swyzak

Direktlänk till inlägg 7 januari 2011

Hjältar och hjältinnor stannar kvar

Av Johan - 7 januari 2011 08:29

Som jag skrev senast hade jag en plan att springa långpass som igår, men planer är ju även om jag hatar det till för att ändras, eller hur är det?

Alla som bodde i åtminstone Mälardalsregionen igår kan inte ha undgått det faktum att kung Bore genomförde ännu en lyckad (för honom) snöbombning. Länge brottades jag med tanken om jag skulle ta bilen till gymet och bränna på bandet istället, till sist insåg jag att ett försök ute skulle göras, det fick lixxom bli som det blev. Turligt nog hade snöandet nästan helt avtagit när jag kom ut, men tack vare att man i Västerås beslutat sig för att sluta ploga (eller?) så låg snön nästan decimeterdjup på cykelbanorna och där det var upptrampat var det så sjukligt ojämt att det påminde om att springa puckelpist. Snabbt reviderade jag planen... Det fick bli som det blev med dagens pass, man får nästan bortse från antalet kilometer på banken en sådan här dag och inse att dom 19,1 km jag tryckte igår på hela 93' hade gett klart mer en dag med perfekta förhållanden... Det blev ju trots allt ett pass utfört och det härdade nog skallen... Inombords svor jag dock åt den obefintliga snöröjjningen...

Kunde dock runda av dagen med en pizza i goda vänners lag och sätter nu planen för långpass till söndagen... Vi får väl se hur det passar i planeringen.

Körde sedvanliga 6,8 km till jobbet imorse, blir 50-60' distans hem efter lunch... Hoppas att det är hyggliga löpförhållanden då, imorse var det plogat, men i skrivande stund "spösnöar" det ute...

 
ANNONS
 
Ingen bild

laser

7 januari 2011 10:37

I går var det faktiskt rätt bedrövligt underlag ute. Efter 96 min på morgonen tills med Alf så var skallen och benen något trötta på att slira omkring i modden så det fick istället bli snöpulsning på Grönsta gärde. Det borde du prova någon gång istället för att fly till bandet hela tiden...

 
swyzak

swyzak

7 januari 2011 11:24

Laser: Igår var det faktiskt värst...! Provade att trycka på lite igår i lössnön av ren nyfikenhet, men då hade jag redan 17 km i benen så det blev väl sisådär långvarigt...

http://swyzak.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johan - 26 januari 2011 13:33

Njet, lugn i stormen men jag kommer styra om bloggen till en ny plats. Anledningen är att den gått dubbel nu i ett par månader och jag pallar inte köra den på två ställen. Så från och med nu kommer ni kunna hitta den här...   Annars inget nytt......

Av Johan - 25 januari 2011 11:02


  Idag noterar vi att legenden Steve Prefontaine skulle blivit 60 år om han inte alltför tidigt gått bort i en tragisk bilolycka. Så idag jagar vi mil till hans minne... Tisdag betyder också, as usual betyder det snabblaufen på agendan. Idag...

Av Johan - 24 januari 2011 15:31

Spamar helt oväntat med två blogginlägg på en dag, jupp det har tränats igen 10,7 km på lunchen gör detta till en stabil dag med 20 km+ totalt över dagen... Nu ser vi bara framemot att storhandla på ICA Maxi i afton.Nu var det väl inte därför jag blo...

Av Johan - 24 januari 2011 09:12

Måndag igen, som vanligt innehåller helgen så mycket annat att skriva på bloggen så det har rådit radiotystnad, för den skull har det inte varit helt kavlugnt, inte träningsmässigt iallafall. Lördagsförmiddagen sprangs det långpass, 30 km skrapade...

Av Johan - 21 januari 2011 21:37

Jaha när klockan börjar närma sig 21.30 börjar man se lite i kors, kan bero på att Folke tyckte att dagen skulle börja 04.30 imorse... När han i sin tur bara sov en timma på dagis mellan 09.30-10.30 idag så var han än mer korsögd när jag lade hono...

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4 5
6
7 8
9
10 11 12 13 14
15
16
17 18 19 20 21
22
23
24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2011
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ swyzak med Blogkeen
Följ swyzak med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se