swyzak

Direktlänk till inlägg 8 september 2010

Tiden är knapp, nöden är stor

Av Johan - 8 september 2010 09:45

Haft sjukligt mycket med jobbet, mycket jobb, Kick off i Sthlm och det har blitt dåligt med tid till att skriva av sig, så även idag, lämnar bara av en snabb rapport... Som jag skrev sist skulle vi ha fest i lördags, blev oplanerat riktigt berusad för första gången på 3 år, hade sanslöst kul. Hade mindre sanslöst kul i söndags, när jag bordade ett tåg till Stockholm, att springa långpass var inte att tänka på... Först efter middag på Berns med jobbet kunde jag avverka 8 km på hotellets löpband och biffa lite gym. Somnade rätt gott den kvällen...


Morgonen efter så njöts det hotellfrulle innan jag tog en magisk löpning från hotellet upp längs Strandvägen och ut på Djurgården och längs Djurgårdsbrunnskanalen in alles 11,3 km i rätt bra fart men framförallt med god känsla. Sedan var det kickoff med jobbet där vi knatade runt hela Stockholms innerstad från 10-17... Vår grupp kunde även vinna lagstriden med vår teaterspelning av en radiosportsändning, riktigt kul... lite nervigt oxå!


Så igår blidde det morgonlufs till jobbet 6,4 km och på lunchen 8 x 1000 m, med fallande vila 60-30" med... Stegrande fart från 3:25-3:11, kändes sjukt bra faktiskt, stadigt en växel till att lägga i, så även på den sista... 13,8 km totalt på passet...


Nu blir det bara löpning 1 gng/dag fram till halvmaran, sitter nu och längtar till lunchlöpet, blir nog runt 10 km idag, 8 imorgon och 6 på fredag, sedan ere go time... Sjukt laddad... Ska bli vansinnigt kul!


Nå´t anat som är sjukt är att det bara är 1 månad kvar av säsongen... Det går jävligt fort!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Tom S

8 september 2010 12:43

"Nå´t anat som är sjukt är att det bara är 1 månad kvar av säsongen... Det går jävligt fort!"

Nja, det är nästan dubbelt så lång tid kvar - Frankfurt-maran går sista oktober :-)

/ Tom

 
swyzak

swyzak

8 september 2010 12:47

Tom S: Frankfurt alltså, det är en snabb bana. Men i min plan i år finns ingen mara, min plan är dock en gruvlig revansch i Frankfurt nästa höst... Även om jag blir sugen på mara så fort jag hör folk ha det i sina planer...

http://swyzak.bloggagratis.se

 
Ingen bild

LN

8 september 2010 13:34

Du behövde alltså en blecka för att känna toppformen? El var det tillräckligt många timmar i Tjockholm som var vad som krävdes för att byta blod?

 
swyzak

swyzak

8 september 2010 18:15

LN: Nå´t ska man ju ha ut av Sthlm, när det nu inte blidde långpass blev det blodbyte...!

http://swyzak.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johan - 26 januari 2011 13:33

Njet, lugn i stormen men jag kommer styra om bloggen till en ny plats. Anledningen är att den gått dubbel nu i ett par månader och jag pallar inte köra den på två ställen. Så från och med nu kommer ni kunna hitta den här...   Annars inget nytt......

Av Johan - 25 januari 2011 11:02


  Idag noterar vi att legenden Steve Prefontaine skulle blivit 60 år om han inte alltför tidigt gått bort i en tragisk bilolycka. Så idag jagar vi mil till hans minne... Tisdag betyder också, as usual betyder det snabblaufen på agendan. Idag...

Av Johan - 24 januari 2011 15:31

Spamar helt oväntat med två blogginlägg på en dag, jupp det har tränats igen 10,7 km på lunchen gör detta till en stabil dag med 20 km+ totalt över dagen... Nu ser vi bara framemot att storhandla på ICA Maxi i afton.Nu var det väl inte därför jag blo...

Av Johan - 24 januari 2011 09:12

Måndag igen, som vanligt innehåller helgen så mycket annat att skriva på bloggen så det har rådit radiotystnad, för den skull har det inte varit helt kavlugnt, inte träningsmässigt iallafall. Lördagsförmiddagen sprangs det långpass, 30 km skrapade...

Av Johan - 21 januari 2011 21:37

Jaha när klockan börjar närma sig 21.30 börjar man se lite i kors, kan bero på att Folke tyckte att dagen skulle börja 04.30 imorse... När han i sin tur bara sov en timma på dagis mellan 09.30-10.30 idag så var han än mer korsögd när jag lade hono...

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15 16 17 18
19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ swyzak med Blogkeen
Följ swyzak med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se