swyzak

Direktlänk till inlägg 21 oktober 2010

Dan före dan före dan

Av Johan - 21 oktober 2010 17:11

 

Ja fan, så är det på nå´t vis har man då alltså överlevt merparten av denna löpvilan också och på lördag smäller det. Känslan är lite som när man var mindre och väntade på julafton, svårt för folk att förstå kanske. Själv har jag redan bestämt lördagens runda i huvudet, i min fantasi har jag en idé om att vädret ska vara härlig fin svensk höstluft och solsken. Om lördagen kan leva upp till det återstår att se.

Fick frågan imorse av min kära sambo hur det kändes att det snart var dags, givetvis var svaret att det som ni kan läsa att det ska bli najs att komma igång med säsongen 2011 (eller iaf träning mot den). Men som jag uttryckte det imorse, att det nu gått så länge utan träning att man faktiskt lite grand anpassat kropp och huvud efter det. Men det ska bli najs...

På jobbet sitter sedan några månader även en lapp uppklistrad med måltiden, så jag så gott som dagligen får den inpräntad i skallen. Töntigt? Ja, kanske, men jag tror på det, det första steget är att tro på tiden, se tiden, där har man vunnit ett mighty steg. Sedan vet jag att det kommer krävas jävligt hård träning för mig för att nå dit, fysiskt måste jag upp i samma nivå som nu på hösten och gärna nå´t snäpp till och det låter sig inte göras helt enkelt (iaf inte för mig). Men jag gör det så gärna, jag älskar att att ha tuffa, sjukt tuffa veckor uppskissade framför mig...

Skisser för sommaren!

 
ANNONS
 
Ellinor

Ellinor

21 oktober 2010 21:15

Inte ett dugg töntigt! Väldigt bra fokushöjare skulle jag säga.

Och du är en aning löptokig, va? ;-)

http://sub40before40.blogspot.com

 
swyzak

swyzak

22 oktober 2010 07:55

Ellinor: Ja, för mig är det inte töntigt utan snarare viktigt....

Löptokig? Nehe? =) Det är vi väl alla mer eller mindre inte någe mindre om man även bloggar om ämnet!

http://swyzak.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johan - 26 januari 2011 13:33

Njet, lugn i stormen men jag kommer styra om bloggen till en ny plats. Anledningen är att den gått dubbel nu i ett par månader och jag pallar inte köra den på två ställen. Så från och med nu kommer ni kunna hitta den här...   Annars inget nytt......

Av Johan - 25 januari 2011 11:02


  Idag noterar vi att legenden Steve Prefontaine skulle blivit 60 år om han inte alltför tidigt gått bort i en tragisk bilolycka. Så idag jagar vi mil till hans minne... Tisdag betyder också, as usual betyder det snabblaufen på agendan. Idag...

Av Johan - 24 januari 2011 15:31

Spamar helt oväntat med två blogginlägg på en dag, jupp det har tränats igen 10,7 km på lunchen gör detta till en stabil dag med 20 km+ totalt över dagen... Nu ser vi bara framemot att storhandla på ICA Maxi i afton.Nu var det väl inte därför jag blo...

Av Johan - 24 januari 2011 09:12

Måndag igen, som vanligt innehåller helgen så mycket annat att skriva på bloggen så det har rådit radiotystnad, för den skull har det inte varit helt kavlugnt, inte träningsmässigt iallafall. Lördagsförmiddagen sprangs det långpass, 30 km skrapade...

Av Johan - 21 januari 2011 21:37

Jaha när klockan börjar närma sig 21.30 börjar man se lite i kors, kan bero på att Folke tyckte att dagen skulle börja 04.30 imorse... När han i sin tur bara sov en timma på dagis mellan 09.30-10.30 idag så var han än mer korsögd när jag lade hono...

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5 6 7 8
9
10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ swyzak med Blogkeen
Följ swyzak med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se