swyzak

Direktlänk till inlägg 18 januari 2010

I pappa-upptagenhetens land

Av Johan - 18 januari 2010 09:46

Helgerna blir alltid busy historier med aktiviteter två personers löpning som ska fasas i varandra och sedan ska man ha tid för familjen också, men på nå´t underligt vis lyckas man alltid få till det även om en timma extra eller två alltid vore välkommen...


I lördags eftermiddag brände jag av ett längre pass, på 101' hann jag 23,9 km med 3 x 5 x 3/2' med 4' PJ, stundtals dåligt underlag, stundtals bra (läs på värmeslingor i Vasaparken), fick rätt bra drag under benen ändå, lite småsliten på sista serien som gick i modd och mycket uppför, bra pass... Särdeles sliten i benen körde jag på söndagsmorgonen 6,7 km följt av dryga 13 km på kvällen. Stor skillnad på benen på dessa bägge pass. Öppningskilometern på kvällspasset gick 30" snabbare än på morgonpasset med samma eller mindre upplevd ansträngning, det får man väl at som ett tecken på att återhämtningen var god och hyggligt snabb med...


Nu idag har jag hunnit med 8,3 km med Folke i löpvagnen, klart segt att skjuta den i detta före, hade tänkt lite längre men ett snöfall överrumplade oss och regnskyddet var inte nedpackat så vi fick sonika vände, Folke sover dock ännu i vagnen... Så hann gillade uppenbarligen det, vi försöker igen på onsdag... Ikväll blir det 45-60' distans, imorrn stundar backar. Hoppade högt av förtjusning när jag såg att Coach Walker skrivit in det i skissen, jag har en förkärlek för backintervaller, dock blir det ytterst sällen sånt på agendan. Imorgon är ett undantag, jag ska njuta...


Nu dags att ta tag i pappa-upptagenheten med allt vad den innebär, öppna förskälan står på dagsagendan... Smooth...!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johan - 26 januari 2011 13:33

Njet, lugn i stormen men jag kommer styra om bloggen till en ny plats. Anledningen är att den gått dubbel nu i ett par månader och jag pallar inte köra den på två ställen. Så från och med nu kommer ni kunna hitta den här...   Annars inget nytt......

Av Johan - 25 januari 2011 11:02


  Idag noterar vi att legenden Steve Prefontaine skulle blivit 60 år om han inte alltför tidigt gått bort i en tragisk bilolycka. Så idag jagar vi mil till hans minne... Tisdag betyder också, as usual betyder det snabblaufen på agendan. Idag...

Av Johan - 24 januari 2011 15:31

Spamar helt oväntat med två blogginlägg på en dag, jupp det har tränats igen 10,7 km på lunchen gör detta till en stabil dag med 20 km+ totalt över dagen... Nu ser vi bara framemot att storhandla på ICA Maxi i afton.Nu var det väl inte därför jag blo...

Av Johan - 24 januari 2011 09:12

Måndag igen, som vanligt innehåller helgen så mycket annat att skriva på bloggen så det har rådit radiotystnad, för den skull har det inte varit helt kavlugnt, inte träningsmässigt iallafall. Lördagsförmiddagen sprangs det långpass, 30 km skrapade...

Av Johan - 21 januari 2011 21:37

Jaha när klockan börjar närma sig 21.30 börjar man se lite i kors, kan bero på att Folke tyckte att dagen skulle börja 04.30 imorse... När han i sin tur bara sov en timma på dagis mellan 09.30-10.30 idag så var han än mer korsögd när jag lade hono...

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16
17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ swyzak med Blogkeen
Följ swyzak med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se