swyzak

Direktlänk till inlägg 8 december 2010

Magisk what-not-to-do

Av Johan - 8 december 2010 10:20

På nå´t vis är det lite svårt att inte tycka att det är rätt vackert ute just nu om det ändå är ett och flera snäpp för kallt och alldeles för bakhalt för att vara perfait... Imorse när jag avslutade mitt osedvanligt långa distanspass till jobbet (12,9 km @ 58’) så kom jag upp genom Vasaparken och möttes av julbelysningen längs Svartån, där och då var det magiskt! Annars var dom sista 20 minuterna av passet inte jättemagiska, som jag nämnt tidigare så fryser låren upp och det blir stelt, fick jobba lite mera för att hålla ett bra steg (eller så bra steg man kan ha på vinterväglaget som råder).

Det känns helt ok att ha lagt det längsta av dagens två pass redan på morgonen då man efter att ha jobbat till 20.00 brukar tyvärr resultera i lite lätt orkeslöshet i kroppen, klart att det funkar att tugga 60 minuter distans då också. Oftast ser agendan ut just så, därför var det ett skönt avbräck idag, då kan jag ”bara” köra 7-8 km hemåt ikväll.

Tänkte toppa det hela med styrketräning på våning 9 på lunchen. Börjar få en juste rutin i styrkan nu, vilket känns bra, riktigt bra till och med och jag tror att det kommer ge en del.

Ska väl bara avsluta med en what-not-to-do... Brukar under sommaren inte vara en frekvent användare av iPod sällis på mina pass, men under vinterns många mörka distanspass brukar den få följa med hyggligt ofta. I helgen gjorde jag nå´t man inte ska göra, glömde den i bröstfickan på min jacka som sedan hamnade i tvättmaskinen. Hittade en helflippad iPod först igår, kan väl meddela att displayen mådde sisådära av ett karusellbad.... Så det blir att lyssna till snöknarret under fötterna i hopp om att jag kan tomta till mig själv med en ny iPod Nano längre fram. Dom såg fina ut med touchdisplay och allt, men dom ska man nog verkligen inte tvätta i maskin...

 
ANNONS
 
Ellinor

Ellinor

8 december 2010 14:27

Mamelucker?

http://www.sub40before40.blogspot.com

 
swyzak

swyzak

8 december 2010 14:47

Ellinor: Eller kanske inte? =) Imorgon provar vi en ny teori, dock inte mamelucker...

http://swyzak.bloggagratis.se

 
Professional essay help uk

Professional essay help uk

13 februari 2018 10:29

There are advantages to remaining at one of Disney's 23 inns, including expanded hours and free stopping at the parks; free transportation from your inn to different territories of the resort and the airplane terminal; helpful, one-quit booking; and intensely themed open spaces that will wow the children.

http://https://www.lawessayteacher.co.uk/law-essay-help.p

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johan - 26 januari 2011 13:33

Njet, lugn i stormen men jag kommer styra om bloggen till en ny plats. Anledningen är att den gått dubbel nu i ett par månader och jag pallar inte köra den på två ställen. Så från och med nu kommer ni kunna hitta den här...   Annars inget nytt......

Av Johan - 25 januari 2011 11:02


  Idag noterar vi att legenden Steve Prefontaine skulle blivit 60 år om han inte alltför tidigt gått bort i en tragisk bilolycka. Så idag jagar vi mil till hans minne... Tisdag betyder också, as usual betyder det snabblaufen på agendan. Idag...

Av Johan - 24 januari 2011 15:31

Spamar helt oväntat med två blogginlägg på en dag, jupp det har tränats igen 10,7 km på lunchen gör detta till en stabil dag med 20 km+ totalt över dagen... Nu ser vi bara framemot att storhandla på ICA Maxi i afton.Nu var det väl inte därför jag blo...

Av Johan - 24 januari 2011 09:12

Måndag igen, som vanligt innehåller helgen så mycket annat att skriva på bloggen så det har rådit radiotystnad, för den skull har det inte varit helt kavlugnt, inte träningsmässigt iallafall. Lördagsförmiddagen sprangs det långpass, 30 km skrapade...

Av Johan - 21 januari 2011 21:37

Jaha när klockan börjar närma sig 21.30 börjar man se lite i kors, kan bero på att Folke tyckte att dagen skulle börja 04.30 imorse... När han i sin tur bara sov en timma på dagis mellan 09.30-10.30 idag så var han än mer korsögd när jag lade hono...

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8 9
10
11
12
13 14 15
16
17
18
19
20 21 22
23
24
25
26
27 28 29
30
31
<<< December 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ swyzak med Blogkeen
Följ swyzak med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se