swyzak

Direktlänk till inlägg 31 mars 2010

Alvedonen talar

Av Johan - 31 mars 2010 12:11

Jaha, så kom oundvikligen vårens första sjukdom, trodde vid uppstigning imorse bara att jag var trött efter kommit hem sent efter en fantastisk Kent-konsert igår kväll och att Folke därefter lät mig gå upp två gånger för att förse honom med välling...


Så jag hoppade i löparkläderna, men gradvis att orken tryter, när jag gått med Melker till dagis är frossan ett faktum och all träning inställes härmed idag, det mesta andra överfysiska också för den del... Trist för jag skulle ha åkt och jobbat vilket jag såg framemot... Efter 45 min. febersömn så inser jag att för att hålla skeppet flytande här hemma så får jag dopa mig med febernedsättande, så det är troligen den som gör att jag skriver inlägg nu... Innerst inne hoppas jag att febern ska ha släppt när väl tabletten slutar verka, föga troligt dock, men hoppet överger mig inte... Förhoppningsvis inte för långt träningsavbräck då min ursprungsplan var att få till bra träning över påskhelgen... Men vi får se...


Konserten då, vad ska man säga som jag sa hemma även om det varit dåligt hade jag nog sagt att det var bra, såpass fond av Kents musik är jag... Men dom bjöd på stor show igår, med ett gäng låtar jag inte trodde jag skulle få höra live... Helt tagen efteråt... Nu måste man se dom igen...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johan - 26 januari 2011 13:33

Njet, lugn i stormen men jag kommer styra om bloggen till en ny plats. Anledningen är att den gått dubbel nu i ett par månader och jag pallar inte köra den på två ställen. Så från och med nu kommer ni kunna hitta den här...   Annars inget nytt......

Av Johan - 25 januari 2011 11:02


  Idag noterar vi att legenden Steve Prefontaine skulle blivit 60 år om han inte alltför tidigt gått bort i en tragisk bilolycka. Så idag jagar vi mil till hans minne... Tisdag betyder också, as usual betyder det snabblaufen på agendan. Idag...

Av Johan - 24 januari 2011 15:31

Spamar helt oväntat med två blogginlägg på en dag, jupp det har tränats igen 10,7 km på lunchen gör detta till en stabil dag med 20 km+ totalt över dagen... Nu ser vi bara framemot att storhandla på ICA Maxi i afton.Nu var det väl inte därför jag blo...

Av Johan - 24 januari 2011 09:12

Måndag igen, som vanligt innehåller helgen så mycket annat att skriva på bloggen så det har rådit radiotystnad, för den skull har det inte varit helt kavlugnt, inte träningsmässigt iallafall. Lördagsförmiddagen sprangs det långpass, 30 km skrapade...

Av Johan - 21 januari 2011 21:37

Jaha när klockan börjar närma sig 21.30 börjar man se lite i kors, kan bero på att Folke tyckte att dagen skulle börja 04.30 imorse... När han i sin tur bara sov en timma på dagis mellan 09.30-10.30 idag så var han än mer korsögd när jag lade hono...

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4 5
6
7
8 9 10 11
12
13
14
15 16
17
18
19 20
21
22 23 24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ swyzak med Blogkeen
Följ swyzak med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se