swyzak

Direktlänk till inlägg 29 oktober 2009

På västfronten intet nytt....

Av Johan - 29 oktober 2009 16:40

 Händer inte mycket egentligen, eller tja det är inte hela sanningen för med barn i hushållet och hus så händer det ständigt saker. Snart stundar nya renoveringsprojekt som lär ta sin lilla tid... Men på träningsfronten händer inte mycket, för att inte säga ingenting helt enkelt. Håller på och scoutar efter nya skor, min skopark skulle behöva en rejäl upplyftning, minst 3 par borde utgå och ersättas av lika många nya, vi får se om det blir en realitet eller inte.

Annars kan man väl kvickt summera höstsäsongen med att säga att det inte riktigt blev dom resultat jag hade tänkt mig, enbart på 10 000 m gick det som jag ville... Sannolikt var jag i min bästa form i slutet av augusti, sedan kantades återstoden av dagisbaciller och jag nådde aldrig upp till den nivån igen...

Aja, jag ser framemot 2010 års löpsäsong, den kommer bli spännande...

 
ANNONS
 
Ingen bild

ALA

29 oktober 2009 20:25

Anar jag mellan raderna en besvikelse över Lunaracer+ (det var väl dessa du snörde på dig i Tyskrike)? Själv tycker jag de är för "svampiga" (och bad news för breda fötter som jag nämnt tidigare).

 
Per J.

Per J.

29 oktober 2009 20:51

Passa på och köp Nike Zoom Elite på Intersport nu. De rear dem för 600:- och det är en superskön sko. Den ska tyvärr sluta tillverkas har jag hört.

http://topp10-2010.bloggplatsen.se

 
swyzak

swyzak

30 oktober 2009 08:11

ALA: Nej, ingen besvikelse alls över Lunaracer, tvärtom. Men jag tordes inte köra i dom då dom är exakta i stl dvs noll marginal framåt och i passet dagen innan maran kände jag att det klämde i stortån, så jag tog ett last minute beslut om att köra i Nike Air Zoom Marathoner, inte det bästa beslutet då dessa är relativt hårda i dämpningen och benen fick redan där ta onödigt med stryk... Så dessa är på väg ur skoparken ihop med en skara utslitna racers...

Per J: Tack för tipset... Har också hört rykten om att dom ska sluta tillverkas så jag antar att det stämmer!

http://swyzak.bloggagratis.se

 
Staffan

Staffan

30 oktober 2009 08:16

Rapportera gärna om vilka skor du hittar. Jag har också skofunderingar inför nästa säsong, sneglar på lite lättare skor, å andra sidan tävlar jag så lite så vet inte om det är idé. Mina funderingar: Ett par nya Asics DS Trainers igen(favvo-skon idag), Saucony Grid Tangent eller Saucony Fastwitch, New Balance 904 eler Brooks ST4 Racer...

http://wwwfyraochtrettio-staffan.blogspot.com

 
swyzak

swyzak

30 oktober 2009 10:32

Staffan: Fann på ett par Ascis Hyperspeed, inte sinnessjukt lätta. Men lagom för att tjäna som en lättare distansdojja och en sådan plats finns att fylla i min skopark just nu. Racingflats får vänta ett tag, det är iaf långt till man får nå´n regelrätt användning får sådana iaf...

http://swyzak.bloggagratis.se

 
Dunceor

Dunceor

30 oktober 2009 10:35

Jag kör nästan alla mina pass i Nike Air Zoom Streak XC2 nu, riktigt tunna racers men ack så sköna. Jag ska beställa ett par till så jag. Annars väntar jag fortfarande på att New Balance Rc130 ska börja dyka upp. Jag har helt gått över till att köra tunna racers och det funkar kanon för mig. Men Nike Air Zoom Streak XC2 är rekommenderade om du vill ha ett par tunna racers.

http://dunceor.wordpress.com

 
Alf

Alf

30 oktober 2009 10:48

Är inte du neutral i steget Swayze? Zoom Elite har en liten pronationskil, bara så du vet. Ryktena gör sig också gällande att den kommer ersättas av modell vid namn LunarElite.

Hyperspeeden är väl ändå skapligt lätt. En bit under 200g i din storlek. Eller är inte det lätt nog för en distansdojja, hehe.

http://alf.bloggagratis.se

 
swyzak

swyzak

30 oktober 2009 10:50

Dunceor: Jag har förstått att Zoom Streak XC2:an är en uppskattad dojja och jag har har ögonen på den. Men det får bli till uppdatering av flatssortimentet...

http://swyzak.bloggagratis.se

 
swyzak

swyzak

30 oktober 2009 10:53

Alf: Iom att d blev Hajperspiiden så blir d inga Zoom Elite, plånkan är inte obegränsad... =)

Så d blir succesiv påfyllning istället... Och ja Hajperspiiden ska tydligen väga in på strax under 200 g i ngr stl. större än mina så d blir lätt nog...

http://swyzak.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johan - 26 januari 2011 13:33

Njet, lugn i stormen men jag kommer styra om bloggen till en ny plats. Anledningen är att den gått dubbel nu i ett par månader och jag pallar inte köra den på två ställen. Så från och med nu kommer ni kunna hitta den här...   Annars inget nytt......

Av Johan - 25 januari 2011 11:02


  Idag noterar vi att legenden Steve Prefontaine skulle blivit 60 år om han inte alltför tidigt gått bort i en tragisk bilolycka. Så idag jagar vi mil till hans minne... Tisdag betyder också, as usual betyder det snabblaufen på agendan. Idag...

Av Johan - 24 januari 2011 15:31

Spamar helt oväntat med två blogginlägg på en dag, jupp det har tränats igen 10,7 km på lunchen gör detta till en stabil dag med 20 km+ totalt över dagen... Nu ser vi bara framemot att storhandla på ICA Maxi i afton.Nu var det väl inte därför jag blo...

Av Johan - 24 januari 2011 09:12

Måndag igen, som vanligt innehåller helgen så mycket annat att skriva på bloggen så det har rådit radiotystnad, för den skull har det inte varit helt kavlugnt, inte träningsmässigt iallafall. Lördagsförmiddagen sprangs det långpass, 30 km skrapade...

Av Johan - 21 januari 2011 21:37

Jaha när klockan börjar närma sig 21.30 börjar man se lite i kors, kan bero på att Folke tyckte att dagen skulle börja 04.30 imorse... När han i sin tur bara sov en timma på dagis mellan 09.30-10.30 idag så var han än mer korsögd när jag lade hono...

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9
10
11
12
13
14
15 16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ swyzak med Blogkeen
Följ swyzak med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se