swyzak

Direktlänk till inlägg 22 november 2010

Helgrapport

Av Johan - 22 november 2010 11:06

Sådär, snålt med bloggande i helgen såklart då det var fyullt upp. Idag är man åter i verkligheten, det vill säga den VAB:ande verkligheten, Folke vaknade med ögoninflammation... Så det var bara att skissa om, körde 12 km med honom i löpvagnen imorse, klar misärstämpel på passet, grått, snålblåst och jävligt bakhalt (lömsk is under den lilla nysnö som kom under natten), får se om jag mobiliserar upp 8 km ikväll också.

Helgen då, i lördags var det funkisarbete på den bakhala Tömilen, efter detta var det meningen att jag och Patrik skulle hooka upp för 20 km distans men som vanligt när två småbarnsföräldrar ska lyckas styra upp så kom livet emellan. Lyckligtvis fick jag sällis med Tz dom första 13 km av passet, resterande 7 km kördes som en ostrukturerad fartlek. Sedan styrde jag bilen mot Lidingö och närmare bestämt Bosön där jag hookade upp med Laser och Alf och körde styrka nere i hallen. Sedan bunkrade vi med en Bosö-buffé...

Söndagen kördes 23,7 km på LL-spåret, skitigt, härligt och allt... Gott sällis igen, sista milen kördes progressivt, med riktigt god fart 3:50-3:30 från toppen av Aborrbacken till Grönsta... Där märktes att man sugit i sig dåligt med kupering på sistone, det slet rätt rejält.... Rätt koma-betonad eftermiddag på söndagen när jag kom hem får jag lov att säga... Men en jävligt rolig helg...

In alles en vecka på 135 km löpning och två pass styrka... bra...!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johan - 26 januari 2011 13:33

Njet, lugn i stormen men jag kommer styra om bloggen till en ny plats. Anledningen är att den gått dubbel nu i ett par månader och jag pallar inte köra den på två ställen. Så från och med nu kommer ni kunna hitta den här...   Annars inget nytt......

Av Johan - 25 januari 2011 11:02


  Idag noterar vi att legenden Steve Prefontaine skulle blivit 60 år om han inte alltför tidigt gått bort i en tragisk bilolycka. Så idag jagar vi mil till hans minne... Tisdag betyder också, as usual betyder det snabblaufen på agendan. Idag...

Av Johan - 24 januari 2011 15:31

Spamar helt oväntat med två blogginlägg på en dag, jupp det har tränats igen 10,7 km på lunchen gör detta till en stabil dag med 20 km+ totalt över dagen... Nu ser vi bara framemot att storhandla på ICA Maxi i afton.Nu var det väl inte därför jag blo...

Av Johan - 24 januari 2011 09:12

Måndag igen, som vanligt innehåller helgen så mycket annat att skriva på bloggen så det har rådit radiotystnad, för den skull har det inte varit helt kavlugnt, inte träningsmässigt iallafall. Lördagsförmiddagen sprangs det långpass, 30 km skrapade...

Av Johan - 21 januari 2011 21:37

Jaha när klockan börjar närma sig 21.30 börjar man se lite i kors, kan bero på att Folke tyckte att dagen skulle börja 04.30 imorse... När han i sin tur bara sov en timma på dagis mellan 09.30-10.30 idag så var han än mer korsögd när jag lade hono...

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8 9 10
11
12 13 14
15 16 17
18
19
20
21
22 23 24 25 26
27
28
29 30
<<< November 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ swyzak med Blogkeen
Följ swyzak med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se