swyzak

Direktlänk till inlägg 15 maj 2010

Hot in the shade

Av Johan - 15 maj 2010 18:44

Äntligen... ska man väl börja med, äntligen kom idag värmen smygande... Förvisso hade den redan anlänt lite lätt igår em när jag dammade iväg på mitt distanspass över 13 km drygt, flöt lätt runt i bra fart då och tryckte i lite mera sista 4 km hem... Om man kan klassa distanspass så klassas det som ett riktigt bra ett! Imorse var jag ut igen, bara ren distans, skulle försöka leta mig bort till elljusspåret ute i Hökåsen via skogstigar, gav upp efter mötts av Everglades efter 10 meters löpande i skogen... Fick styra kosan mot Rocklunda och delar av 15 km´s spåret... Visst var det blött men inte på långa vägar nå´t Everglades inte, benen var inledningsvis morgonsega men växte in i passet i takt med att solen bröt fram, första passet iförd bara t-shirt och shorts var ett faktum och handskarna fick ligga hemma för första gången detta året... mycket bra... 12,1 km blev det till sist... Och ja, styrka hemma på kvällen framför tv´n...


Annars har det varit lite turnerande över Sandviken och Falun i torsdags, vilket gav en "vilodag" med bara 7 km på morgonen...


Imorgon ska det löpas på bana, och det ska tävlas... Inget mega-prioriterat i min kalender med därmed inte sagt att jag inte kommer jobba skiten ur mig... Det är dessutom ånyo möte med distansen 3000 m vilken jag ärligen känner att jag inte är maximerad för just nu, så det ska minst sagt bli intressant... Det är Svealandsserien i friidrott på Sätra IP som gäller... Kul ska det bli och damma av spiksen för 7 1/2 tartanvarv... Ett mucho bra snabbpass blir det oavsett utfallet...!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johan - 26 januari 2011 13:33

Njet, lugn i stormen men jag kommer styra om bloggen till en ny plats. Anledningen är att den gått dubbel nu i ett par månader och jag pallar inte köra den på två ställen. Så från och med nu kommer ni kunna hitta den här...   Annars inget nytt......

Av Johan - 25 januari 2011 11:02


  Idag noterar vi att legenden Steve Prefontaine skulle blivit 60 år om han inte alltför tidigt gått bort i en tragisk bilolycka. Så idag jagar vi mil till hans minne... Tisdag betyder också, as usual betyder det snabblaufen på agendan. Idag...

Av Johan - 24 januari 2011 15:31

Spamar helt oväntat med två blogginlägg på en dag, jupp det har tränats igen 10,7 km på lunchen gör detta till en stabil dag med 20 km+ totalt över dagen... Nu ser vi bara framemot att storhandla på ICA Maxi i afton.Nu var det väl inte därför jag blo...

Av Johan - 24 januari 2011 09:12

Måndag igen, som vanligt innehåller helgen så mycket annat att skriva på bloggen så det har rådit radiotystnad, för den skull har det inte varit helt kavlugnt, inte träningsmässigt iallafall. Lördagsförmiddagen sprangs det långpass, 30 km skrapade...

Av Johan - 21 januari 2011 21:37

Jaha när klockan börjar närma sig 21.30 börjar man se lite i kors, kan bero på att Folke tyckte att dagen skulle börja 04.30 imorse... När han i sin tur bara sov en timma på dagis mellan 09.30-10.30 idag så var han än mer korsögd när jag lade hono...

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20 21
22
23
24
25
26 27 28 29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ swyzak med Blogkeen
Följ swyzak med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se