swyzak

Direktlänk till inlägg 23 januari 2010

Va(d)dåligt

Av Johan - 23 januari 2010 14:53

Vaknade imorse med lätt ont i halsen, som förföljt mig lite lätt under dagen. Våndades länge om jag skulle köra dagens planerade löppass, men kom till sist fram till att stryka det. Hade nog kunnat ploga av det utan problem då allmäntillståndet är helt opåverkat men det kändes rätt att inte riska utan skjuta det till morgondagen... Inte ett helt lätt beslut, man skjuter ogärna upp, eller stryker pass, att ploga på pass efter pass är ingen konst. Det svåra är att stanna upp och göra slag i saken och inse att man kanske förlorar mer än att vinna på att gå ut och köra 2 mil med lätt halsont i -5...


Så det blev babysim med Folke istället, hem till sjukstugan och lösa av Annette för hennes långpass... Sedan stuvade jag fram styrketräningsmattan och hantlarna och körde ett effektivt och bra styrketräningspass på 25', det var evigheter sedan känns det som... Aja, strax muffins och kaffe... Sen hemmadoneri, lasagne och soffhörn... O yes, Avatar rockade... Imorrn tar vi dom där två milen... sweet...!


O yes, vaderna var sällan skådat slitna idag oxå så att forcera ur fart ur dom idag hade inte gått. Vet inte men jag tycker banorna i Sätra sliter mer än dom i hallen hemma... Eller så springer man snabbare i Sätra... Whatevs... Dom är slitna idag, mer än igår... Så även dom gillar nog att vila från löperi idag...

 
ANNONS
 
Ingen bild

laser

23 januari 2010 22:22

Sätras banor är av betong med lite gummi ovanpå, det tycker inte bara du. Bosöns nya är däremot rätt softa. Inte lika genuint som tidigare men med mycket fin blå färg. Du är välkommen på ett besök när som helst.

 
Ingen bild

swyzak

25 januari 2010 07:23

Laser: Jag har oxå läst att Bosöns nya banor ska vara mjukare än Sätra...

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johan - 26 januari 2011 13:33

Njet, lugn i stormen men jag kommer styra om bloggen till en ny plats. Anledningen är att den gått dubbel nu i ett par månader och jag pallar inte köra den på två ställen. Så från och med nu kommer ni kunna hitta den här...   Annars inget nytt......

Av Johan - 25 januari 2011 11:02


  Idag noterar vi att legenden Steve Prefontaine skulle blivit 60 år om han inte alltför tidigt gått bort i en tragisk bilolycka. Så idag jagar vi mil till hans minne... Tisdag betyder också, as usual betyder det snabblaufen på agendan. Idag...

Av Johan - 24 januari 2011 15:31

Spamar helt oväntat med två blogginlägg på en dag, jupp det har tränats igen 10,7 km på lunchen gör detta till en stabil dag med 20 km+ totalt över dagen... Nu ser vi bara framemot att storhandla på ICA Maxi i afton.Nu var det väl inte därför jag blo...

Av Johan - 24 januari 2011 09:12

Måndag igen, som vanligt innehåller helgen så mycket annat att skriva på bloggen så det har rådit radiotystnad, för den skull har det inte varit helt kavlugnt, inte träningsmässigt iallafall. Lördagsförmiddagen sprangs det långpass, 30 km skrapade...

Av Johan - 21 januari 2011 21:37

Jaha när klockan börjar närma sig 21.30 börjar man se lite i kors, kan bero på att Folke tyckte att dagen skulle börja 04.30 imorse... När han i sin tur bara sov en timma på dagis mellan 09.30-10.30 idag så var han än mer korsögd när jag lade hono...

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16
17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ swyzak med Blogkeen
Följ swyzak med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se