swyzak

Direktlänk till inlägg 30 september 2010

"Brinn pengar brinn"

Av Johan - 30 september 2010 13:02

Sjöng Jocke Berg i min iPod igår kväll när jag sprang hemåt efter avklarat jobbpass för dagen, mörkret hade för länge sedan lagt sig över staden och kylan hade börjat koppla ett elakt grepp. Men igår kväll var det bara skönt med mörkret, det är något visst med det där med löpning mörka kvällar, nå´t ospecificerat trevligt, just den mörka perioden förra året fick faktiskt min iPod kampera med mig på många distanspass. Till sist hade jag kommit till insikt att jag inte blir varken mindre eller sämre löpare för att jag springer med musik i öronen (ibland resonerar man skumt), men bara och kolla på Meb och Ryan Hall för att nämna några som pluggar in på sina pass och då är dom "rätt hyggliga" marathonlöpare för att säga lite. Hur som helst nog blöddrat om detta det blev 12,5 km igår i kvällsmörkret, på bra ben iallafall.

Imorse blev det Podlösa 7,3 km till jobbet, lite tröga ben men en underbart vacker morgon längs Svartån om än rätt kall. Sedan förde jag en inre debatt med mig själv om jag skulle köra dagens andra pass hem efter senjobbet men kom fram till att jag skulle må fint av att få lite sollöpning också så jag tog det på lunchen. Drog iväg längs Lögarängen via Lillåudden och upp på Viksäng för att sedan vika av ned mot stan igen, allt på formligen otroliga ben, 12,7 km på dryga 55' utan att jobba för det och med ett larvigt leende på läpparna för det kändes så sjukt bra att springa idag.

Planen är fortfarande i samråd med coachen ingen kvalité innan ALJ-Open (10 000 m) på måndag kväll och det känns vettigt, även om jag känner mig fräsch vet jag att kroppen ändå under denna fasad kan vara sliten och detta kan lätt lirkas fram om jag skulle pressa på under nå´t kvalitétspass, så bara ren distans till måndag kväll en kväll jag längtar lite till, revansch lixxom! Nä, nu måste det jobbas...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johan - 26 januari 2011 13:33

Njet, lugn i stormen men jag kommer styra om bloggen till en ny plats. Anledningen är att den gått dubbel nu i ett par månader och jag pallar inte köra den på två ställen. Så från och med nu kommer ni kunna hitta den här...   Annars inget nytt......

Av Johan - 25 januari 2011 11:02


  Idag noterar vi att legenden Steve Prefontaine skulle blivit 60 år om han inte alltför tidigt gått bort i en tragisk bilolycka. Så idag jagar vi mil till hans minne... Tisdag betyder också, as usual betyder det snabblaufen på agendan. Idag...

Av Johan - 24 januari 2011 15:31

Spamar helt oväntat med två blogginlägg på en dag, jupp det har tränats igen 10,7 km på lunchen gör detta till en stabil dag med 20 km+ totalt över dagen... Nu ser vi bara framemot att storhandla på ICA Maxi i afton.Nu var det väl inte därför jag blo...

Av Johan - 24 januari 2011 09:12

Måndag igen, som vanligt innehåller helgen så mycket annat att skriva på bloggen så det har rådit radiotystnad, för den skull har det inte varit helt kavlugnt, inte träningsmässigt iallafall. Lördagsförmiddagen sprangs det långpass, 30 km skrapade...

Av Johan - 21 januari 2011 21:37

Jaha när klockan börjar närma sig 21.30 börjar man se lite i kors, kan bero på att Folke tyckte att dagen skulle börja 04.30 imorse... När han i sin tur bara sov en timma på dagis mellan 09.30-10.30 idag så var han än mer korsögd när jag lade hono...

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15 16 17 18
19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ swyzak med Blogkeen
Följ swyzak med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se