swyzak

Direktlänk till inlägg 16 april 2010

Inte enligt planen

Av Johan - 16 april 2010 09:53

Ok, jag ska erkänna jag gillar inte när saker inte blir som jag planerat och lagt upp det. Kalla det att vara snuskigt strukturerad eller vad som, men jag gillar att veta exempelvis vad jag ska träna och när jag ska träna... Idag blev det alls inte som planerat, min plan var 30-40' lätt distans med vagnen efter Melker-lämning på dagis, ombytta och klara travade vi ut till garaget för att ta fram vagnen, bara för att ånyo mötas av punktering, bara att inse att träning idag uteblir, ta "vanliga" vagnen och knata till dagis... Ett problem som måste avhjälpas till nästa vecka för att kunna få till det med träningen...


Nu är det absolut inte hela världen då dagens pass ändå bara skulle hålla igång benen och återhämta mig inför söndagens terräng-DM på Ekerö. Blir istället städning och lite fixeri på borta hemma och bortafront under dagen. Toppar med pommes och hirsbiffar med fetaost och soltorkade tomater i afton... Zu morgon 10 km lätt sen får vi se hur det blir på söndag...


Hur jag än vrider och vänder på det så är ju lixxom Terräng-SM nästa söndag klart viktigare, klart jag kommer köra fullt spjäll på DM oxå, men det är mer en viktigare genomkörare av kroppen och ett skralt resultat är inte hela världen om det nu skulle bli så...

 
ANNONS
 
medeldist

medeldist

16 april 2010 12:55

Känner igen det där, har grymt svårt att våga vila ibland, men en tappad dag är nog knappast nåt som kommer inverka negativt på söndag, snarare tvärtom kanske :)

http://medeldist.blogspot.com

 
swyzak

swyzak

16 april 2010 13:03

medeldist: Jag tror att det är ett generellt drag hos löpare att man inte vågar (eller gillar) att vila. Tror inte heller på nå´n negativ effekt av det på söndag, det är nog mer huvudet som hade gillat att få springa lite... Ärligt så är nog benen efter gårdagens duvning rätt nöjda med att det blev som det blev... Även om det inte är helt kul att laga punkteringar...

http://swyzak.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johan - 26 januari 2011 13:33

Njet, lugn i stormen men jag kommer styra om bloggen till en ny plats. Anledningen är att den gått dubbel nu i ett par månader och jag pallar inte köra den på två ställen. Så från och med nu kommer ni kunna hitta den här...   Annars inget nytt......

Av Johan - 25 januari 2011 11:02


  Idag noterar vi att legenden Steve Prefontaine skulle blivit 60 år om han inte alltför tidigt gått bort i en tragisk bilolycka. Så idag jagar vi mil till hans minne... Tisdag betyder också, as usual betyder det snabblaufen på agendan. Idag...

Av Johan - 24 januari 2011 15:31

Spamar helt oväntat med två blogginlägg på en dag, jupp det har tränats igen 10,7 km på lunchen gör detta till en stabil dag med 20 km+ totalt över dagen... Nu ser vi bara framemot att storhandla på ICA Maxi i afton.Nu var det väl inte därför jag blo...

Av Johan - 24 januari 2011 09:12

Måndag igen, som vanligt innehåller helgen så mycket annat att skriva på bloggen så det har rådit radiotystnad, för den skull har det inte varit helt kavlugnt, inte träningsmässigt iallafall. Lördagsförmiddagen sprangs det långpass, 30 km skrapade...

Av Johan - 21 januari 2011 21:37

Jaha när klockan börjar närma sig 21.30 börjar man se lite i kors, kan bero på att Folke tyckte att dagen skulle börja 04.30 imorse... När han i sin tur bara sov en timma på dagis mellan 09.30-10.30 idag så var han än mer korsögd när jag lade hono...

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7 8 9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ swyzak med Blogkeen
Följ swyzak med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se