swyzak

Direktlänk till inlägg 11 maj 2010

Whole lotta tusingar

Av Johan - 11 maj 2010 19:37

Jaha, så var det det då dags för tusingarnas maximala och minimala max...? Dvs, 15 st det högsta antalet jag kör och med den kortaste vilan 30" ståvila... Brukar normalt sett inte våndas och fundera över pass, men idag gjorde jag det... Vred det ut och in, skulle jag köra det på bana eller asfalt? Hur skulle det gå, skulle jag stå pall? Normalt sett inte ett sätt jag känner inför nå´n typ av pass lr ja kanske snabbdistanser möjligen men intervaller är alltid bara ett rent nöje... Månne var det de senaste veckornas blandade skörd av utfall på tusingarna som skapat oron... Körde igenom benen en sväng på morgonen som sig bör, segt som attan blev det 6,5 km på 30', sedan en heldag med barnen på "djurpark" innan det var dags att styra bilen ned till Arosvallen som för dagen var tämligen vindfritt och badade i en underbar kvällssol...


Kickade igång iaf och kände per omgående att benen inte var lika alerta som förra veckan, fick hela tiden bita i och jobba, var lixxom varken alert i skalle eller ben under passet... Fick en rejäl svacka rent mentalt också som jag på nå´t vis fann en väg ur och vips hade jag kört 10 st och kunde på nå´t vis öka lite på dom tre sista, ok tiderna var inte att jämföra med dom jag hade på tusingarna i friidrottshallen innan magsjukan men jag känner mig nöjd med att jag borrade på och snittet 3:22.2 känns helt ok, kunde avsluta sista på 3:14.6. In alles 19 km...


 

För övrigt damp en trevlig bok ned i brevlådan idag... En order från England, kvällsläsning om Deek i nå´n vecka eller så... En fet inspiration för mig sedan jag för första gången läste om honom i Legends of running... Just det kapitlet ihop med Zatopek-kapitlet i just nämnda bok är dom mest omlästa... Pepp!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Jakob L

11 maj 2010 20:14

Hey, kan Du tipsa om var man kan få tag i Legends of running?

 
Ingen bild

LN

12 maj 2010 00:00

I min bokhylla, Jakob.

 
Ingen bild

Sander

12 maj 2010 09:01

Jag trodde först att bilden föreställde dig på Motvindsvallen. Stabilt besked på tusingarna - ser lovande ut inför Fiskvarvet.

 
swyzak

swyzak

12 maj 2010 13:22

Jakob L: Om inte le libarary hos LN är öppet finns den säkert på amazon, bokus lr adlibris...

Sander: Då skulle jag ha odlat en bra muschtash (lr hur fan d stavas), annars hade det kunnat vara jag... Finns viss försiktig optimism inför Varvet, hör av mig till dig närmare med ankomsttid, utgår från att vi hämtar nummerlapparna på fredagen?

http://swyzak.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johan - 26 januari 2011 13:33

Njet, lugn i stormen men jag kommer styra om bloggen till en ny plats. Anledningen är att den gått dubbel nu i ett par månader och jag pallar inte köra den på två ställen. Så från och med nu kommer ni kunna hitta den här...   Annars inget nytt......

Av Johan - 25 januari 2011 11:02


  Idag noterar vi att legenden Steve Prefontaine skulle blivit 60 år om han inte alltför tidigt gått bort i en tragisk bilolycka. Så idag jagar vi mil till hans minne... Tisdag betyder också, as usual betyder det snabblaufen på agendan. Idag...

Av Johan - 24 januari 2011 15:31

Spamar helt oväntat med två blogginlägg på en dag, jupp det har tränats igen 10,7 km på lunchen gör detta till en stabil dag med 20 km+ totalt över dagen... Nu ser vi bara framemot att storhandla på ICA Maxi i afton.Nu var det väl inte därför jag blo...

Av Johan - 24 januari 2011 09:12

Måndag igen, som vanligt innehåller helgen så mycket annat att skriva på bloggen så det har rådit radiotystnad, för den skull har det inte varit helt kavlugnt, inte träningsmässigt iallafall. Lördagsförmiddagen sprangs det långpass, 30 km skrapade...

Av Johan - 21 januari 2011 21:37

Jaha när klockan börjar närma sig 21.30 börjar man se lite i kors, kan bero på att Folke tyckte att dagen skulle börja 04.30 imorse... När han i sin tur bara sov en timma på dagis mellan 09.30-10.30 idag så var han än mer korsögd när jag lade hono...

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20 21
22
23
24
25
26 27 28 29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ swyzak med Blogkeen
Följ swyzak med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se