swyzak

Direktlänk till inlägg 13 november 2010

Lugna lördag eller?

Av Johan - 13 november 2010 19:08

Eller inte? Jodå, då sambon befunnit sig på Sveriges regnsida (Göteborg) så även idag så var löpning inte alternativ idag tyvärr.. Föredrar inte dagar med total löpvila egentligen och är jag djupt in i träning så planerar jag sällan för sådana, känner jag mig sliten springer jag 6-8 km lätt som "vila" det är att föredra. Dagar med hel löpvila brukar naturligt infinna sig i vardagsmönstret ändå ett par grr/år där det inte funkar att få till det helt enkelt, så det är helt enkelt onödigt att planera för dessa... OM det inte ska formtoppas inför ett maratonlopp, men då är det en HELT annan grej.

Nåväl, idag var en oplanerad löpvila, som jag förvisso visste om i förväg, dock indikerade benen igår att det vore på sin plats med en lite lugnare dag. Fick iaf in sprintbackarna i gårdagens hemlöpning om 6,8 km underlaget tillät det.

Till dagen då, i träningsväg inte mycket 22' styrketräning efter lunch... Annars fika i Sura, en Melker som blev dålig och kräktes på centralstationens parkering indikerade en rätt dålig kväll, förhoppninsvis blir det inte värre än så... Men man ska väl inte ropa hej ännu, men ändå... Jag taggar för att springa lite längre imorgon medelst ostbågar och cola i soffhörnet...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johan - 26 januari 2011 13:33

Njet, lugn i stormen men jag kommer styra om bloggen till en ny plats. Anledningen är att den gått dubbel nu i ett par månader och jag pallar inte köra den på två ställen. Så från och med nu kommer ni kunna hitta den här...   Annars inget nytt......

Av Johan - 25 januari 2011 11:02


  Idag noterar vi att legenden Steve Prefontaine skulle blivit 60 år om han inte alltför tidigt gått bort i en tragisk bilolycka. Så idag jagar vi mil till hans minne... Tisdag betyder också, as usual betyder det snabblaufen på agendan. Idag...

Av Johan - 24 januari 2011 15:31

Spamar helt oväntat med två blogginlägg på en dag, jupp det har tränats igen 10,7 km på lunchen gör detta till en stabil dag med 20 km+ totalt över dagen... Nu ser vi bara framemot att storhandla på ICA Maxi i afton.Nu var det väl inte därför jag blo...

Av Johan - 24 januari 2011 09:12

Måndag igen, som vanligt innehåller helgen så mycket annat att skriva på bloggen så det har rådit radiotystnad, för den skull har det inte varit helt kavlugnt, inte träningsmässigt iallafall. Lördagsförmiddagen sprangs det långpass, 30 km skrapade...

Av Johan - 21 januari 2011 21:37

Jaha när klockan börjar närma sig 21.30 börjar man se lite i kors, kan bero på att Folke tyckte att dagen skulle börja 04.30 imorse... När han i sin tur bara sov en timma på dagis mellan 09.30-10.30 idag så var han än mer korsögd när jag lade hono...

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8 9 10
11
12 13 14
15 16 17
18
19
20
21
22 23 24 25 26
27
28
29 30
<<< November 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ swyzak med Blogkeen
Följ swyzak med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se