swyzak

Direktlänk till inlägg 21 januari 2011

Isabellah 2.23:41 i Dubai!!!

Av Johan - 21 januari 2011 08:44

Imorse avgjordes Dubai Marathon, med på startlinjen var Isabellah Andersson i år igen. Förra året slog hon där till med det nya svenska rekordet 2.26:52 ett rekord som hon på höstkanten filade till ytterligare i Frankfurt på höstenkanten till 2.25:10 Imorse var det alltså dags igen, genom neg. splits 1.12:05/1.11:36 gav det sluttiden 2.23:41 och nytt svenskt rekord igen, inte nog med det så gav det även en 3:e plats i loppet, bara det i sig en formidabel prestation...


Jag personligen är imponerad å det grövsta och när kunde läsa att att väderbetingelserna inte var dom bästa i Dubai så får det ju en att spekulera i att det förmodligen kunnat gått ännu snabbare bara om dom varit bättre. Att Isabellah inte nått sin fulla potential ännu är jag helt övertygad om och om hon får hålla sig skadefri så är det hyperintressant inför kommande stora mästerskap VM och ffa OS i London 2012...
 
Jag steget efter Isabellah på Stockholm Halvmarathon i år.
Foto: Peter Eklund


Nu har Sverige en topplöpare av nästintill yppersta världsklass över den klassiska distansen, något som vi inte varit bortskämda med genom åren ska sägas. Som stor kritiker till (ffa tryckt) medias inskränkta idrottsrapportering som hyser jag inget stort hopp till att Isabellah får mer en notiser i tidningarna. Men det gläder mig att hör att SVT åtminstone på morgonen nämnde det hela... I min värld förtjänar hon minst lika mycket uppmärksamhet som en omgång av elitserien får...


Go Isabellah.....!!! Min egen träning är ovidkommande just nu... låt mig bara säga att sånt här inspirerar... Go Isabellah!!!

 
ANNONS
 
Professional SEO Services in Hyderabad

Professional SEO Services in Hyderabad

Tisdag 3 okt 11:35

Digimonx.com is a leading web design, web hosting, social media marketing & digital marketing agency in Hyderabad. Unlike other digital marketing companies, Digimonx's digital marketing services include SEO services, content marketing, social media marketing, e-commerce marketing, email marketing and web analytics.

http://www.digimonx.com

 
Best Essay Writing Service Based

Best Essay Writing Service Based

Fredag 20 okt 08:40

I can't learn articles on-line always, nevertheless i am completely satisfied I did at present. This is tremendously elegantly composed and your focuses are very much communicated. Kindly, certainly by no means give up composing.

http://www.britishessaywritingservice.co.uk

 
Cheap Essay Writer

Cheap Essay Writer

Måndag 11 dec 09:13

I've stored an eye out in your article, it's far staggeringly illuminating and obliging for me. I admire the honest to goodness statistics you offer to your articles. A commitment of appreciation is all round to submit it.

http://https://www.6dollaressay.com

 
USA Homework Help

USA Homework Help

Måndag 11 dec 22:10

That is a splendidly informational article. I what is more concur together with your publish title and you are surely nicely addressing your attitude. I unfathomably consuming up to look this submit. hold it up and share them all the greater most associated submit.

http://www.dailyhomeworkhelp.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johan - 26 januari 2011 13:33

Njet, lugn i stormen men jag kommer styra om bloggen till en ny plats. Anledningen är att den gått dubbel nu i ett par månader och jag pallar inte köra den på två ställen. Så från och med nu kommer ni kunna hitta den här...   Annars inget nytt......

Av Johan - 25 januari 2011 11:02


  Idag noterar vi att legenden Steve Prefontaine skulle blivit 60 år om han inte alltför tidigt gått bort i en tragisk bilolycka. Så idag jagar vi mil till hans minne... Tisdag betyder också, as usual betyder det snabblaufen på agendan. Idag...

Av Johan - 24 januari 2011 15:31

Spamar helt oväntat med två blogginlägg på en dag, jupp det har tränats igen 10,7 km på lunchen gör detta till en stabil dag med 20 km+ totalt över dagen... Nu ser vi bara framemot att storhandla på ICA Maxi i afton.Nu var det väl inte därför jag blo...

Av Johan - 24 januari 2011 09:12

Måndag igen, som vanligt innehåller helgen så mycket annat att skriva på bloggen så det har rådit radiotystnad, för den skull har det inte varit helt kavlugnt, inte träningsmässigt iallafall. Lördagsförmiddagen sprangs det långpass, 30 km skrapade...

Av Johan - 21 januari 2011 21:37

Jaha när klockan börjar närma sig 21.30 börjar man se lite i kors, kan bero på att Folke tyckte att dagen skulle börja 04.30 imorse... När han i sin tur bara sov en timma på dagis mellan 09.30-10.30 idag så var han än mer korsögd när jag lade hono...

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4 5
6
7 8
9
10 11 12 13 14
15
16
17 18 19 20 21
22
23
24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2011
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ swyzak med Blogkeen
Följ swyzak med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se