swyzak

Direktlänk till inlägg 20 maj 2010

Nya tusingar på motvindsvallen

Av Johan - 20 maj 2010 09:39

Gårdagen inleddes med inte helt lätta ben på morgonlufsen, kan delvis kanske bero på att jag två kvällar på rad torterat kroppen med styrekträning... who knows, eller så var dom bara sega. Höll igen och sparade benen inför kvällens pass... Det sista i den låånga serien med tusningar, nu 10 x 1000 m, med 60" ståvila och nu var tanken att det skulle gå snabbare redan från start. Fick som vanligt ta mig in min sedvanliga smitväg på Arosvallen då den ständigt är låst som Fort Knox... Nu huserar V-ås lag i Amerikansk fotboll på arenan och det var ett gäng inne och körde styrka i gymmet och eftersom jag är helt ovetande om när dom har träningar på planen så blev jag lite nojjig över att när som helst skulle ett helt lag storma ut och träna och göra det drygt att köra passet... Så uppvärmningen blev kort och uppstressad för att få själva passet iväg, detta fick jag plikta för. Dom första fem tusingarna 3:20-3:19 var lixxom mer en snabbare fortsättning av uppvärmningen och jag slet hårt och som vanligt får jag väl lov att säga så var det tämligen besvärande motvind på målrakan... Men på den 6:e och sjunde 7:e vände det, löpningen släppte, tekniken kändes bra och jag flöt bättre inte för att tiderna blev nämnvärt bättre men kunde sänka dom tre sista till 3:18, 3:16, 3:11... Den sista kändes ypperligt bra faktiskt, speciellt kändes löpningen mycket kontrollerad och avspänd även i den hyggliga farten och med dom slitna benen... Snittet 3:18.2 känns bra med tanke på vind, soloplog och dom grymt påfrestande 5 första intervallerna...


Imorse blev det lätta 6,6 km med Folke i vagnen, dels var benen slitna från gårdagen, samt att jag inte ville ligga i mer heller... Morgondagen följer samma mönster fast långsammare ändå är planen, sedan går tåget till Götet och inkvartering på hotell Undervåningen i det Sanderska palatset... det blir gött det!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johan - 26 januari 2011 13:33

Njet, lugn i stormen men jag kommer styra om bloggen till en ny plats. Anledningen är att den gått dubbel nu i ett par månader och jag pallar inte köra den på två ställen. Så från och med nu kommer ni kunna hitta den här...   Annars inget nytt......

Av Johan - 25 januari 2011 11:02


  Idag noterar vi att legenden Steve Prefontaine skulle blivit 60 år om han inte alltför tidigt gått bort i en tragisk bilolycka. Så idag jagar vi mil till hans minne... Tisdag betyder också, as usual betyder det snabblaufen på agendan. Idag...

Av Johan - 24 januari 2011 15:31

Spamar helt oväntat med två blogginlägg på en dag, jupp det har tränats igen 10,7 km på lunchen gör detta till en stabil dag med 20 km+ totalt över dagen... Nu ser vi bara framemot att storhandla på ICA Maxi i afton.Nu var det väl inte därför jag blo...

Av Johan - 24 januari 2011 09:12

Måndag igen, som vanligt innehåller helgen så mycket annat att skriva på bloggen så det har rådit radiotystnad, för den skull har det inte varit helt kavlugnt, inte träningsmässigt iallafall. Lördagsförmiddagen sprangs det långpass, 30 km skrapade...

Av Johan - 21 januari 2011 21:37

Jaha när klockan börjar närma sig 21.30 börjar man se lite i kors, kan bero på att Folke tyckte att dagen skulle börja 04.30 imorse... När han i sin tur bara sov en timma på dagis mellan 09.30-10.30 idag så var han än mer korsögd när jag lade hono...

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20 21
22
23
24
25
26 27 28 29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ swyzak med Blogkeen
Följ swyzak med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se