swyzak

Direktlänk till inlägg 8 januari 2011

Morgonugglans återkomst

Av Johan - 8 januari 2011 19:45

Jag hade glömt... Det var länge sedan och jag hade glömt... Det var länge sedan klockan ringde klockan 06.00 och det var läge att hoppa i löparpaltorna och ge sig ut på ett pass. Idaghände det igen, jag var så sinnessjukt trött när klockan ringde att jag var fasansfullt nära att kasta in handduken. Men då paltorna låg redo så var det bara att dyka i, plugga in och kasta loss... Nu var det inget monstruöst pass, körde 7 km bara, men jag hade glömt! Sedan sommaren hade jag glömt hur seg kroppen kan te sig när man i arla morgonstund tar sig fram i nå´t som ska liknas vid löpning (strax över 4:30-fart imorse). Dock blev jag glad över att kunna möta iaf en ytterligare löpare denna morgon och utväxlade ett hej i samförstånd och sedan dammade vi bägga vidare i tystnaden, eller jag hade förvisso men nya äppelpod som sällis, men ändå...!

När jag sprang min första mara körde jag uteslutande träning på morgonen (förutom långpassen), det känns nu helt oförståeligt att jag kunde damma på 10 x 400 m klockan 05.30, men det gick då.... Och skulle situationen presentera sig där det var det enda tillfälle jag hade för träning så skulle jag göra samma sak. Men just nu behövs det tack vare hjälp från vissa inte och jag är djupt tacksam för att jag kan köra mina kvalitetspass på drägliga tider när min kropp kan prestera väl.... tack, alla vet vilka dom är!

Anledningen till att jag körde så tidigt imorse var att vi skulle sätta på oss spenderarbyxorna och åka till Barkarby Outlet och jag fick ta den tid som fanns att fånga till träning....

Imorgon gör vi ett nytt försök för långpass, räknar med att det ska funka bättre imorgon eftermiddag...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johan - 26 januari 2011 13:33

Njet, lugn i stormen men jag kommer styra om bloggen till en ny plats. Anledningen är att den gått dubbel nu i ett par månader och jag pallar inte köra den på två ställen. Så från och med nu kommer ni kunna hitta den här...   Annars inget nytt......

Av Johan - 25 januari 2011 11:02


  Idag noterar vi att legenden Steve Prefontaine skulle blivit 60 år om han inte alltför tidigt gått bort i en tragisk bilolycka. Så idag jagar vi mil till hans minne... Tisdag betyder också, as usual betyder det snabblaufen på agendan. Idag...

Av Johan - 24 januari 2011 15:31

Spamar helt oväntat med två blogginlägg på en dag, jupp det har tränats igen 10,7 km på lunchen gör detta till en stabil dag med 20 km+ totalt över dagen... Nu ser vi bara framemot att storhandla på ICA Maxi i afton.Nu var det väl inte därför jag blo...

Av Johan - 24 januari 2011 09:12

Måndag igen, som vanligt innehåller helgen så mycket annat att skriva på bloggen så det har rådit radiotystnad, för den skull har det inte varit helt kavlugnt, inte träningsmässigt iallafall. Lördagsförmiddagen sprangs det långpass, 30 km skrapade...

Av Johan - 21 januari 2011 21:37

Jaha när klockan börjar närma sig 21.30 börjar man se lite i kors, kan bero på att Folke tyckte att dagen skulle börja 04.30 imorse... När han i sin tur bara sov en timma på dagis mellan 09.30-10.30 idag så var han än mer korsögd när jag lade hono...

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4 5
6
7 8
9
10 11 12 13 14
15
16
17 18 19 20 21
22
23
24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2011
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ swyzak med Blogkeen
Följ swyzak med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se