swyzak

Direktlänk till inlägg 23 mars 2010

Intervalltisdag - edit 19:50

Av Johan - 23 mars 2010 13:12

Jepp ikväll är det då dags för 1000-ingar igen, denna gången med skärpt vila till 30", sånt känns mot slutet, då 30" ter sig som 5"... Körde ett miserabelt pass med löpvagnen imorse i den trevliga blötsnön som vräkte ned och hade lagt sig lagom friktionsskapande på marken, kan inte säga att vagnen gled fram lätt... Men jag kan inte säga att kroppen kändes tillnärmelsevis lika bra som under gårdagskvällens 10,4 km, då svarade den upp utmärkt... Imorse kändes det ganska kasst faktiskt, sånt sätter ju alltid igång funderingar när man ska köra tuffa pass senare under dagen. Å andra sidan har jag lärt mig att man inte ska läsa ut nå´t av hur ens kroppen känns på uppvärmningen... SÅ vi kör på.....


Ny text 19:50 - efter passet:

Skumt nog var benen sjukt med på noterna trots den korta vilan, kunde dunka in ett snitt på 3:17.6 vilket var vad vi körde på uppe i Bosön med mkt lugn joggvila, nu visserligen ståvila men ändock bara 30", kunde öka mot slutet oxå, la in sista på låga 3:05, vilket indikerar att passet varit kontrollerat och progressivt upplagt... Trodde inte detta om benen efter morgonen, men man ska som sagt inte utläsa ett dyft av sånt... In alles 16,8 km för det passet...


På söndag då: Premiärmilen och man får vara frisk i år, förra året var jag nog i grym form men fick feber dagarna innan och värmde upp före loppet i tron att jag skulle starta, men sket i det då kroppen inte kändes bra... Året innan det blev en rätt medioker insats egentligen strax under 34', hade nog räknat med bättre det året, men det var en najs revansch efter Påsksmällen det året... Första året jag sprang loppet tillika då det var 100 m kort var det absolut bästa och kanske det bästa 10 km landsvägsloppet jag gjort, direkt kommen från inomhussäsong (nästan) hade jag en grov dos underfart i kroppen och det kändes sjukt bra rakt genom hela loppet och tiden 33:02... Vet inte vad att hoppas på inför söndagen mer än en bra genomkörare, dom yttre betingelserna ser ut att stjälpa ambitioner om att springa riktigt fort... Kommer det sedan snö på lördag som det såg ut i tidningen att det skulle kunna göra, då vet ej fan... Mitt steg är hopplöst i halt underlag, iaf om jag har ambitioner att köra snabbt, vilket jag vill... Aja, vi får väl se... Ikväll åker spiksen med på passet iaf...


Annars är det full rulle när Folke knatar på för fullt här hemma, ska försöka hinna med lite påspyssel med Melker när han sover, sedan ladda i med några mackor som man står sig till intervallstart...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johan - 26 januari 2011 13:33

Njet, lugn i stormen men jag kommer styra om bloggen till en ny plats. Anledningen är att den gått dubbel nu i ett par månader och jag pallar inte köra den på två ställen. Så från och med nu kommer ni kunna hitta den här...   Annars inget nytt......

Av Johan - 25 januari 2011 11:02


  Idag noterar vi att legenden Steve Prefontaine skulle blivit 60 år om han inte alltför tidigt gått bort i en tragisk bilolycka. Så idag jagar vi mil till hans minne... Tisdag betyder också, as usual betyder det snabblaufen på agendan. Idag...

Av Johan - 24 januari 2011 15:31

Spamar helt oväntat med två blogginlägg på en dag, jupp det har tränats igen 10,7 km på lunchen gör detta till en stabil dag med 20 km+ totalt över dagen... Nu ser vi bara framemot att storhandla på ICA Maxi i afton.Nu var det väl inte därför jag blo...

Av Johan - 24 januari 2011 09:12

Måndag igen, som vanligt innehåller helgen så mycket annat att skriva på bloggen så det har rådit radiotystnad, för den skull har det inte varit helt kavlugnt, inte träningsmässigt iallafall. Lördagsförmiddagen sprangs det långpass, 30 km skrapade...

Av Johan - 21 januari 2011 21:37

Jaha när klockan börjar närma sig 21.30 börjar man se lite i kors, kan bero på att Folke tyckte att dagen skulle börja 04.30 imorse... När han i sin tur bara sov en timma på dagis mellan 09.30-10.30 idag så var han än mer korsögd när jag lade hono...

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4 5
6
7
8 9 10 11
12
13
14
15 16
17
18
19 20
21
22 23 24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ swyzak med Blogkeen
Följ swyzak med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se