swyzak

Direktlänk till inlägg 28 augusti 2009

Fredag... alltid najs!

Av Johan - 28 augusti 2009 08:33

Ok, hur gick det att löpa hem igår då? Jodå 13 km på en bit över 57', det mest intressanta var hur fötterna skulle välkomna dom nya skorna igen. Ok, inget snack om att man kan driv upp speed när man har lätta skor på sig, fick lägga i bromsen efter att dom första kilometrarna förmodligen landade under 4-fart, helt onödigt... Så ser man till tiden så lyckades jag bromsa, något som skedde lite halvautomatiskt eftersom skavsåren började komma halvvägs. Väl hemma hade jag ett blödande och en början till ännu ett fint skoskav... Detta är på intet sätt lovande för framtiden som marathondojjer, känner att jag skulle behöva ha in minst 2 långa pass samt X antal andra pass i dom om jag ska vara säker inför Frankfurt. Som det ser ut nu så får jag revidera att ha dom på morgondagens tuffa långpanna inkl. 10 x 10' i 42 kp, som ska genomföras i Sandviken... Aja, lite kan jag ångra att jag hivade mina Puma Roadracers nu, kanske hade dom kunnat överleva 42 km till i oktober... mierda...!!!


Om dagen då, stolpade mig till jobbet 7,2 km på en bit över 32' med alldeles för lite sömn inatt också, fördelat över en tredagars period kan jag ha loggat strax under 20 timmar sömn vilket är klart för lite, men sånt styr man inte alltid över. Blir iaf en konferensdag på jobbet idag, sen 50' löpning hem igen... Tätt följt av bönenchiladas och Änglar och demoner på DVD, Zürich får VHS-bandas och kikas på i efterhand, för ses ska det!

 
ANNONS
 
Dunceor

Dunceor

28 augusti 2009 10:12

Cheese enchiladas med ranchero-sås till annars är något av det godaste som finns. Jag saknar Texas, underbar mat.
Det är trist när man känner att man inte får springa i ett par skor för man vill spara dem till ett visst lopp.

http://dunceor.wordpress.com

 
Ingen bild

P

28 augusti 2009 15:11

Skavsårsplåster

 
swyzak

swyzak

31 augusti 2009 09:05

Dunceor: Skulle gärna springa hur mkt som helst i mina Lunaracers...

P: Ja, skavsårsplåster e ett bra alternativ, dock brukar jag misslyckas med att sätta fast dom bra och istället blir det ännu mer skavsår...

http://swyzak.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johan - 26 januari 2011 13:33

Njet, lugn i stormen men jag kommer styra om bloggen till en ny plats. Anledningen är att den gått dubbel nu i ett par månader och jag pallar inte köra den på två ställen. Så från och med nu kommer ni kunna hitta den här...   Annars inget nytt......

Av Johan - 25 januari 2011 11:02


  Idag noterar vi att legenden Steve Prefontaine skulle blivit 60 år om han inte alltför tidigt gått bort i en tragisk bilolycka. Så idag jagar vi mil till hans minne... Tisdag betyder också, as usual betyder det snabblaufen på agendan. Idag...

Av Johan - 24 januari 2011 15:31

Spamar helt oväntat med två blogginlägg på en dag, jupp det har tränats igen 10,7 km på lunchen gör detta till en stabil dag med 20 km+ totalt över dagen... Nu ser vi bara framemot att storhandla på ICA Maxi i afton.Nu var det väl inte därför jag blo...

Av Johan - 24 januari 2011 09:12

Måndag igen, som vanligt innehåller helgen så mycket annat att skriva på bloggen så det har rådit radiotystnad, för den skull har det inte varit helt kavlugnt, inte träningsmässigt iallafall. Lördagsförmiddagen sprangs det långpass, 30 km skrapade...

Av Johan - 21 januari 2011 21:37

Jaha när klockan börjar närma sig 21.30 börjar man se lite i kors, kan bero på att Folke tyckte att dagen skulle börja 04.30 imorse... När han i sin tur bara sov en timma på dagis mellan 09.30-10.30 idag så var han än mer korsögd när jag lade hono...

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5
6
7 8
9
10 11 12 13 14
15
16
17 18 19 20 21
22
23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ swyzak med Blogkeen
Följ swyzak med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se