swyzak

Direktlänk till inlägg 15 november 2010

Scen från verkligheten

Av Johan - 15 november 2010 13:24

Skådeplatsen är ett pitoreskt hus i Västerås, den store hjälten ligger på alla fyra framför värmepumpen och slangar algblommat radiotorvatten genom tre ihoptejpade sugrör, oönskade smakprov spottas snabbare än snabbt ut såklart. Får ni en bild? Jag får det och jag var även med om det fullständigt absurda igår, ett nödvändigt ont med målsättningen att förebygga en vattenskada i tvättstugan.... Med andra ord en inte så rolig söndagskväll, men till sist var det hela så absurt så att när jag slagit av värmepumpen och radiatorvattnet slutat flöda kunde jag bara skratta åt det hela... Min eviga förhoppning är att problemet är löst nu när jag kommer hem i eftermiddag annars stundar en osedvanligt kall dusch efter vad jag befarar kommer att bli ett osedvanligt blött och kallt distanspass...

Det har väl inte undgått någon att det är krumt novemberväder ute idag å det grövsta, sånt som får en att önska att man bara fick ligga i soffan hela dagen med en god bok... Dock är verkligheten en helt annan, morgonen inleddes med 11,6 km till jobbet i ett tilltagande regn, inte alltför sliten i påkarna men med ett tjock bok i ryggan blev det tungt ändå... Blir som sagt (skrivet) en repa hem om dryga timman också, för se hur behagligt det blir...

"November är en mur av våt betong
där en löjlig dröm om flykt föds
för att krascha och sen dö
men Hjältar och Hjältinnor stannar kvar
"

Inte mina ord direkt.... men en fet låt!
 
ANNONS
 
Alf

Alf

15 november 2010 15:04

på drift är så nedrans bra! btw - vi har fått in några eutophia 2 på RS om du skulle behöva en till mängdsko.

http://cykelalf.blogspot.com

 
swyzak

swyzak

15 november 2010 19:49

Alf: Riktigt bra... Tack för infon men jag är uppbunkrad och har ett par Eutophia 2 som är oanvända utöver dom som är På drift just nu...

http://swyzak.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johan - 26 januari 2011 13:33

Njet, lugn i stormen men jag kommer styra om bloggen till en ny plats. Anledningen är att den gått dubbel nu i ett par månader och jag pallar inte köra den på två ställen. Så från och med nu kommer ni kunna hitta den här...   Annars inget nytt......

Av Johan - 25 januari 2011 11:02


  Idag noterar vi att legenden Steve Prefontaine skulle blivit 60 år om han inte alltför tidigt gått bort i en tragisk bilolycka. Så idag jagar vi mil till hans minne... Tisdag betyder också, as usual betyder det snabblaufen på agendan. Idag...

Av Johan - 24 januari 2011 15:31

Spamar helt oväntat med två blogginlägg på en dag, jupp det har tränats igen 10,7 km på lunchen gör detta till en stabil dag med 20 km+ totalt över dagen... Nu ser vi bara framemot att storhandla på ICA Maxi i afton.Nu var det väl inte därför jag blo...

Av Johan - 24 januari 2011 09:12

Måndag igen, som vanligt innehåller helgen så mycket annat att skriva på bloggen så det har rådit radiotystnad, för den skull har det inte varit helt kavlugnt, inte träningsmässigt iallafall. Lördagsförmiddagen sprangs det långpass, 30 km skrapade...

Av Johan - 21 januari 2011 21:37

Jaha när klockan börjar närma sig 21.30 börjar man se lite i kors, kan bero på att Folke tyckte att dagen skulle börja 04.30 imorse... När han i sin tur bara sov en timma på dagis mellan 09.30-10.30 idag så var han än mer korsögd när jag lade hono...

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8 9 10
11
12 13 14
15 16 17
18
19
20
21
22 23 24 25 26
27
28
29 30
<<< November 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ swyzak med Blogkeen
Följ swyzak med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se