swyzak

Direktlänk till inlägg 11 september 2009

Tajm 4 sum axion pt. 2

Av Johan - 11 september 2009 09:03

Så var det då dagen före ett av årets helt klart roligaste lopp, dessutom på en av de roligaste distanserna också, nämlige Stockholm halvmarathon. Minns fortfarande min första start under Studentflagg, måste ha varit 2006, målet var då att bräcka mitt pers från förra gången jag tävlade aktivt på 1.16:XX Startade hyggligt optimistiskt, minns att jag upp till 9-10 km sprang i en grupp med Cedden bl a och bara iom att jag låg i det sälliset visste jag att det förmodligen gick för fort och vid 10 km sträckte Cedden ut och försvann som en avlöning i horisontlinjen. Själv plogade jag på och lyckades med mitt mål iaf....


Men som sagt ruggigt kul lopp och som vanligt med stadslopp i Sthlm så brukar det vara folk på gatorna och sedan måste jag ge cred att banan e klart bättre och roligare än Fiskvarvets gnetbana... sorry! Sen får vi se hur d går imorrn, som det känns nu så finns bara allt att vinna så jag kör enligt grundplanen, det får räcka så långt det räcker, förhoppningsvis är vi en bra, tajt grupp med löpare som strävar mot samma mål och kan samköra varandra till bra resultat... Vi får se det ska bli kul iaf, nästan mer kul att se vad Annette kan göra i sin första tävling sedan maran 2008, jag tror på stordåd...


Imorse sprang jag lätt 6,5 km, benen kändes faktiskt något bättre, blåste in 8 x koo också. Ska träffa familjen efter arbetsdagen för lite solskensglass vid Mälarens strand, sen hem o ladda med risotto och hirsbiffar med soltorkade tomater. Blir en placebojogg imorgon bitti innan jag och Folke ska på babysim sen stundar avfärd till Sthlm... osenså!!!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johan - 26 januari 2011 13:33

Njet, lugn i stormen men jag kommer styra om bloggen till en ny plats. Anledningen är att den gått dubbel nu i ett par månader och jag pallar inte köra den på två ställen. Så från och med nu kommer ni kunna hitta den här...   Annars inget nytt......

Av Johan - 25 januari 2011 11:02


  Idag noterar vi att legenden Steve Prefontaine skulle blivit 60 år om han inte alltför tidigt gått bort i en tragisk bilolycka. Så idag jagar vi mil till hans minne... Tisdag betyder också, as usual betyder det snabblaufen på agendan. Idag...

Av Johan - 24 januari 2011 15:31

Spamar helt oväntat med två blogginlägg på en dag, jupp det har tränats igen 10,7 km på lunchen gör detta till en stabil dag med 20 km+ totalt över dagen... Nu ser vi bara framemot att storhandla på ICA Maxi i afton.Nu var det väl inte därför jag blo...

Av Johan - 24 januari 2011 09:12

Måndag igen, som vanligt innehåller helgen så mycket annat att skriva på bloggen så det har rådit radiotystnad, för den skull har det inte varit helt kavlugnt, inte träningsmässigt iallafall. Lördagsförmiddagen sprangs det långpass, 30 km skrapade...

Av Johan - 21 januari 2011 21:37

Jaha när klockan börjar närma sig 21.30 börjar man se lite i kors, kan bero på att Folke tyckte att dagen skulle börja 04.30 imorse... När han i sin tur bara sov en timma på dagis mellan 09.30-10.30 idag så var han än mer korsögd när jag lade hono...

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17
18
19
20
21 22 23 24 25
26
27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ swyzak med Blogkeen
Följ swyzak med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se