swyzak

Direktlänk till inlägg 13 januari 2011

Alpsimulation på våning 9

Av Johan - 13 januari 2011 17:54

Eftersom Svea rike behagar skylta med jordens mest crappy underlag så reviderade coachen dagens backvarv till ett bandpass... Det hela såg mighty styggt ut och med det förra backpasset färskt i minne var det medskräckblandad förtjusning jag kastade mig över bandet på våning 9 på lunchen.... Passet var uppskissat enligt följande uppvärmning 5 km (skulle varit 30' men jag var stressad från jobbet så) i 4:30 fart stegrande till 3:40, där sista 5' bandet skulle stegras till +2,5%, kändes då rätt avlägset att kunna genomföra resten då det kändes segt som fan... Resten som såg ut som följer: 3 x 2 km @ 3:40 +3%, 1 km @ 3:25 +1%, 1 km @ 3:50 +4%. Pausjoggen satt till 3' (700 m) @ 4:30 +2%. Men jag vred upp lutningen och började borra... Visst var det tufft men jag hyvlade av det bra, kände mig inte alldeles tokförstörd efteråt heller... Med kort nedj. (jobbstress) ynka 600 m, kunde jag ändå få in 19 km på lunchen... Adderat till morgonlufsen till jobbet dammar jag in just under 26 km på dagskontot... bra!

Förmodligen är jag sliten imorgon, två lätta distanspass skolo stunda och massage... bra så!

 
ANNONS
 
Clark Kent

Clark Kent

13 januari 2011 18:04

Noterar att du fick samma pass som mig fast med +20'' per km-intervall. Pausjoggen fick du +30'' på. Stora skillnaden var väl att jag blev helt ägd av mitt band efter halvapasset. #Epic fail.

http://patrik.familyengstrom.com

 
swyzak

swyzak

13 januari 2011 19:00

CK: Jo, jag noterade den skillnaden oxå via din post... Tyckte det räckte med dom farterna, eller coachen tyckte, vilket var helt korrekt oxå... Även om jag var redigt nojjig att bli förnedrad av bandet...

http://swyzak.bloggagratis.se

 
Assignment Help New Zealand

Assignment Help New Zealand

Måndag 4 dec 11:22

To get the best online assignment help services hire academic writers of StudentsAssignmentHelp.com at a reasonable price. Our assignment experts are available 24*7 to help the New Zeland students to complete their assignment.

http://www.studentsassignmenthelp.com/nz

 
Coursework Services

Coursework Services

Torsdag 7 dec 11:59

Getting your coursework written the way you preference is the pleasant manner to finish this demanding paintings. if you don’t need to waste your strength, then spending some money will do the magic for you and you'll be able to make your professor happy with satisfactory paintings in a depend of days best

http://www.courseworkbuzz.co.uk

 
Buy Coursework Online

Buy Coursework Online

Fredag 8 dec 07:02

due to the fact Svea country likes to signal with the earth's most crappy surface, the train revised modern day back watch to a bandpass it all regarded potent unpleasant and with the remaining backpass fresh in reminiscence it turned into a terrified pleasure I threw over the band on ground 9 at lunch

http://https://www.courseworklounge.co.uk/buy-coursework

 
essay writer

essay writer

Fredag 8 dec 12:27

I do an incredible degree like this shocking site, everything is awesome and lighting up here. It wasn't even a smooth occasion, there were a huge amount of individuals there arranged to give you their fanatic, After a couple of unnerving shots, I'll utilize this data to give look at errands to my accessories. a devotion of thankfulness is all around to share this post, keep it up.

http://www.proessay.co.uk

 
Cheap Essay Writing

Cheap Essay Writing

Måndag 11 dec 09:15

This is a to a thoughts boggling degree enlightening article. I in like path trust your post name and also you virtually properly cope with your factor of view. I am astoundingly upbeat to look this put up. A willpower of appreciation is with an obvious awareness for permitting to us. keep it up and proportion the more most related submit.

http://www.6dollaressay.com

 
Homework Help USA

Homework Help USA

Måndag 11 dec 22:08

The author has made a placing article. You made you display up and no alternate about. Undeniably this unmistakable truth that you can't struggle with the reality of the problem isn't raised, the whole lot has its remarkable case. A determination of thankfulness is all collectively for this statistics.

http://https://www.dailyhomeworkhelp.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johan - 26 januari 2011 13:33

Njet, lugn i stormen men jag kommer styra om bloggen till en ny plats. Anledningen är att den gått dubbel nu i ett par månader och jag pallar inte köra den på två ställen. Så från och med nu kommer ni kunna hitta den här...   Annars inget nytt......

Av Johan - 25 januari 2011 11:02


  Idag noterar vi att legenden Steve Prefontaine skulle blivit 60 år om han inte alltför tidigt gått bort i en tragisk bilolycka. Så idag jagar vi mil till hans minne... Tisdag betyder också, as usual betyder det snabblaufen på agendan. Idag...

Av Johan - 24 januari 2011 15:31

Spamar helt oväntat med två blogginlägg på en dag, jupp det har tränats igen 10,7 km på lunchen gör detta till en stabil dag med 20 km+ totalt över dagen... Nu ser vi bara framemot att storhandla på ICA Maxi i afton.Nu var det väl inte därför jag blo...

Av Johan - 24 januari 2011 09:12

Måndag igen, som vanligt innehåller helgen så mycket annat att skriva på bloggen så det har rådit radiotystnad, för den skull har det inte varit helt kavlugnt, inte träningsmässigt iallafall. Lördagsförmiddagen sprangs det långpass, 30 km skrapade...

Av Johan - 21 januari 2011 21:37

Jaha när klockan börjar närma sig 21.30 börjar man se lite i kors, kan bero på att Folke tyckte att dagen skulle börja 04.30 imorse... När han i sin tur bara sov en timma på dagis mellan 09.30-10.30 idag så var han än mer korsögd när jag lade hono...

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4 5
6
7 8
9
10 11 12 13 14
15
16
17 18 19 20 21
22
23
24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2011
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ swyzak med Blogkeen
Följ swyzak med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se