swyzak

Direktlänk till inlägg 18 november 2009

Parodier

Av Johan - 18 november 2009 13:09

Sometimes är livet en ren parodi på sig självt, just nu lever familjen i en sådan. Hur då undrar ni, jo det hela började väl för 3 veckor sedan när Folke blev sjuk, tätt följd av Melker förra veckan, sedan skarvade Folke i med feber och ögonionflammation nyligen, vilket Melker inatt toppade med tokhosta och idag 40 graders feber, some kind of flu? Ja troligen, han skulle ha fått sin vaccination idag oxå, paradoxalt nog. Själv har jag också åkt med på ett hörn och kroppen har verkligen inte varit sig själv sedan i fredags, igår kväll fick jag indikationer på löppasset hem om att det nog var en vändning på gång och jag hade svaga förhoppningar om att köra en snabbdistans i afton. Men passet ned till jobbet bekräftade bara att kroppen är kvar i samma semi-pestiga tillstånd och hem i afton lär bara bli lätt distans igen, imorrn månne??? Verkar rätt otroligt, hoppas mer på nå´t lite halvsnabbt till helgen, det känns mer realistiskt... Men det är egentligen helt oväsentligt, nu lider jag bara med min lilla kamin därhemma och hoppas att han blir bättre snart....

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johan - 26 januari 2011 13:33

Njet, lugn i stormen men jag kommer styra om bloggen till en ny plats. Anledningen är att den gått dubbel nu i ett par månader och jag pallar inte köra den på två ställen. Så från och med nu kommer ni kunna hitta den här...   Annars inget nytt......

Av Johan - 25 januari 2011 11:02


  Idag noterar vi att legenden Steve Prefontaine skulle blivit 60 år om han inte alltför tidigt gått bort i en tragisk bilolycka. Så idag jagar vi mil till hans minne... Tisdag betyder också, as usual betyder det snabblaufen på agendan. Idag...

Av Johan - 24 januari 2011 15:31

Spamar helt oväntat med två blogginlägg på en dag, jupp det har tränats igen 10,7 km på lunchen gör detta till en stabil dag med 20 km+ totalt över dagen... Nu ser vi bara framemot att storhandla på ICA Maxi i afton.Nu var det väl inte därför jag blo...

Av Johan - 24 januari 2011 09:12

Måndag igen, som vanligt innehåller helgen så mycket annat att skriva på bloggen så det har rådit radiotystnad, för den skull har det inte varit helt kavlugnt, inte träningsmässigt iallafall. Lördagsförmiddagen sprangs det långpass, 30 km skrapade...

Av Johan - 21 januari 2011 21:37

Jaha när klockan börjar närma sig 21.30 börjar man se lite i kors, kan bero på att Folke tyckte att dagen skulle börja 04.30 imorse... När han i sin tur bara sov en timma på dagis mellan 09.30-10.30 idag så var han än mer korsögd när jag lade hono...

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5 6
7
8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
<<< November 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ swyzak med Blogkeen
Följ swyzak med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se