swyzak

Direktlänk till inlägg 21 april 2010

Gene Simmons på lunch

Av Johan - 21 april 2010 13:07

Kiss har gjort ett återtåg i hemmet igen, just nu ÄR Melker Gene Simmons och Kiss skivorna och frågorna haglar formligen om vem som sjunger vilken låt. Innerst inne är jag ju nöjd att Melker gillar "riktig" musik och ingen sketen hits för kids skiva med Darin eller Amy Diamond... Tack och lov som fan!


Det finns en del fördelar med hans idoldyrkan, nästan all mat går att sälja in med argumentet att Gene Simmons eller Paul Stanley gillar det, sedan kanske inte gröt är deras bästa... Men vad deras bästa är eller kanske var ska jag låta vara osagt ett par år...


Så idag på lunchen brukar vi som vanligt avhandla vad som skett på dagis under dagen, vi hinner en bit... Men stannar konversationen av...

Jag: Jaha, Melker vad hände sedan då...?

Tystnad....

Jag igen: Vad hände?

Melker: Gene Simmons har inte tid att berätta...

Jag: Men du ska ju ingenstans vi ska ju vara hemma hela eftermiddagen?

Melker: Jag måste skynda mig, jag har spelning med mitt Kiss-band...

Vad ska man säga? Såklart grabben måste äta och gå på spelning i vardagsrumssoffan....

 
ANNONS
 
Filozophie

Filozophie

21 april 2010 13:20

Vilken härlig lirare:) Klart grabben ska få vara Gene Simmonds om han vill, hellre det än Batman, Spiderman eller något annat otroligt icke-verklighetsförankrat. Bara uppmuntra. Själv ska jag försöka kolla vem som är idolen hemma just nu och köra med samma taktik... -Men det är....´s favoritmat...;) Tack för tipset. kommer nog titta in lite titt som tätt. Ha det gott.
MVH/FiloZophie

http://filozophie.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

LN

22 april 2010 00:24

Jag undrar om G Simmons verkligen är mer verklighetsförankrad än Läderlappen å Spindelmannen...el vad säger Clark_Kent om det? Jag tror att seriefigurern är bättre förebilder i intagshänseende än Kiss-medlemmarna.

 
swyzak

swyzak

22 april 2010 07:54

Filozophie: Jag uppmuntrar självklart, fick en exklusiv unpluggedspelning i köket igår kväll oxå... =)

http://swyzak.bloggagratis.se

 
swyzak

swyzak

22 april 2010 07:55

LN: Jag hemlighåller det barnolämpliga om Kiss till han är gammal nog att upptäcka det själv...

http://swyzak.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Laser

22 april 2010 17:38

Men Gene Simmons har ju inte knarkat särskilt mkt. Han är lite för pengakåt för det och gav ju både Peter Criss och Space-Ace kicken för att deras kärlek till flaskan och kolan kostade bandet inställda spelningar. Den gode tungviftarens enda (?) last var väl det motsatta könet. Ja ja, jag var också Gene Simmons när jag var mindre.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johan - 26 januari 2011 13:33

Njet, lugn i stormen men jag kommer styra om bloggen till en ny plats. Anledningen är att den gått dubbel nu i ett par månader och jag pallar inte köra den på två ställen. Så från och med nu kommer ni kunna hitta den här...   Annars inget nytt......

Av Johan - 25 januari 2011 11:02


  Idag noterar vi att legenden Steve Prefontaine skulle blivit 60 år om han inte alltför tidigt gått bort i en tragisk bilolycka. Så idag jagar vi mil till hans minne... Tisdag betyder också, as usual betyder det snabblaufen på agendan. Idag...

Av Johan - 24 januari 2011 15:31

Spamar helt oväntat med två blogginlägg på en dag, jupp det har tränats igen 10,7 km på lunchen gör detta till en stabil dag med 20 km+ totalt över dagen... Nu ser vi bara framemot att storhandla på ICA Maxi i afton.Nu var det väl inte därför jag blo...

Av Johan - 24 januari 2011 09:12

Måndag igen, som vanligt innehåller helgen så mycket annat att skriva på bloggen så det har rådit radiotystnad, för den skull har det inte varit helt kavlugnt, inte träningsmässigt iallafall. Lördagsförmiddagen sprangs det långpass, 30 km skrapade...

Av Johan - 21 januari 2011 21:37

Jaha när klockan börjar närma sig 21.30 börjar man se lite i kors, kan bero på att Folke tyckte att dagen skulle börja 04.30 imorse... När han i sin tur bara sov en timma på dagis mellan 09.30-10.30 idag så var han än mer korsögd när jag lade hono...

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7 8 9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ swyzak med Blogkeen
Följ swyzak med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se