swyzak

Direktlänk till inlägg 29 september 2010

Sådärdå, fräscha post-Lidingöben!

Av Johan - 29 september 2010 11:49

Jupp, det känns av nå´n skum anledning som om årets Lidingölopp satt mindre i benen än halvmaran som avverkades för dryga 3 veckor sedan. Trodde på att jag skulle vara toksleten hela denna veckan, kommer ändå vara försiktig och inte blåsa på snabbt i onödan.

Igår på lunchen körde jag 10,2 km på strax under 45', kändes väldigt bra, kunde göra dagens träning komplett genom att köra styrka när barnen lagt sig, samma vanliga 20-25'.

Denna dagen har inletts med 7,3 km från dagis till jobbet, kändes även det bra även om det var tämligen svinkallt, räknar kallt med 45-60' distanslöp hem ikväll efter senjobbandet.


Om gårdagens ämne har jag inte hört ett dugg från den lokala morgonblaskan... very bad!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Tom S

29 september 2010 15:12

Stämmer bra med mina erfarenheter. Jag har flera gånger noterat att en halvmara sliter mer på mina ben än ett Lidingölopp. Det är säkert det skonsamma underlaget på LL som gör'et. I mitt fall hjälpte det säkert också att jag inte lyckades få nån bra fart på Lidingö.

Efter årets Stockholm halvmara tog jag det lugnt i fem dagar, lite jogg varannan dag typ. Efter LL var jag matt och trött i kroppen p.g.a energibrist fram till söndag e.m Sen på söndag kväll körde jag 8 km i ganska hög fart. Det kändes ungefär som vanligt. Att jag tryckte på lite berodde på att jag ville "straffa kroppen" för att det gick så dåligt på LL - kanske inte så smart, men i alla fall :-)

På måndagens milpass kände jag dock att jag inte var så stark - LL påverkade mig fortfarande. Tog därför en vilodag igår tisdag, för att kunna träna ikväll igen.

Som sagt, ovanligt fräscha ben efter en tremilstävling kan jag tycka. Betänk då också att vi snackar om en grabb som bara springer 4-6 mil i veckan.

/ Tom

 
Sussie

Sussie

29 september 2010 16:27

Schysst att du är så fräsch redan!

http://snusan.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Anders Wigzell

29 september 2010 21:02

Grattis till ditt fina Lidingölopp. Har själv varit riktigt sliten efter lördagens lopp. Ser fram emot att läsa svaret från VLT-redaktionen om det nu blir något.

 
swyzak

swyzak

30 september 2010 12:43

Tom S: Strafflöpning e väl iofs inte så smart, men det har du ju själv klurat ute, men det e fascinerande att LL inte kändes lite slitigt så här efteråt som halvmaran... Men jag kommer ändå hålla mig från kvalité fram till ALJ, det känns säkrast så...

Sussie: Ja, det är lite skumt, men skönt, jag kanske sprang för sakta på ön? Även om d inte kändes så i lördags...

Anders W: Tack jag är mkt nöjd, förväntade mig iaf en respons från VLT, har nu inte fått nå´n sådan från dom vilket känns hemskt oproffsigt från deras sida. Fick jag kritik själv skulle jag iaf bedöma mig att bemöta den...

http://swyzak.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johan - 26 januari 2011 13:33

Njet, lugn i stormen men jag kommer styra om bloggen till en ny plats. Anledningen är att den gått dubbel nu i ett par månader och jag pallar inte köra den på två ställen. Så från och med nu kommer ni kunna hitta den här...   Annars inget nytt......

Av Johan - 25 januari 2011 11:02


  Idag noterar vi att legenden Steve Prefontaine skulle blivit 60 år om han inte alltför tidigt gått bort i en tragisk bilolycka. Så idag jagar vi mil till hans minne... Tisdag betyder också, as usual betyder det snabblaufen på agendan. Idag...

Av Johan - 24 januari 2011 15:31

Spamar helt oväntat med två blogginlägg på en dag, jupp det har tränats igen 10,7 km på lunchen gör detta till en stabil dag med 20 km+ totalt över dagen... Nu ser vi bara framemot att storhandla på ICA Maxi i afton.Nu var det väl inte därför jag blo...

Av Johan - 24 januari 2011 09:12

Måndag igen, som vanligt innehåller helgen så mycket annat att skriva på bloggen så det har rådit radiotystnad, för den skull har det inte varit helt kavlugnt, inte träningsmässigt iallafall. Lördagsförmiddagen sprangs det långpass, 30 km skrapade...

Av Johan - 21 januari 2011 21:37

Jaha när klockan börjar närma sig 21.30 börjar man se lite i kors, kan bero på att Folke tyckte att dagen skulle börja 04.30 imorse... När han i sin tur bara sov en timma på dagis mellan 09.30-10.30 idag så var han än mer korsögd när jag lade hono...

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15 16 17 18
19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30
<<< September 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ swyzak med Blogkeen
Följ swyzak med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se