swyzak

Direktlänk till inlägg 21 augusti 2009

Pusselbitarna

Av Johan - 21 augusti 2009 13:47

Igår när jag kom hem lagom till att se Usain Bolt slakta sitt egna världsrekord så hade det även anlänt ett brev per post. Skrivet på tyska var innehållet, det var med andra ord startbeviset till höstens stora mål, dvs Frankfurt Marathon, jag sprättade upp det och insåg att mina nollkunskaper i tyska inte skulle hjälpa mig, då inte en rad stod på engelska... Hur som helst nu känns det att the mission is on... Och även om jag har unika mål för de tävlingarna som nu ligger framför mig så måste jag komma ihåg deras plats i det stora pusslet, speciellt om dom unika målen kanske inte uppnås varje gång och varje pusselbit för mig en bit närmare förutsättningarna att förhoppningsvis göra en lyckad mara den 25/10... spännande to say the least.


Idag sprang jag till jobbet, lätta 6,5 km på strax under 29' för en gångs skull med iPod, benen inte lika bra som tidigare i veckan, men det kan jag inte begära eftersom dom varit suveräna flera dagar nu... Blir en 45-50' repa hem om nå´n timma också, sen ser det faktiskt ut som kroppen får en vilodag på lördag, då det är en späckad agenda ändå, som nog kommer innebära att marathonloppet måste bandas på VHS och efterses, likaså på söndag... Söndag är den dagen som det finns utrymme för långpass för min del, jag är lite kluven inför det. Å andra sidan behöver jag lirka in flera av dessa om jag ska vara slagkraftig över maradistansen, samtidigt som jag vill kunna springa väl över 10 000 m på Sthlms stadion på tisdag. Å andra sidan brukar min återhämtning vara snabb och god så i normala fall brukar jag opåverkad kunna ploga tuffa intervallpass tisdagen efter långpass-söndagar.Så här har ju nästan debatterat klart med mig själv om söndagen under tiden jag skrivit detta inlägget... Fan det är bra med skriftliga reflektioner...


Tajm att ta tag i sista timman på jobbet innan hemlöp till tonerna av Jocke Bergs eminenta orkester, sedan stundar risotto och hirsbiffar med soltorkade tomater till fredagsmiddag, sedan friidrott...

 
ANNONS
 
Mackan

Mackan

21 augusti 2009 14:11

Samma information brukar finnas att ladda ned på engelska om du tittar på hemsidan. Annars så har jag rätt bra koll på detaljerna efter tre genomförda. Jag blev tvungen att springa LLK jag med. Skippar dock inte långpasset. Det får bära eller brista. Är benen sega på tisdag så är dom...

http://blogg.sapiens.se

 
swyzak

swyzak

21 augusti 2009 14:40

Mackan: Jag ska kika hemsidan längre fram. Aha, så du åkte på LLK du oxå, trevligt då ses vi där. 25 varv banan är ju dock bland det roligaste man kan springa så... Nej, jag harvar oxå långpasset på söndag, det är ju ändock månne den viktigaste pusselbiten inför maran och d kommer falla bort alltför många helger ändå framöver med tävlingar...

http://swyzak.bloggagratis.se

 
Sussie

Sussie

21 augusti 2009 17:49

Skicka över en matlåda är du snäll!

http://snusan.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johan - 26 januari 2011 13:33

Njet, lugn i stormen men jag kommer styra om bloggen till en ny plats. Anledningen är att den gått dubbel nu i ett par månader och jag pallar inte köra den på två ställen. Så från och med nu kommer ni kunna hitta den här...   Annars inget nytt......

Av Johan - 25 januari 2011 11:02


  Idag noterar vi att legenden Steve Prefontaine skulle blivit 60 år om han inte alltför tidigt gått bort i en tragisk bilolycka. Så idag jagar vi mil till hans minne... Tisdag betyder också, as usual betyder det snabblaufen på agendan. Idag...

Av Johan - 24 januari 2011 15:31

Spamar helt oväntat med två blogginlägg på en dag, jupp det har tränats igen 10,7 km på lunchen gör detta till en stabil dag med 20 km+ totalt över dagen... Nu ser vi bara framemot att storhandla på ICA Maxi i afton.Nu var det väl inte därför jag blo...

Av Johan - 24 januari 2011 09:12

Måndag igen, som vanligt innehåller helgen så mycket annat att skriva på bloggen så det har rådit radiotystnad, för den skull har det inte varit helt kavlugnt, inte träningsmässigt iallafall. Lördagsförmiddagen sprangs det långpass, 30 km skrapade...

Av Johan - 21 januari 2011 21:37

Jaha när klockan börjar närma sig 21.30 börjar man se lite i kors, kan bero på att Folke tyckte att dagen skulle börja 04.30 imorse... När han i sin tur bara sov en timma på dagis mellan 09.30-10.30 idag så var han än mer korsögd när jag lade hono...

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5
6
7 8
9
10 11 12 13 14
15
16
17 18 19 20 21
22
23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ swyzak med Blogkeen
Följ swyzak med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se