swyzak

Direktlänk till inlägg 14 december 2010

"Men vem är det som kör egentligen?"

Av Johan - 14 december 2010 14:18

Igår slogs min träningsstruktur för veckan lite lätt i spillror, eller det är väl lite grovt uttryckt. Men som den strukturerade person jag är så gillar jag att ha en plan för vilka pass som ska köras när, visserligen hade planen redan gäckats av att Folke fortfarande var febrig igår och jag ramlade som skrivet in på en VAB-dag igen, kunde dock dunka in styrka och 15 km på kvällen. Sedan damp det ned ett SMS om att jag visst hade tid bokad för julfrisering på lunchen idag, där hade jag tänkt dunka intervaller på band. Nu sket det sig och träning ikväll var svårt att få till med en sambo som i likhet med mig är dränkt i jobb... Valet blev då möjligheten fanns att sticka hemifrån 06.20 och dunka ned 20 km med en ruggigt tung ryggsäck, inte "flaming ben" nå´nstans men det funkade ok... Att väga en dyngtung rygga extra gör sitt till, innebillar mig att det gör nå´t gott också... Hursomhelst blev det 20,2 km på 93' minuter imorse, stabilt... Lite styrka på det ikväll också..

Imorgon lunch står valet mellan att hamra intervaller på band av det långa slaget eller ta mig till friidrottshallen och borra 400-ingar på tartan, det ena lockar mer än det andra och känns som ett roligt avbräck, men vi får se jag kanske spar på den karamellen...

Annars rullar det på i sjuk fart för tillfället, helt galet... Vem kör egentligen?

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johan - 26 januari 2011 13:33

Njet, lugn i stormen men jag kommer styra om bloggen till en ny plats. Anledningen är att den gått dubbel nu i ett par månader och jag pallar inte köra den på två ställen. Så från och med nu kommer ni kunna hitta den här...   Annars inget nytt......

Av Johan - 25 januari 2011 11:02


  Idag noterar vi att legenden Steve Prefontaine skulle blivit 60 år om han inte alltför tidigt gått bort i en tragisk bilolycka. Så idag jagar vi mil till hans minne... Tisdag betyder också, as usual betyder det snabblaufen på agendan. Idag...

Av Johan - 24 januari 2011 15:31

Spamar helt oväntat med två blogginlägg på en dag, jupp det har tränats igen 10,7 km på lunchen gör detta till en stabil dag med 20 km+ totalt över dagen... Nu ser vi bara framemot att storhandla på ICA Maxi i afton.Nu var det väl inte därför jag blo...

Av Johan - 24 januari 2011 09:12

Måndag igen, som vanligt innehåller helgen så mycket annat att skriva på bloggen så det har rådit radiotystnad, för den skull har det inte varit helt kavlugnt, inte träningsmässigt iallafall. Lördagsförmiddagen sprangs det långpass, 30 km skrapade...

Av Johan - 21 januari 2011 21:37

Jaha när klockan börjar närma sig 21.30 börjar man se lite i kors, kan bero på att Folke tyckte att dagen skulle börja 04.30 imorse... När han i sin tur bara sov en timma på dagis mellan 09.30-10.30 idag så var han än mer korsögd när jag lade hono...

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8 9
10
11
12
13 14 15
16
17
18
19
20 21 22
23
24
25
26
27 28 29
30
31
<<< December 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ swyzak med Blogkeen
Följ swyzak med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se