swyzak

Direktlänk till inlägg 23 november 2010

Löpbandsdejt på våning 9

Av Johan - 23 november 2010 14:24

Sverige i dessa dagar gör mig djupt besviken, då talar jag vädermässigt. Det påminner nu suligt mycket om förra vintern, en vinter som ur löparsynpunkt var helt horribel och innerst inne trodde jag inte att det skulle kunna bli sådär igen. Men faktum är att underlaget nu är precis lika illa som då, de senaste dagarnas töväder har frusit till en ojämn härlig isskorpa och ovanpå detta lite fint vitt puder. Jag inser att jag måste göra mig vän med min vän denna vinter - herr löpband på våning 9... Det stod extremt klart efter morgonens lugna 6,4 km till jobbet helt utan tillstymmelse till bra grepp att köra kvalitetspass ute denna veckan är helt uteslutet, nå´t jag redan lurat ut igår och därför packat för löpband.

Så på lunchen travade jag iväg till våning 9, ett lite smånostalgiskt återseende då jag tränade massa styrka där för 5-6 år sedan... Fick fatt i det bästa bandet igen, lyckan var gjord... På agendan stod 7 x 1500 m, med vilan 400 m (inkl. uppvarvning och nedvarvning av bandet), dammade igång första i 3:30-fart som jag snabbt sänkte till 3:28, kändes som en lagom öppning då jag fortfarande tycker att bandet sliter på benen, det är som sagt förut dom som tar slut snabbt och det vore trist att bränna passet direkt. Kunde gnugga av passet jävligt bra, från 4:e var det 3:25-fart och sedan sänkte jag ned på varje ned till 3:20-fart och strax därunder på sista. Visst benen lite slitna, men det var under kontroll hela vägen... Kanske det bästa passet på löpband so far i min korta karriär som bandlöpare...

Efter jobbet blir det åter till våning 9 för mainly styrka och lite jogg... Sedan kan man fan sitta i soffan en stund...!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johan - 26 januari 2011 13:33

Njet, lugn i stormen men jag kommer styra om bloggen till en ny plats. Anledningen är att den gått dubbel nu i ett par månader och jag pallar inte köra den på två ställen. Så från och med nu kommer ni kunna hitta den här...   Annars inget nytt......

Av Johan - 25 januari 2011 11:02


  Idag noterar vi att legenden Steve Prefontaine skulle blivit 60 år om han inte alltför tidigt gått bort i en tragisk bilolycka. Så idag jagar vi mil till hans minne... Tisdag betyder också, as usual betyder det snabblaufen på agendan. Idag...

Av Johan - 24 januari 2011 15:31

Spamar helt oväntat med två blogginlägg på en dag, jupp det har tränats igen 10,7 km på lunchen gör detta till en stabil dag med 20 km+ totalt över dagen... Nu ser vi bara framemot att storhandla på ICA Maxi i afton.Nu var det väl inte därför jag blo...

Av Johan - 24 januari 2011 09:12

Måndag igen, som vanligt innehåller helgen så mycket annat att skriva på bloggen så det har rådit radiotystnad, för den skull har det inte varit helt kavlugnt, inte träningsmässigt iallafall. Lördagsförmiddagen sprangs det långpass, 30 km skrapade...

Av Johan - 21 januari 2011 21:37

Jaha när klockan börjar närma sig 21.30 börjar man se lite i kors, kan bero på att Folke tyckte att dagen skulle börja 04.30 imorse... När han i sin tur bara sov en timma på dagis mellan 09.30-10.30 idag så var han än mer korsögd när jag lade hono...

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8 9 10
11
12 13 14
15 16 17
18
19
20
21
22 23 24 25 26
27
28
29 30
<<< November 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ swyzak med Blogkeen
Följ swyzak med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se