swyzak

Direktlänk till inlägg 28 maj 2010

Jag är inte med...

Av Johan - 28 maj 2010 10:01

...Kikade igenom startlistan för Stockholm Marathon för första gången häromdagen och kunde konstatera att jag inte stod med, ingen chock direkt eftersom jag ju bestämt mig för att skippa årets upplaga, kändes ändock rätt tomt och konstigt. Är det nå´t lopp man egentligen vill springa i Sverige så är det just detta. Samtidigt vet jag att mitt beslut och vägen nu tar förhoppningsvis kommer ge dom resultat jag vill på marathonsträckan kommande säsonger... Kommer både bli kul och konstigt att uppleva loppet från åskådarperspektiv i år, min sambo kommer iaf springa så jag får väl uppleva loppet genom hennes skildring av det sedan. Själv tar jag barnen på picknick i Stockholm och skådar loppet...


Oja, jag sprang idag oxå 10,5 km med vagnen på morgonen, rätt kallt ute och rätt slitna ben från igår. Aftonen bjuder på tacos eftersom det är Melkers favvo, förhoppningsvis lite badminton med Didrik och sedan ostbågar och soffa... Får se om det blir nå´t banpass i helgen, hoppas på det... Oavsett vad så kommer det tränas var så säkra på det...!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Daniel Razpotnik

28 maj 2010 10:14

Då kan du nästa vecka följa din pigga sambo runt marathon och långt därefter se en enormt sliten, filur, (Mig alltså), kämpa mig igenom den där maran, för efter mina dåliga förberedelser, kommer det bli en "mara" för mig;)
Måste även säga att det är kul att fått viss kontakt med dig igen Johan, och att jag är riktigt imponerad av dig och ditt löpande.

Razpen

 
Ingen bild

ALA

30 maj 2010 00:34

Kan du inte ta min lapp och skaffa mig en plats i elitfållan nästa år? ;-)

 
swyzak

swyzak

30 maj 2010 09:23

Razpen: Jag kommer gasta på dig om jag får syn på dig... Ska bli spännande att se vad du ställer till det... All mjukglasscykling i Hallsta måste ju leda till något, eller?

ALA: Frestande men nja...

http://swyzak.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Razpen

1 juni 2010 17:20

HaHaHa, mjukglasscyklingen ger mig och min son en hel del, men knappast det som behövs för att klara Stockholm Marathon, men det bjuder jag på:)

 
swyzak

swyzak

1 juni 2010 18:17

Razpen: Sista milen är det all mjukglass kroppen går på, det vet ju alla träningsexperter... =)

http://swyzak.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Cédric

4 juni 2010 22:40

Och jag upptäckte precis till min förvåning att jag var med i startlistan...

 
Ingen bild

Cédric

4 juni 2010 22:42

Jag har inte riktigt hängt med på vad som hänt i klubben på sistone. Men jag är i vilket fall förvånad över att du inte springer maran. Varför? (Svaret finns säkert i något av dina inlägg här men jag har inte hittat det under en snabb genomgång).

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johan - 26 januari 2011 13:33

Njet, lugn i stormen men jag kommer styra om bloggen till en ny plats. Anledningen är att den gått dubbel nu i ett par månader och jag pallar inte köra den på två ställen. Så från och med nu kommer ni kunna hitta den här...   Annars inget nytt......

Av Johan - 25 januari 2011 11:02


  Idag noterar vi att legenden Steve Prefontaine skulle blivit 60 år om han inte alltför tidigt gått bort i en tragisk bilolycka. Så idag jagar vi mil till hans minne... Tisdag betyder också, as usual betyder det snabblaufen på agendan. Idag...

Av Johan - 24 januari 2011 15:31

Spamar helt oväntat med två blogginlägg på en dag, jupp det har tränats igen 10,7 km på lunchen gör detta till en stabil dag med 20 km+ totalt över dagen... Nu ser vi bara framemot att storhandla på ICA Maxi i afton.Nu var det väl inte därför jag blo...

Av Johan - 24 januari 2011 09:12

Måndag igen, som vanligt innehåller helgen så mycket annat att skriva på bloggen så det har rådit radiotystnad, för den skull har det inte varit helt kavlugnt, inte träningsmässigt iallafall. Lördagsförmiddagen sprangs det långpass, 30 km skrapade...

Av Johan - 21 januari 2011 21:37

Jaha när klockan börjar närma sig 21.30 börjar man se lite i kors, kan bero på att Folke tyckte att dagen skulle börja 04.30 imorse... När han i sin tur bara sov en timma på dagis mellan 09.30-10.30 idag så var han än mer korsögd när jag lade hono...

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20 21
22
23
24
25
26 27 28 29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ swyzak med Blogkeen
Följ swyzak med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se