swyzak

Direktlänk till inlägg 25 december 2009

Den söndagiskage av fredgar

Av Johan - 25 december 2009 20:04

Uhm, ja rubben blev väl som den blev. Men det närmar sig slutet av den söndag.. förlåt fredag som känts mest som en söndag... Explains rubben...! Juldagen, utgångsdag deluxe, eller back to normal training, det beror helt på... Jag valde det senaste, efter att ha upplevt en helt underbar julafton med dom personer jag håller av mest, så fick jag en grandoist skön juldag också... Innehållandes snöbollskrig, snögubbsbyggande, god mat och.... tatatata... träning...


Eftersom julafton belv att anse som vilodag (behövlig sådan) med "bara" 6,7 km i den arla morgonstunden så blidde juldagen mer normal... En ny early-bird attack gav en morgon-jogg om 6,7 km på 31', kroppen har helt klart glömt bort hur det är att stiga upp direkt ur sängen och köra löpning... Sega ben har varit en genomgående trend på dessa bägge pass. Efter avklarat snöbollskrig idag blev det dagens andra pass, ville få nå´n form av snabbhetskörning i benen men vis av erfarenheter så är underlaget förrädiskt och jag kände att en fartlek skulle vara bäst, då man kan orka hålla en hygglig fart och ett hyggligt steg i detta underlag. När jag väl kom ut blåste det grovt och snöade ymnigt, men jag var sjukt peppad och lät mig icke nedslås av detta. Skissade upp en fartlek enligt 3 x 3/2/1' i farter som skulle funka på underlaget, hamnade mellan 3:45-3:30 beroende på snömodden och motvinden... Benen var bra och det var bara på sista 3:an som gick uppför i motvind och grov snömodd som tempot dalade... Sedan lade jag på 2 x 1/1' på det och fick till ett bra pass, in alles 15,1 km i snöstormen... Bara hem till mackor med allsköns fina ostar... Mmmmmm.....


Zu morgen ett längre distanspass till kvällen och på söndag försök till intervaller i friidrottshallen...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johan - 26 januari 2011 13:33

Njet, lugn i stormen men jag kommer styra om bloggen till en ny plats. Anledningen är att den gått dubbel nu i ett par månader och jag pallar inte köra den på två ställen. Så från och med nu kommer ni kunna hitta den här...   Annars inget nytt......

Av Johan - 25 januari 2011 11:02


  Idag noterar vi att legenden Steve Prefontaine skulle blivit 60 år om han inte alltför tidigt gått bort i en tragisk bilolycka. Så idag jagar vi mil till hans minne... Tisdag betyder också, as usual betyder det snabblaufen på agendan. Idag...

Av Johan - 24 januari 2011 15:31

Spamar helt oväntat med två blogginlägg på en dag, jupp det har tränats igen 10,7 km på lunchen gör detta till en stabil dag med 20 km+ totalt över dagen... Nu ser vi bara framemot att storhandla på ICA Maxi i afton.Nu var det väl inte därför jag blo...

Av Johan - 24 januari 2011 09:12

Måndag igen, som vanligt innehåller helgen så mycket annat att skriva på bloggen så det har rådit radiotystnad, för den skull har det inte varit helt kavlugnt, inte träningsmässigt iallafall. Lördagsförmiddagen sprangs det långpass, 30 km skrapade...

Av Johan - 21 januari 2011 21:37

Jaha när klockan börjar närma sig 21.30 börjar man se lite i kors, kan bero på att Folke tyckte att dagen skulle börja 04.30 imorse... När han i sin tur bara sov en timma på dagis mellan 09.30-10.30 idag så var han än mer korsögd när jag lade hono...

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7 8 9 10
11
12
13
14 15 16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28 29 30
31
<<< December 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ swyzak med Blogkeen
Följ swyzak med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se