swyzak

Direktlänk till inlägg 9 december 2010

Do the finlandsferrywalk!

Av Johan - 9 december 2010 14:27

När jag efter lunchpasset idag tog mig fram i korridoren på jobbet lätt energiurlakad kändes det hela lätt surrealistiskt som en promenad i osobert tillstånd på en finlandsfärja (nu var det kopiöst länge sedan nå´n sådan inträffade ska inflikas, men det har hänt!). Energibristen gjorde mig tämligen instabil på alla sätt och vis, räddningen stavades M-J-Ö-L-K-C-H-O-K-L-A-D med stora bokstäver!!! En halv senare kunde jag duscha och inmundiga unicaboxpastan.... Vad föranledde detta lätt komatiska tillstånd, jo lunchpasset som bestod i 6 km distans, följt av 7 x 1,3 km backvarv runt Djäkneberget. Svidade om till spikskor innan backvarven vilket blev min räddning helt klart då klättringen upp mot toppen av isig och svårt moddig och ojämn, måste jag säga att det blev slitsamt även med spikes... Även när lutningen planade ut låg modden tjock ett par hundra meter, långt från optimalt... Startade nog lite för snabbt idag mot vad jag borde gjort men när jag rekade varvet igår kväll såg det mycket fastare och bättre ut! Lade den fösta på 5:05, kunde sedan öka den andra till 4:58, sedan låg jag mellan 5:00-4:59 fram till sista som jag kunde hiva ned till 4:50. Då var jag svårt mör i backen redan på tredje varvet ska sägas... Senast jag sprang varven var det asfaltsföre, helt ojämnförbart med dagen. Belönade mig med att upptäcka att ingen iallafall snott mina "distansdojjor" jag gömt under en bänk och kunde jogga ned 2 km och stämpla in 17,1 km att addera till morgonlufsen på 6,8 km till jobbet...

 
ANNONS
 
Ingen bild

Frida

9 december 2010 20:33

På mitt jobb finns ett kak-skåp ("kakförrådet") precis utanför biokem-lab, där månadens hela fika-buffert lagras. När någon av de mer seriösa uthållighetsidrottarna kört sina 2-3 timmar långa bonkpass och har hypoglykemi á la 2,6 mmol glukos/L så brukar de hittas liggandes i komatiskt tillstånd utanför det där kakskåpet, knaprandes kakor så smulorna skvätter. Varför har ni inget kakskåp på ditt jobb?

 
swyzak

swyzak

10 december 2010 19:56

Frida: Det kanske vore något, vet inte om jag får absolut gehör för en sådan sak på jobbet dock. Därför ser jag till att ha ett eget chokladförråd vid min arbetsplats istället...

http://swyzak.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johan - 26 januari 2011 13:33

Njet, lugn i stormen men jag kommer styra om bloggen till en ny plats. Anledningen är att den gått dubbel nu i ett par månader och jag pallar inte köra den på två ställen. Så från och med nu kommer ni kunna hitta den här...   Annars inget nytt......

Av Johan - 25 januari 2011 11:02


  Idag noterar vi att legenden Steve Prefontaine skulle blivit 60 år om han inte alltför tidigt gått bort i en tragisk bilolycka. Så idag jagar vi mil till hans minne... Tisdag betyder också, as usual betyder det snabblaufen på agendan. Idag...

Av Johan - 24 januari 2011 15:31

Spamar helt oväntat med två blogginlägg på en dag, jupp det har tränats igen 10,7 km på lunchen gör detta till en stabil dag med 20 km+ totalt över dagen... Nu ser vi bara framemot att storhandla på ICA Maxi i afton.Nu var det väl inte därför jag blo...

Av Johan - 24 januari 2011 09:12

Måndag igen, som vanligt innehåller helgen så mycket annat att skriva på bloggen så det har rådit radiotystnad, för den skull har det inte varit helt kavlugnt, inte träningsmässigt iallafall. Lördagsförmiddagen sprangs det långpass, 30 km skrapade...

Av Johan - 21 januari 2011 21:37

Jaha när klockan börjar närma sig 21.30 börjar man se lite i kors, kan bero på att Folke tyckte att dagen skulle börja 04.30 imorse... När han i sin tur bara sov en timma på dagis mellan 09.30-10.30 idag så var han än mer korsögd när jag lade hono...

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8 9
10
11
12
13 14 15
16
17
18
19
20 21 22
23
24
25
26
27 28 29
30
31
<<< December 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ swyzak med Blogkeen
Följ swyzak med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se