swyzak

Direktlänk till inlägg 26 november 2009

Med huvudet över vattenytan

Av Johan - 26 november 2009 19:27

Phew... det här har varit en vecka utan dess like och en vecka jag inte vill vara med om igen och sannerligen en vecka jag knappast önskar min bittraste fiende (om jag nu hade någon). Svininfluensan gjorde allt det som utlovats i stort sett och jag har nog inte varit så sjuk på många, många år. Toppa det med att hela familjen i övrigt sånär som på min kära sambo också var sjuka så var det en rätt skum situation. Att sedan Folke i måndags blev så dålig att han och min sambo fick tillbringa tre dagar och två nätter på sjukhus var heller ingen kul sits... Fick frågan på jobbet om man inte måste ha varit riktigt orolig över lilla Folke då. Och som jag svarade så hann jag faktiskt aldrig tänka på det viset, för samtidigt som jag själv var som sjukast på måndagen så hade jag ändå två andra här hemma att ta hand om, förvisso var Melker då redan frisk och ville såklart ha min uppmärksamhet, men med 40 graders feber var det svårt att tillgodose hans behov... Bissart nog vände även allt på måndagskvällen och febern började gradvis släppa och i skrivande stund så är det feberfritt i två dagar nu...


Folke är hemma från sjukhuset och idag är första dagen han rört sig, smilat och varit som innan Svininfluensan (för ja, tester på honom på sjukhuset visade att det var vad han hade och vi andra med 100% sannolikhet hade). Så jag ser med tillförsikt framemot en helg som ser något ljusare ut än den förra...


Och jag har även börjat kunna tänka i termerna löpning igen, visst jag har tänkt på löpning dagligen under sjukdomsperioden också, men nu känns det lixxom som det inom de närmaste dagarna också skulle kunna vara fysiskt genomförbart vilket är hett efterlängtat, jag lovar... Sen får vi se vad kroppen är för en spillra av sitt forna jag... Men jag tyckte den svarade upp bra när jag cyklade t/r till jobbet idag iaf... alltid något...


Nu House på DVD, cola och... japp them digestives...!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Sussi i VIken

26 november 2009 21:18

Hej Johan! Skönt att höra att ni alla är på bättringsvägen, jag har tänkt på er varje dag. Hälsa Annette och kidsen.

 
Clark Kent

Clark Kent

26 november 2009 22:58

Fi fan vad jag lider med dig och din familj! Skönt att ni är på bättringsvägen nu iallafall.

KÄMPA SWYZAK.
KÄMPA FAMILJEN.
OCH FRAMFÖR ALLT:
KÄMPA FOLKE!!!

http://patrik.familyengstrom.com

 
Per J.

Per J.

27 november 2009 10:45

Det där låter bedrövligt, skönt att ni är på bättringsvägen. Vila ut ordentligt innan någon löpning.

http://topp10-2010.bloggplatsen.se

 
swyzak

swyzak

27 november 2009 11:29

Viken-Sussi: Ska hälsa kidsen... tack för tanken, det har hjälpt uppenbarligen... Det här var en erfarenhet jag kunnat vara utan...

CK: Vi e på väg uppåt och vi KÄMPAR!

Per J: Jepp, som sagt det var ren och skär misär minst sagt. Känns som kroppen nu mer 3 dagar utan feber börjar påminna om sitt gamla jag...

http://swyzak.bloggagratis.se

 
Ingen bild

ALA

27 november 2009 20:22

Grattis grattis till familjetillfrisknandet. Kan nog allt kännas bättre än nåt (obskyrare) PB kan man tänka?!

 
swyzak

swyzak

30 november 2009 12:30

ALA: Svar ja att ha hela familjen frisk i helgen var bättre än 2.36 på maran... Som f ö måste bli bättre!

http://swyzak.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johan - 26 januari 2011 13:33

Njet, lugn i stormen men jag kommer styra om bloggen till en ny plats. Anledningen är att den gått dubbel nu i ett par månader och jag pallar inte köra den på två ställen. Så från och med nu kommer ni kunna hitta den här...   Annars inget nytt......

Av Johan - 25 januari 2011 11:02


  Idag noterar vi att legenden Steve Prefontaine skulle blivit 60 år om han inte alltför tidigt gått bort i en tragisk bilolycka. Så idag jagar vi mil till hans minne... Tisdag betyder också, as usual betyder det snabblaufen på agendan. Idag...

Av Johan - 24 januari 2011 15:31

Spamar helt oväntat med två blogginlägg på en dag, jupp det har tränats igen 10,7 km på lunchen gör detta till en stabil dag med 20 km+ totalt över dagen... Nu ser vi bara framemot att storhandla på ICA Maxi i afton.Nu var det väl inte därför jag blo...

Av Johan - 24 januari 2011 09:12

Måndag igen, som vanligt innehåller helgen så mycket annat att skriva på bloggen så det har rådit radiotystnad, för den skull har det inte varit helt kavlugnt, inte träningsmässigt iallafall. Lördagsförmiddagen sprangs det långpass, 30 km skrapade...

Av Johan - 21 januari 2011 21:37

Jaha när klockan börjar närma sig 21.30 börjar man se lite i kors, kan bero på att Folke tyckte att dagen skulle börja 04.30 imorse... När han i sin tur bara sov en timma på dagis mellan 09.30-10.30 idag så var han än mer korsögd när jag lade hono...

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5 6
7
8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
<<< November 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ swyzak med Blogkeen
Följ swyzak med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se