swyzak

Direktlänk till inlägg 11 december 2010

F.U.B.A.R.

Av Johan - 11 december 2010 20:32

Har haft ett inlägg på gång ett tag men då helgen och fredagen oxå inte blev som det var tänkt för fem öre så har det lixxom kommit av sig...

Att få till träningen med familj och barn innebär oftast en viss planering, jag har oftast klart när veckan börjar vid vilka tillfällen jag ska träna och på ett ungefär vilken volym jag vill uppnå... Detta lämnar väldigt små felmarginaler, om något oväntat skulle uppstå så finns lixxom inte så ofta valet: Äh va fan jag kör passet lite senare..! Fredagen blev en sådan oväntad grej, det blev en VAB-dag då Folke var febrig, det enda jag fick till i träningsväg var 6,7 km på morgonen innan sambon drog till jobbet... Sedan var det en heldag hemma!

Även idag har Folke haft feber, men idag genomfördes det planerade passet, körde en lång distans med 5 x 5' i 42-kp (eller i ansträngning snarare i rådande underlag), kändes bra trots lite halvsläppigt underlag... Körde först 50' distans sedan fartinslagen, kändes bra genom hela passet, rundade av med 25' "nedjogg" i hygglig fart och kunde summera upp 28,3 km på 126'. Sedan var det bara skytteltrafik till skafferi och kylskåp resten av dagen...

Imorgon blir det distans 15-20 km, månne även lite styrka, det beror på hur dagen utvecklar sig, det ska byggas pepparkakshus och göras pepparkakor oxå... Några ska väl slukas ihop med lite deg oxå....

 
ANNONS
 
Ellinor

Ellinor

12 december 2010 12:13

När det händer att ett pass blir tvunget att ställas in av randiga skäl och rutiga orsaker stryker du det då bara rätt av i veckoplaneringen eller händer det att du stryker ett annat pass längre fram i veckan och lägger det icke genomförda där i stället? Hoppas du förstår min fråga. Handlar alltså om viktning av veckans alla pass.

http://sub40before40.blogspot.com

 
swyzak

swyzak

12 december 2010 20:01

Ellinor: Är det ett distanspass så är det ju skitsamma egentligen, klart att det river ned totalen en del om en heldag går bort. Men jag försöker inte "träna ikapp" den mängden direkt. Vore det ett kval. pass som gick bort så skulle jag däremot försöka laborera med dagarna längre fram i veckan och ta bort pass från prio-ordning... Fast oftast funkar sånt inte, ryker ett kval. pass av ena eller andra orsaken så hamnar man oftast i det läget att man skulle få två kavl.dagar på rad om man skulle försöka få till dom planerade "nyckelpassen" så om så uppstår så blir den tidigare nämnda prioriteringsprincipen...

http://swyzak.bloggagratis.se

 
Ellinor

Ellinor

13 december 2010 08:56

Tack för svar. Har haft lite funderingar med mig själv i sånna där lägen och ville få lite mer input.

http://www.sub40before40.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johan - 26 januari 2011 13:33

Njet, lugn i stormen men jag kommer styra om bloggen till en ny plats. Anledningen är att den gått dubbel nu i ett par månader och jag pallar inte köra den på två ställen. Så från och med nu kommer ni kunna hitta den här...   Annars inget nytt......

Av Johan - 25 januari 2011 11:02


  Idag noterar vi att legenden Steve Prefontaine skulle blivit 60 år om han inte alltför tidigt gått bort i en tragisk bilolycka. Så idag jagar vi mil till hans minne... Tisdag betyder också, as usual betyder det snabblaufen på agendan. Idag...

Av Johan - 24 januari 2011 15:31

Spamar helt oväntat med två blogginlägg på en dag, jupp det har tränats igen 10,7 km på lunchen gör detta till en stabil dag med 20 km+ totalt över dagen... Nu ser vi bara framemot att storhandla på ICA Maxi i afton.Nu var det väl inte därför jag blo...

Av Johan - 24 januari 2011 09:12

Måndag igen, som vanligt innehåller helgen så mycket annat att skriva på bloggen så det har rådit radiotystnad, för den skull har det inte varit helt kavlugnt, inte träningsmässigt iallafall. Lördagsförmiddagen sprangs det långpass, 30 km skrapade...

Av Johan - 21 januari 2011 21:37

Jaha när klockan börjar närma sig 21.30 börjar man se lite i kors, kan bero på att Folke tyckte att dagen skulle börja 04.30 imorse... När han i sin tur bara sov en timma på dagis mellan 09.30-10.30 idag så var han än mer korsögd när jag lade hono...

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8 9
10
11
12
13 14 15
16
17
18
19
20 21 22
23
24
25
26
27 28 29
30
31
<<< December 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ swyzak med Blogkeen
Följ swyzak med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se