swyzak

Direktlänk till inlägg 4 januari 2011

Doing it the kenyan way...

Av Johan - 4 januari 2011 08:37

Får se om man orkar plita ihop två poster idag i och med att det ska springas kvalitétspass på lunchen idag så borde det finnas underlag för det iallafall. När jag väl igår hade tid att skriva en rad så fastnade jag framför årets julklapp till familjen - Guitar Hero... Och ja, jag var kass as usual, lyckades iallafall få spela igenom en hel låt från början till slut.... Ett fall framåt! Vilken låt? Love Gun!

Aja, jag är förmodligen bättre på att springa än jag nå´nsin kommer bli på att lira gura, oavsett om det är på tv-spel eller på riktigt. Nog om det, till essensen i den här bloggen, träningen... Igår körde jag faktiskt tre pass (som Kenyanerna, några iallafall), lite av logistikskäl men till några procent var det planerat för det hela. Sker det inte för ofta så tror jag inte det är nå´t ont i det hela, jag fick med mig 27 km igår fördelat på 6,8 + 13,8 + 6,4 km, då var dom två "korta" passen t/r jobbet och det längre på lunchen. Jag har personligen inga större problem med kort återhämtning mellan passen (säg 3-4 timmar) så jag var aldrig direkt sliten på nå´t av passen igår. Tvärtom var lunchpasset i strålande sol riktigt bra och det flöt på i bra distansfart utan nå´n större insats.... Det största felet igår var kanske energiintaget som jag kände på löpningen hem hade varit undermålig och jag kände mig lätt urlakad på slutet... Detta rådde jag bot på snabbt när jag kom hem...

En bra start på 2011.... Återkommer om lunchdrabbningen, oja, det har morgonlufsats till jobbet oxå 6,4 km...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johan - 26 januari 2011 13:33

Njet, lugn i stormen men jag kommer styra om bloggen till en ny plats. Anledningen är att den gått dubbel nu i ett par månader och jag pallar inte köra den på två ställen. Så från och med nu kommer ni kunna hitta den här...   Annars inget nytt......

Av Johan - 25 januari 2011 11:02


  Idag noterar vi att legenden Steve Prefontaine skulle blivit 60 år om han inte alltför tidigt gått bort i en tragisk bilolycka. Så idag jagar vi mil till hans minne... Tisdag betyder också, as usual betyder det snabblaufen på agendan. Idag...

Av Johan - 24 januari 2011 15:31

Spamar helt oväntat med två blogginlägg på en dag, jupp det har tränats igen 10,7 km på lunchen gör detta till en stabil dag med 20 km+ totalt över dagen... Nu ser vi bara framemot att storhandla på ICA Maxi i afton.Nu var det väl inte därför jag blo...

Av Johan - 24 januari 2011 09:12

Måndag igen, som vanligt innehåller helgen så mycket annat att skriva på bloggen så det har rådit radiotystnad, för den skull har det inte varit helt kavlugnt, inte träningsmässigt iallafall. Lördagsförmiddagen sprangs det långpass, 30 km skrapade...

Av Johan - 21 januari 2011 21:37

Jaha när klockan börjar närma sig 21.30 börjar man se lite i kors, kan bero på att Folke tyckte att dagen skulle börja 04.30 imorse... När han i sin tur bara sov en timma på dagis mellan 09.30-10.30 idag så var han än mer korsögd när jag lade hono...

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4 5
6
7 8
9
10 11 12 13 14
15
16
17 18 19 20 21
22
23
24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2011
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ swyzak med Blogkeen
Följ swyzak med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se