swyzak

Direktlänk till inlägg 8 september 2009

Gene Simmons

Av Johan - 8 september 2009 10:21

Tisdag, vad bjuder denna dagen? Nada intressant alls egentligen bara ren och skär löpning till och från jobbet, vilket iofs är helt ok, hela veckan kommer se ut ungefär så, ska förhoppningsvis rendera bra ben till lördagen. Huvudet är iaf sugen på att springa snabbt då, får väl se och påkarna är med på noterna.

Igår var det Melkers lycka gjord när han och jag skulle införhandla nya stövlar, dom första han såg hade Spindelmannen-tryck. Eller som Melker säger “Spindelungelmannen”. Sagt och gjort en lycklig kille med Peter Parkers stövlar iaf... Annars är det mycket för att inte säga Kiss för hela slanten för honom nu, imorse när han vaknade tog han fram sin lilla elgitarr och satte på sig sina skidglasögon och räckte ut tungan i bästa Gene Simmons-style-e... Sen var det full fart och alla vet ju att Gene Simmons alltid uppträder i skidglajjor... Eller?

Själv sprang jag 6,5 km till jobbet imorse tog 29’ exakt, körde ånyo i mina Lunaracers och tro´t eller ej men skavsåret börjar sakteliga ge med sig... Får jag tortera fötterna några veckor till så börjar jag nog tro på att dessa skor ska springa 42 km på tysk mark om 7 veckor... Annars fick vi ju ett generöst pris från en löpkedja efter Bellmannen som ska användas till att fixa nya skor, så snart lättviktsavdelningen uppdateras...

 
ANNONS
 
Clark Kent

Clark Kent

8 september 2009 11:34

Snygg ny stalj på bloggen!

http://patrik.familyengstrom.com

 
swyzak

swyzak

8 september 2009 12:09

CK: Ombyte förnöjjer, lr vad det heter...

http://swyzak.bloggagratis.se

 
Dunceor

Dunceor

8 september 2009 13:46

Ja är inte RS lättviktsavdelningen väldigt tunn (hoho!) just nu? De har tagit bort några och flertalet av dem som är kvar finns det bara några få udda storlekar i dem. De behöver ta sig i kragen och ordentligt uppdatera utbudet tycker jag.

http://dunceor.wordpress.com

 
swyzak

swyzak

8 september 2009 14:04

Dunceor: It´s the same all over. Verkar lite som höstpjuxxen inte riktigt anlänt till butikerna ännu... Väntar dock spänt...! Möjligen kommer NB´s nya lättviktare in oxå...

http://swyzak.bloggagratis.se

 
Dunceor

Dunceor

8 september 2009 14:27

Jag blir arg om de inte tar in NBs nya lättviktare. Jag ska beställa typ 3-4 par när de tar in dem för jag har jagat som fan för hitta ett par nya NB RC152 men går inte att hitta någonstans.

http://dunceor.wordpress.com

 
swyzak

swyzak

9 september 2009 09:14

Dunceor: D gäller ju att bunkra upp... =)

http://swyzak.bloggagratis.se

 
Alf

Alf

9 september 2009 16:12

Förstår frustationen. Det är en jobbig situation för både säljare och kund. En av anledningarna till att det är ovanligt tunnt på tävlingsskofronten (+ de andra fronterna) på RS är pga att affärerna har gått för bra. Med facit i hand skulle det ha beställts in fler skor, men det är ju aningens halvsvårt att veta innan.

Förr eller senare kommer det dock att inkomma nya tävlingspjucks. Jag har propsat för att de ska ta in den nya NB:n. Får hoppas att cheferna samtycker. Håll utkik på bloggen då jag postar ett inlägg när de inkommer. Dock oklart när i dagsläget.

Skor är kul och speciellt tävlingsskor :)

http://alf.bloggagratis.se

 
Dunceor

Dunceor

10 september 2009 10:30

Jag förstår er också. Tunna tävlingsskor är nog populärare än någonsin. Jag hoppas RS tar höjd och beställer in en hel del nu inför hösten när nya modeller kommer. Adizero PR, Puma Roadracer, nya NB, Asics Pirahna SP2 och Nike Air Zoom Streak XC 2 är lite modeller som jag gärna hade sett att RS hade tagit in.

http://dunceor.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johan - 26 januari 2011 13:33

Njet, lugn i stormen men jag kommer styra om bloggen till en ny plats. Anledningen är att den gått dubbel nu i ett par månader och jag pallar inte köra den på två ställen. Så från och med nu kommer ni kunna hitta den här...   Annars inget nytt......

Av Johan - 25 januari 2011 11:02


  Idag noterar vi att legenden Steve Prefontaine skulle blivit 60 år om han inte alltför tidigt gått bort i en tragisk bilolycka. Så idag jagar vi mil till hans minne... Tisdag betyder också, as usual betyder det snabblaufen på agendan. Idag...

Av Johan - 24 januari 2011 15:31

Spamar helt oväntat med två blogginlägg på en dag, jupp det har tränats igen 10,7 km på lunchen gör detta till en stabil dag med 20 km+ totalt över dagen... Nu ser vi bara framemot att storhandla på ICA Maxi i afton.Nu var det väl inte därför jag blo...

Av Johan - 24 januari 2011 09:12

Måndag igen, som vanligt innehåller helgen så mycket annat att skriva på bloggen så det har rådit radiotystnad, för den skull har det inte varit helt kavlugnt, inte träningsmässigt iallafall. Lördagsförmiddagen sprangs det långpass, 30 km skrapade...

Av Johan - 21 januari 2011 21:37

Jaha när klockan börjar närma sig 21.30 börjar man se lite i kors, kan bero på att Folke tyckte att dagen skulle börja 04.30 imorse... När han i sin tur bara sov en timma på dagis mellan 09.30-10.30 idag så var han än mer korsögd när jag lade hono...

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17
18
19
20
21 22 23 24 25
26
27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ swyzak med Blogkeen
Följ swyzak med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se