swyzak

Direktlänk till inlägg 25 november 2010

Ingen all-out effort!

Av Johan - 25 november 2010 17:51

Jahapp, torsdag igen och som sig bör står det kvalitetspass på agendan. När jag strax innan avfärd mot dagis imorse grävde fram snabbskorna så undrade Melker om jag inte skulle ta spikskorna. Helt klockren tanke av honom med tanke på underlaget ute nu, men eftersom jag skulle upp och gnugga på löpbandet på våning 9 så utgår jag från att dom starkt ogillat mig om jag perforerat löpbandets matta, så spiksen får stå i garderoben tills det vankas tartan igen. Efter att jag droppat lillkillarna på dagis så halkade jag mig ned mot jobbet 6,4 km på 30', benen kändes riktigt skarpa trots att man bitvis fick snöpulsa.

Avverkade ett gäng effektiva timmar på jobbet innan jag drog upp till våning 9 och körde igång, värmde 2 lugna km innan jag speedade upp (oja, på agendan stod 10 km snabbdistans). Speedade upp till 3:29-fart, som jag skrivit förr så har jag haft dålig erfaranhet av bandlöpning där man bränt sig för att banden inte alltid är helt juste kalibrerade och jag upplevt att band känns jobbigare åt benen än asfalt. Nåväl, rev av första 5 km i den farten, sedan ökade jag hela andra femman med sista 2 km på 3:20/15. Kändes riktigt bra och absolut inte så att jag sprang halvt ihjäl mig heller, klockade in 34:20 på 10 km... Riktigt nöjd, tror om tanken hade varit att tokgrisa mig heldöd på passet hade det säkert gått att kapa en hel del... Nu kändes passet precis som det var meningen att skulle, kontrollerat från steg 1 till det sista och visst, jobbigt... Men inte tvärjobbigt! In alles 14 km och kanske börjar kroppen vänja sig vid bandlöpning. Tur är väl det eftersom det verkar kunna bli en hel del av den varan i vinter om man får tro pressen...

Imorgon, tidig morgonlufs till våning 9 för styrkepass, jag längtar redan... på allvar!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johan - 26 januari 2011 13:33

Njet, lugn i stormen men jag kommer styra om bloggen till en ny plats. Anledningen är att den gått dubbel nu i ett par månader och jag pallar inte köra den på två ställen. Så från och med nu kommer ni kunna hitta den här...   Annars inget nytt......

Av Johan - 25 januari 2011 11:02


  Idag noterar vi att legenden Steve Prefontaine skulle blivit 60 år om han inte alltför tidigt gått bort i en tragisk bilolycka. Så idag jagar vi mil till hans minne... Tisdag betyder också, as usual betyder det snabblaufen på agendan. Idag...

Av Johan - 24 januari 2011 15:31

Spamar helt oväntat med två blogginlägg på en dag, jupp det har tränats igen 10,7 km på lunchen gör detta till en stabil dag med 20 km+ totalt över dagen... Nu ser vi bara framemot att storhandla på ICA Maxi i afton.Nu var det väl inte därför jag blo...

Av Johan - 24 januari 2011 09:12

Måndag igen, som vanligt innehåller helgen så mycket annat att skriva på bloggen så det har rådit radiotystnad, för den skull har det inte varit helt kavlugnt, inte träningsmässigt iallafall. Lördagsförmiddagen sprangs det långpass, 30 km skrapade...

Av Johan - 21 januari 2011 21:37

Jaha när klockan börjar närma sig 21.30 börjar man se lite i kors, kan bero på att Folke tyckte att dagen skulle börja 04.30 imorse... När han i sin tur bara sov en timma på dagis mellan 09.30-10.30 idag så var han än mer korsögd när jag lade hono...

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8 9 10
11
12 13 14
15 16 17
18
19
20
21
22 23 24 25 26
27
28
29 30
<<< November 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ swyzak med Blogkeen
Följ swyzak med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se