swyzak

Direktlänk till inlägg 19 januari 2011

Allt är inte glamour...

Av Johan - 19 januari 2011 13:09

Ok, det visste vi redan löpning är inte glamour, inte någonstans. Det är gnet dag ut och dag in, det är ett gnet som ska göras även när kroppen är ruggigt seg som dagen efter ett knallhårt pass. Men jag klagar inte, det är ett gnet som jag stormtrivs med till 100% jag kan som jag skrivit redan i duschen efter avklarat pass längta till dagens nästa eller morgondagens... Men det är inte glamour! Sport är sällan glamour och konditionsidrotter minst av allt, lika oglamouröst var sviterna efter gårdagens intervaller i spikskor... Känsliga läsare som har svårt för fötter (såna finns tro mig) ska väl sluta läsa här...

Som alla vet tar till sist tånaglarna en jävla massa stryk när man tränar hyggligt mycket löpning, till sist har de flesta av dom varit blå både en och två gånger. Min högra stortånagel har tagit så jävla mycket stryk att den gett upp tre gånger, eller jag har tappat tre stycken på den, efter den senaste verkar kroppen gett upp alla försök till att skapa en ny där. Just detta vållade lite problem du mina nya spikskor är rätt slimmade på foten. Det vill man ju ha, inget jävla glapp i hälen på spikes, det går fetbort so to say. Dessvärre fick jag ett överjävligt skavsår på höger stortå där det skulle ha funnits en nagel. Så fort man böt plats på foten under täcket inatt gjorde det rätt ont, att ta dom första trevande löpstegen på morgonens pass gjorde också klart ont. Men ganska snart var man van och det var ett normaltillstånd... Vi får väl se när spikskorna kan åka på igen, snart hoppas jag, kanske med skavsårsplåster på tåfan eller nå´t.... Ställa in? Knappast... Up and at them...

Idag blev det då 6,4 km till jobbet, lite lätt isigt men annars bra, och det avspeglar sig på tiden och framförallt på pulsen som håller sig mycket lägre när man slipper slira runt på snön. På lunchen remmade jag iväg till våning 9 och gick en dust med maskinerna och bollarna. Nu har jag kört programmet i 1,5 månad så jag ökade vikterna på maskinerna och kunde bibehålla samma antal 3 x 10... Bra skit! Ikväll stundar 50-60' distans hemåt och sedan ladda för snabblöpning (backvarv) imorgon...

 
ANNONS
 
Clark Kent

Clark Kent

19 januari 2011 14:55

Jag håller med dig. De stackars tånaglarna får utstå mycket. Jag har iofs klarat mig väldigt bra men då jag började nöta mycket band i samband med midvintern förra året så fick jag på kort tid 4 blånaglar. Det visade sig att bandet som rullar 'mot' skon vid isättning resulterar i att tårna får lite mer stryk och då rök naglarna direkt. Lämnade in fötter och tår på en medicinsk fotvård på ett spa (via presentkort) och hon slipade ner och upp dem på nolltid. Nu har jag dock i samband med årets löpbandsperiod blåat till dessa igen. Lär bli ett till besök i framtiden.

http://patrik.familyengstrom.com

 
swyzak

swyzak

19 januari 2011 16:12

CK: Ja, dom får utstå en jävla massa och man vill ju ha så slimmade dojjor som möjligt vilket såklart kan spela in... Men man kanske skulle låta uppsöka fotvård vid tillfälle...

http://swyzak.bloggagratis.se

 
medeldist

medeldist

20 januari 2011 14:32

Ultramänniskorna har ju löst det där på ett lite extremare sätt, konstigt släkte det där...

http://www.nytimes.com/2009/10/22/fashion/22FITNESS.html

:D

http://medeldist.blogspot.com

 
swyzak

swyzak

21 januari 2011 12:45

medeldist: Det var väl kanske att ta det lite till det xtrma...

http://swyzak.bloggagratis.se

 
Best Essay Writing Service

Best Essay Writing Service

Fredag 29 sept 14:46

This key all-inclusive strategy will be advantageous for the security of both social and individual life. Truly appreciative for introducing this intriguing thought betterly.

http://www.essayempire.co.uk/essay-writing-service

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johan - 26 januari 2011 13:33

Njet, lugn i stormen men jag kommer styra om bloggen till en ny plats. Anledningen är att den gått dubbel nu i ett par månader och jag pallar inte köra den på två ställen. Så från och med nu kommer ni kunna hitta den här...   Annars inget nytt......

Av Johan - 25 januari 2011 11:02


  Idag noterar vi att legenden Steve Prefontaine skulle blivit 60 år om han inte alltför tidigt gått bort i en tragisk bilolycka. Så idag jagar vi mil till hans minne... Tisdag betyder också, as usual betyder det snabblaufen på agendan. Idag...

Av Johan - 24 januari 2011 15:31

Spamar helt oväntat med två blogginlägg på en dag, jupp det har tränats igen 10,7 km på lunchen gör detta till en stabil dag med 20 km+ totalt över dagen... Nu ser vi bara framemot att storhandla på ICA Maxi i afton.Nu var det väl inte därför jag blo...

Av Johan - 24 januari 2011 09:12

Måndag igen, som vanligt innehåller helgen så mycket annat att skriva på bloggen så det har rådit radiotystnad, för den skull har det inte varit helt kavlugnt, inte träningsmässigt iallafall. Lördagsförmiddagen sprangs det långpass, 30 km skrapade...

Av Johan - 21 januari 2011 21:37

Jaha när klockan börjar närma sig 21.30 börjar man se lite i kors, kan bero på att Folke tyckte att dagen skulle börja 04.30 imorse... När han i sin tur bara sov en timma på dagis mellan 09.30-10.30 idag så var han än mer korsögd när jag lade hono...

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4 5
6
7 8
9
10 11 12 13 14
15
16
17 18 19 20 21
22
23
24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2011
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ swyzak med Blogkeen
Följ swyzak med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se