swyzak

Direktlänk till inlägg 22 november 2009

The flu

Av Johan - 22 november 2009 15:10

Jag har alltid sedan frågan om svininfluensan kom på tal och att det skulle massvaccineras sagt att jag ska göra det, inte så mycket för egen del utan som en solidarisk handling mot de jag omger mig med och de jag träffar... Efter de senaste dagarna när jag sett hur hård "kill-ratio" influensan har så kan jag bara ställa mig djupt frågande till de som fortfarande vacklar i sitt val eller bestämt sig för att inte ta nå´t vaccin (notera jag dömer ingen, jag bara ställer mig djupt frågande). För sedan influensan rullade in i vår familj med dunder och brak i onsdags, så svepte den med sig 4/5-delar av familjen på mindre än tre dagar, den enda som undgick var den enda vaccinerade min kära sambo... Vi andra har nu under ett antal dagar våndats, käkat paracetamol och haft mindre angenämt och speciellt smärtar det att se Folke 9 månader med 40 graders feber, nada skoj... Inte skoj att se någon av dom andra må dåligt heller... Influensan har slagit två ggr också, först en feber och ledvärkstopp följt av tillfällig förbättring följt av en till feber och ledvärkstopp, nu hoppas jag att inget mer följer i kölvattnet utan att vi kan få tillfriskna...


Så jag säger att om nu vaccinet behagar komma gör du din medmänniska en tjänst genom att vaccinera sig... Det är helt bekräftat nu när jag sett allt med egna ögon...


Löpning då? Nja, nå´n annan gång...

 
ANNONS
 
Ellinor

Ellinor

22 november 2009 16:31

Kommer absolut att vaccinera mig så fort jag får. Just nu är det början av december som gäller i Stockholm. Jag är inte riskgrupp eller barn.

http://sub40before40.blogspot.com

 
swyzak

swyzak

23 november 2009 15:00

Ellinor: Det är bra det... Mycket märkligt dock att man lyckats få så stooor försening på vaccinet.... Med tanke på hur lång tid man ändå vetat om sjukdomen...

http://swyzak.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johan - 26 januari 2011 13:33

Njet, lugn i stormen men jag kommer styra om bloggen till en ny plats. Anledningen är att den gått dubbel nu i ett par månader och jag pallar inte köra den på två ställen. Så från och med nu kommer ni kunna hitta den här...   Annars inget nytt......

Av Johan - 25 januari 2011 11:02


  Idag noterar vi att legenden Steve Prefontaine skulle blivit 60 år om han inte alltför tidigt gått bort i en tragisk bilolycka. Så idag jagar vi mil till hans minne... Tisdag betyder också, as usual betyder det snabblaufen på agendan. Idag...

Av Johan - 24 januari 2011 15:31

Spamar helt oväntat med två blogginlägg på en dag, jupp det har tränats igen 10,7 km på lunchen gör detta till en stabil dag med 20 km+ totalt över dagen... Nu ser vi bara framemot att storhandla på ICA Maxi i afton.Nu var det väl inte därför jag blo...

Av Johan - 24 januari 2011 09:12

Måndag igen, som vanligt innehåller helgen så mycket annat att skriva på bloggen så det har rådit radiotystnad, för den skull har det inte varit helt kavlugnt, inte träningsmässigt iallafall. Lördagsförmiddagen sprangs det långpass, 30 km skrapade...

Av Johan - 21 januari 2011 21:37

Jaha när klockan börjar närma sig 21.30 börjar man se lite i kors, kan bero på att Folke tyckte att dagen skulle börja 04.30 imorse... När han i sin tur bara sov en timma på dagis mellan 09.30-10.30 idag så var han än mer korsögd när jag lade hono...

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5 6
7
8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
<<< November 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ swyzak med Blogkeen
Följ swyzak med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se