swyzak

Direktlänk till inlägg 24 november 2010

Ännu en sväng på våning 9

Av Johan - 24 november 2010 12:29

Jepp som jag skrev igår som var det bokat ännu en sväng på 9:e våningen, denna gång för en genomgång av styrketräningsprogram. Det blev lixxom en positiv bekantskap det där med att köra genom det programmet som jag fick framtaget. Givetvis låg 90% fokus på bålstabilitet så det blidde en hel del övningar med boll... Kul och jävligt jobbigt, men kan jag få in ett (möjligen två) pass med det programmet per vecka tror jag det kommer att snäppa upp mig ytterligare, så det känns bra. Avslutade med att jogga ned 5 km på bandet. Så som helhet var det en jävligt bra träningsdag igår.

Idag då? Höll på att sätta morgonkaffet i halsen när VSK-sporten (förlåt VLT-sporten) ägnade ett helt uppslag på sporten åt att profilera två unga friidrottare, fick nypa mig i armen för att få det hela bekräftat. Kändes rätt roligt att hockey/bandy/fotbollsväldet för en dag bröts... Positivt så långt, däremot var ju vädret inte helt positivt imorse, en sällan skådat bister vind hade blästrat cykelvägarna och slipat isskorpan till värsta hockeyrinken och ingenstans var det grusat, således lite halvsvårt att få fäste på morgonlöpet till jobbet, därför klart förvånad över att det "bara" tog 30' att ta sig dom 6,4 km från dagis till jobbet.

Får se om klass-2 ovädret slår till i eftermiddag och gör kvällens 60' distans hemåt till en behaglig historia och förhoppnings med mer fäste under fötterna... Men det kanske är för mycket begärt i Sverige just nu!

Zü morgen, dejt med löpbandet på våning 9 igen...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johan - 26 januari 2011 13:33

Njet, lugn i stormen men jag kommer styra om bloggen till en ny plats. Anledningen är att den gått dubbel nu i ett par månader och jag pallar inte köra den på två ställen. Så från och med nu kommer ni kunna hitta den här...   Annars inget nytt......

Av Johan - 25 januari 2011 11:02


  Idag noterar vi att legenden Steve Prefontaine skulle blivit 60 år om han inte alltför tidigt gått bort i en tragisk bilolycka. Så idag jagar vi mil till hans minne... Tisdag betyder också, as usual betyder det snabblaufen på agendan. Idag...

Av Johan - 24 januari 2011 15:31

Spamar helt oväntat med två blogginlägg på en dag, jupp det har tränats igen 10,7 km på lunchen gör detta till en stabil dag med 20 km+ totalt över dagen... Nu ser vi bara framemot att storhandla på ICA Maxi i afton.Nu var det väl inte därför jag blo...

Av Johan - 24 januari 2011 09:12

Måndag igen, som vanligt innehåller helgen så mycket annat att skriva på bloggen så det har rådit radiotystnad, för den skull har det inte varit helt kavlugnt, inte träningsmässigt iallafall. Lördagsförmiddagen sprangs det långpass, 30 km skrapade...

Av Johan - 21 januari 2011 21:37

Jaha när klockan börjar närma sig 21.30 börjar man se lite i kors, kan bero på att Folke tyckte att dagen skulle börja 04.30 imorse... När han i sin tur bara sov en timma på dagis mellan 09.30-10.30 idag så var han än mer korsögd när jag lade hono...

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8 9 10
11
12 13 14
15 16 17
18
19
20
21
22 23 24 25 26
27
28
29 30
<<< November 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ swyzak med Blogkeen
Följ swyzak med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se