swyzak

Direktlänk till inlägg 7 december 2010

All-in effort på våning 9!

Av Johan - 7 december 2010 13:44

När jag vaknade imorse hade Sverige tagit en sväng till det kalla karga landet igen. Kvicksilvret visade obarmhärtiga -11 grader när vi kuskade iväg mot dagis, lillgrabbarna och jag och helt oväntat kom vi i bra tid också... hurray!

Efter att ha fått veta allt om snöräven av Melker så kunde jag vinka adjö till honom och springa mot jobbet. Inte helt bekvämt imorse då jag snabbt glömt den bistra känslan av isande kall luft och vad den gör med kroppen. Rätt snabbt frös låren upp och löpningen blir lätt stel och kantig i dessa temperaturer... Avverkade dessa 6,4 km på prick 30 minuter, rätt nöjd med att få komma in i värmen igen.

På lunchen tog jag mitt pick och pack och drog upp till våning 9, där det vankades värme och löpband, ever so najs... Iallafall värme, löpband är väl bara ett nödvändigt ont för att kunna springa snabbt denna vinter, iallafall innan eller om jag kliver in på tartanen... På lunchmenyn var det uppdukat en uppsnäppning av förra veckans intervaller, nu 6 x 2000 m, körde 500 m PJ i 4:50-fart inkl. uppvarvning och nedvarvning av bandet... Klev in på 3:29-fart som jag snabbt snäppade ned till 3:28 redan under första. Kändes som jag fick slita lite rätt tidigt denna gång, i slutet av 3:e var jag nere i 3:24 fart och sådär fortsatte det till jag startade sista i 3:21-fart och avslutade den i 3:18-fart. Fick jobba rätt bra dom två sista, men det funkade ok att hålla ihop det, pulsen indikerade att det kanske fanns mer att kapa, maxpulsen låg iallafall 10 slag lägre än på Hässelbyloppet, så det finns marginaler, även om det var slitsamt...

Imorgon, två lugna distanspass plus styrka på våning 9.... Business as usual...


Nu sikte på pepparkaksburken på jobbet...!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johan - 26 januari 2011 13:33

Njet, lugn i stormen men jag kommer styra om bloggen till en ny plats. Anledningen är att den gått dubbel nu i ett par månader och jag pallar inte köra den på två ställen. Så från och med nu kommer ni kunna hitta den här...   Annars inget nytt......

Av Johan - 25 januari 2011 11:02


  Idag noterar vi att legenden Steve Prefontaine skulle blivit 60 år om han inte alltför tidigt gått bort i en tragisk bilolycka. Så idag jagar vi mil till hans minne... Tisdag betyder också, as usual betyder det snabblaufen på agendan. Idag...

Av Johan - 24 januari 2011 15:31

Spamar helt oväntat med två blogginlägg på en dag, jupp det har tränats igen 10,7 km på lunchen gör detta till en stabil dag med 20 km+ totalt över dagen... Nu ser vi bara framemot att storhandla på ICA Maxi i afton.Nu var det väl inte därför jag blo...

Av Johan - 24 januari 2011 09:12

Måndag igen, som vanligt innehåller helgen så mycket annat att skriva på bloggen så det har rådit radiotystnad, för den skull har det inte varit helt kavlugnt, inte träningsmässigt iallafall. Lördagsförmiddagen sprangs det långpass, 30 km skrapade...

Av Johan - 21 januari 2011 21:37

Jaha när klockan börjar närma sig 21.30 börjar man se lite i kors, kan bero på att Folke tyckte att dagen skulle börja 04.30 imorse... När han i sin tur bara sov en timma på dagis mellan 09.30-10.30 idag så var han än mer korsögd när jag lade hono...

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8 9
10
11
12
13 14 15
16
17
18
19
20 21 22
23
24
25
26
27 28 29
30
31
<<< December 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ swyzak med Blogkeen
Följ swyzak med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se