swyzak

Direktlänk till inlägg 22 september 2010

Crappy känsla!!!

Av Johan - 22 september 2010 13:44

Jaha, onsdag till träningsarkivet, idag blevdet ett mycket lugnt pass i solskenet på lunchen, upp längs Svartån till Hovdestalund och sedan samma väg tillbaka, totalt 6 km 29'. Kan inte säga att jag hade nå´n klockren känsla i kroppen, känns nästan som det ligger nå´t skit i systemet. Men det kan likväl vara pre-tävlings-hypokondrin som spelar mig ett spratt, det brukar ju aldrig kännas bra när man lättar på träningen inför tävlingar.

Körde lugnt, nå´t som är jävligt svårt emellanåt, att springa fort är inte direkt svårt att man sedan inte alltid matchar en måltid på intervall är en annan sak. Men det är inte svårt att trycka på, att hålla tillbaka farten det är svårt... Idag lyckades jag bra. Btw, Kjell-Erik Ståhl hade aldrig hållt tillbaka likt mig, jag sprang fööör sakta... I jämförelse, men så var dom hårdare och bättre på det glada 80-talet (hoppas alla läst den fina artikeln om honom i nya Runners World).

Spännande diskussion om stenåldern med Melker vid middagsbordet igår... Den stora frågan som kom upp var:
-Pappa, vad torkade dom sig med i rumpan på Stenåldern?
Lätt ställd så fick jag ur mig:
-Med löv och gräs kanske...
Melker replikerade:
-Nej, dom torkade sig nog med snö...
Så nu vet vi det på Stenåldern var det nog alltid snö, iallafall runt toalettfacilteterna...

 
ANNONS
 
Clark Kent

Clark Kent

22 september 2010 13:46

Haha, klockrent. Säg inte emot. Melker har 'sten'koll.

Och du vet ju hur det är med känslan innan ett lopp. Känns det bra är det fel.

/P

http://patrik.familyengstrom.com

 
Ingen bild

Tom S

22 september 2010 14:30

Det är lugnt, det är PTH! (Pre-Tävlings-Hypokondri). Jag känner igen det, har samma sak själv :-)

Tycker själv att det är jävligt trist att ta det lugnt dagarna innan tävling, men tror absolut att jag behöver det. Alltså, jag springer i och för sig inte så jättemycket i vanliga fall heller, men behöver ändå lugna ner löpandet inför ett lopp.

/ Tom

 
swyzak

swyzak

22 september 2010 18:22

CK: Melker has the knowledge... =)

Ang. feelingen innan lopp så är d klart man vet att det är så att det ska kännas crappy.... Men ändå förväntar man sig glimrande ben...

Tom: PTH är en del av det hela, detta är ju bara en bråkdel av den PTH som uppstår inför ett marathonlopp... Men visst är det trist att trappa ned, men det hör ju till att försöka lägga band på sin träning inför viktiga lopp!

http://swyzak.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johan - 26 januari 2011 13:33

Njet, lugn i stormen men jag kommer styra om bloggen till en ny plats. Anledningen är att den gått dubbel nu i ett par månader och jag pallar inte köra den på två ställen. Så från och med nu kommer ni kunna hitta den här...   Annars inget nytt......

Av Johan - 25 januari 2011 11:02


  Idag noterar vi att legenden Steve Prefontaine skulle blivit 60 år om han inte alltför tidigt gått bort i en tragisk bilolycka. Så idag jagar vi mil till hans minne... Tisdag betyder också, as usual betyder det snabblaufen på agendan. Idag...

Av Johan - 24 januari 2011 15:31

Spamar helt oväntat med två blogginlägg på en dag, jupp det har tränats igen 10,7 km på lunchen gör detta till en stabil dag med 20 km+ totalt över dagen... Nu ser vi bara framemot att storhandla på ICA Maxi i afton.Nu var det väl inte därför jag blo...

Av Johan - 24 januari 2011 09:12

Måndag igen, som vanligt innehåller helgen så mycket annat att skriva på bloggen så det har rådit radiotystnad, för den skull har det inte varit helt kavlugnt, inte träningsmässigt iallafall. Lördagsförmiddagen sprangs det långpass, 30 km skrapade...

Av Johan - 21 januari 2011 21:37

Jaha när klockan börjar närma sig 21.30 börjar man se lite i kors, kan bero på att Folke tyckte att dagen skulle börja 04.30 imorse... När han i sin tur bara sov en timma på dagis mellan 09.30-10.30 idag så var han än mer korsögd när jag lade hono...

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15 16 17 18
19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ swyzak med Blogkeen
Följ swyzak med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se