swyzak

Direktlänk till inlägg 20 augusti 2010

Fredagsafbloggning

Av Johan - 20 augusti 2010 09:12

Så var det fredag igen och jag är väl skyldig en uppdatering av gårdagens träningseskapader. Började morgonen med att löpandes transportera mig till jobbet, tog det mycket lugnt i spöregnet då jag visste vad som väntade på lunchen, det blev iallafall 6,7 km på en bit över 31’. Sedan väntade jobbmässigt en sjukt vansinnig torsdag, därför var jag lätt stressad när jag stack ut på lunchpasset.

Det var uppkommenderat 3 x 5 km, med 4’ PJ allt i terrängen såklart, farten skulle vara LLP (Lidingöloppetfart). Nu var jag dock så stressad så jag körde bara 2 x 5 km (som visade sig vara minst 5,1 km) + 1 x 3 km, för att spara tid (nu blev tidssparanden minimalt, men i mitt stressade huvud verkade det som jag skulle spara mycket tid). Efter uppvärmningslöpning till Rocklunda så körde jag igång tämligen omgående på den tämligen böljande 5 km´s-slingan, hittade en hygglig nivå på fart och ansträngning, första gick på 19:16. Nu var det ånyo ohyggligt kvalmigt så det formligen dröp om mig redan efter en intervall, 4’ jogg gick fort och ut på andra svängen, fortsatt konrollerad känsla, snabbt, avslappnat in på 19:11. Till sist 3 km, där GF405 fick flip och när jag kollade till på den så angav den att jag sprang sjukligt sakta trots att jag gjorde den klart snabbaste rundan, nåväl det spelar egentligen ingen megaroll med tider och distanser på dessa intervaller, men den hamnade på runt 11’ tror jag och gissningsvis var den minst 3 km lång... Nöjd med passet passade jag på att bli dränkt av ett skyfall på nedjoggen tillbaka till jobbet, in alles 19, 4 km på en lunch.

Kom sedan hem i tid på kvällen för att kunna beskåda Diamond League i Zürich, en högtidsstund dessa friidrottssändningar, som nu tyvärr lider mot sitt slut. Hoppas TV4 sänder den sista så vi får ett kompetent kommentatorspar... Med all respekt för Gärderud som löpare, men på kommentatorsplats har han inte haft många rätt i år, föredrar ALJ...

Och idag löptes det 12 km till jobbet, så även dagens enda pass kan vara gött att ta igen sig lite inför två timmar terränglöpning imorgon... Idag startar Friidrotts-sm i Falun, dom största tummarna man har hålles för att Grimforskan från klubben springer hem en SM-medalj redan i afton. Intressant blir även att se om Musse dammar in en trippel, 10 000 m borde han i mina ögon damma hem, karln borde ha kapacitet att göra under 30' på distansen vilken dag som helst på året, vilket inte många andra kan skylta med. Det som kan stjälpa honom är ett taktiklopp som går alltför sakta för länge och avslutas med en spurt... Men jag sätter iallafall en fet slant på att Musse sopar hem det. Klart sugen att se det på plats, men man kan inte vara överallt... nästa år kanske?

 
ANNONS
 
Ingen bild

Sussie

21 augusti 2010 23:52

Ska bli kul att heja på halvmaran och LL, med lite tur kan jag cykla och hinna med några fler ställen kanske! Den gamla är olåst nu förresten. Måste boosta motivationen under rehaben.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johan - 26 januari 2011 13:33

Njet, lugn i stormen men jag kommer styra om bloggen till en ny plats. Anledningen är att den gått dubbel nu i ett par månader och jag pallar inte köra den på två ställen. Så från och med nu kommer ni kunna hitta den här...   Annars inget nytt......

Av Johan - 25 januari 2011 11:02


  Idag noterar vi att legenden Steve Prefontaine skulle blivit 60 år om han inte alltför tidigt gått bort i en tragisk bilolycka. Så idag jagar vi mil till hans minne... Tisdag betyder också, as usual betyder det snabblaufen på agendan. Idag...

Av Johan - 24 januari 2011 15:31

Spamar helt oväntat med två blogginlägg på en dag, jupp det har tränats igen 10,7 km på lunchen gör detta till en stabil dag med 20 km+ totalt över dagen... Nu ser vi bara framemot att storhandla på ICA Maxi i afton.Nu var det väl inte därför jag blo...

Av Johan - 24 januari 2011 09:12

Måndag igen, som vanligt innehåller helgen så mycket annat att skriva på bloggen så det har rådit radiotystnad, för den skull har det inte varit helt kavlugnt, inte träningsmässigt iallafall. Lördagsförmiddagen sprangs det långpass, 30 km skrapade...

Av Johan - 21 januari 2011 21:37

Jaha när klockan börjar närma sig 21.30 börjar man se lite i kors, kan bero på att Folke tyckte att dagen skulle börja 04.30 imorse... När han i sin tur bara sov en timma på dagis mellan 09.30-10.30 idag så var han än mer korsögd när jag lade hono...

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18
19
20
21
22
23 24 25
26
27 28
29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ swyzak med Blogkeen
Följ swyzak med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se