swyzak

Direktlänk till inlägg 29 december 2010

Maxband på våning 9

Av Johan - 29 december 2010 13:07

Har hämtat mig efter gårdagskvällens nagelbitare OS-krönikan på tv, det var lika spännande nu som när det begav sig, jag var lika skraj att Northug skulle hinna upp Hellner på stafettens sista sträcka denna gång, även denna gång räckte det bara till en andra plats. Bra!


Idag blev det 6,8 km morgonlufs till jobbet, kändes inte riktigt bra, den där lajt-ebolan ville inte riktigt släppa greppet. Skissade snabbt i huvudet, passet jag tänkt med 2 x konstant backe 3 km på bandet gick bort då jag inte trodde kroppen skulle kunna matcha det (med facit i hand skulle jag kanske fixxat det) men jag skissade upp ett pass med mer fart än förr för att testa om benen skulle vara med på noterna inför loppet på fredag. 6 x 1000 m, med 400 m PJ (inkl. upp & nedvarvning av bandet), start i 3:22-fart och sedan sänka med 2" på varje tusing, utom den sista som jag sänkte 4" och hamnade på 3:10, kändes hyggligt bra och jag ökade den dom sista 400 m till 3:07-fart, vilket visade sig vara bandets maxfart, hade velat dunka ut lite mer typ ned mot 3:05-3:03 på slutet, men nu vet jag var bandets max går... Passet kändes bra, slitigast var nästan dom två första på 3:22 och 3:20 sedan kom jag in i det. Visst var vilan hyggligt generös och i lugn fart (5-fart), men det var planen eftersom semi-ebolan gäckat mig länge nu... Hoppas jag blastade den långt bort nu! Tar med mig att jag inte hade några problem med farterna trots att jag inte kört speciellt mycket alls under 3:20-fart sedan säsongsvilan....


Nu bara några timmars jobb sedan ledigt igen, gött så, blir 10-15 km imorgon lugnt för att driva ut lite crap från dagens pass ur benen så får vi se vad det blir för skidföre (förlåt löpföre) i Norberg på fredag... Gött så!

 
ANNONS
 
assignment writing help

assignment writing help

21 februari 2018 06:48

Spread the effect's power over a more drawn out timeframe (punch a block divider, at that point punch a cushion to perceive what I'm discussing). Concentrate the power's effect on the pointier end of the egg, while utilizing the sides as meager as would be prudent. Security is imperative, however guaranteeing that next to zero power is connected to the side of the egg is more critical.

http://www.assignmentdoer.com/service-for-unique-a

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johan - 26 januari 2011 13:33

Njet, lugn i stormen men jag kommer styra om bloggen till en ny plats. Anledningen är att den gått dubbel nu i ett par månader och jag pallar inte köra den på två ställen. Så från och med nu kommer ni kunna hitta den här...   Annars inget nytt......

Av Johan - 25 januari 2011 11:02


  Idag noterar vi att legenden Steve Prefontaine skulle blivit 60 år om han inte alltför tidigt gått bort i en tragisk bilolycka. Så idag jagar vi mil till hans minne... Tisdag betyder också, as usual betyder det snabblaufen på agendan. Idag...

Av Johan - 24 januari 2011 15:31

Spamar helt oväntat med två blogginlägg på en dag, jupp det har tränats igen 10,7 km på lunchen gör detta till en stabil dag med 20 km+ totalt över dagen... Nu ser vi bara framemot att storhandla på ICA Maxi i afton.Nu var det väl inte därför jag blo...

Av Johan - 24 januari 2011 09:12

Måndag igen, som vanligt innehåller helgen så mycket annat att skriva på bloggen så det har rådit radiotystnad, för den skull har det inte varit helt kavlugnt, inte träningsmässigt iallafall. Lördagsförmiddagen sprangs det långpass, 30 km skrapade...

Av Johan - 21 januari 2011 21:37

Jaha när klockan börjar närma sig 21.30 börjar man se lite i kors, kan bero på att Folke tyckte att dagen skulle börja 04.30 imorse... När han i sin tur bara sov en timma på dagis mellan 09.30-10.30 idag så var han än mer korsögd när jag lade hono...

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8 9
10
11
12
13 14 15
16
17
18
19
20 21 22
23
24
25
26
27 28 29
30
31
<<< December 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ swyzak med Blogkeen
Följ swyzak med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se