swyzak

Direktlänk till inlägg 12 augusti 2009

RIP Roadracer III

Av Johan - 12 augusti 2009 14:31

Så var det så en ny dag med nya möjligheter, inledde med att springa tämligen lätt till jobbet, 6,5 km på ganska prick 30’, det kändes riktigt behagligt och bra. Till lunchen var det upplagt för terrängintervaller, 5-6 x 2,5 km med 90” joggvila. Jag tog beslutet att köra 5 st då kroppen under gårdagen ffa kändes rätt sliten efter måndagens pass. Var tämligen trög på uppvärmningen också, men det är som vanligt bara att tugga in på intervallerna och knapra backe efter backe på 2,5:an i Rocklundaspåret, första varvet kändes mycket kontrollerat och jag övertygad om att jag lagt den på 9:45 eller nå´t, rätt förvånad att se att den damp in på 9:27, då var inledningen av passet redan snabbare än motsvarande pass för ett par veckor sedan, då hade jag dock fallande ståvila. Sedan plogade jag bara på, och löpningen kändes bra fortledes, givetvis jobbigt sista 2 as usual, lyckades dock lägga den sista på strax under 8:52, sammantaget gick alla snabbare än senast och jag fick initalt jobba mindre för farten iaf... In alles 18,5 km för det passet.

Nu stundar Midnattsloppet på lördag, absolut inte det viktigaste loppet i min raceagenda denna hösten. Men att ta tävling som träning funkar ju knappast, när väl nummerlappen är på så är det just tävling. Loppet kommer väl mer funka som ett kvitto på var man står och sedan jobba vidare. Veckan hitills har varit ganska tuff träningsmässigt, så det är absolut inte med optimerade ben jag kommer stå på startlinjen på lördag, så det blir intressant vad man kan locka fram ur kroppen givet bakgrunden. Hur som helt kommer det bli kul och nör nummerlappen är på så ger man fan alltid allt...


Dagens två pass blev dom sista som mina grymt sköna trotjänare Puma Roadracer III fick göra, ikväll blir det soptunnan för er mina vänner. Trodde dom skulle hamna i en soptunna på stadion efter maran, men dom fick leva lite till, nu är sulan helt finito vid tårna, det är bara innersulan kvar och även den är på väg att ge upp... Bara att acceptera ett tungt avbräck i skoparken... mierda!

 
ANNONS
 
Sussie

Sussie

12 augusti 2009 15:27

Jag konstaterade precis att du var 6 på DM i marathon!

http://snusan.bloggagratis.se

 
swyzak

swyzak

12 augusti 2009 16:34

Sussie: Jaså, jag tänkte aldrig på DM, men d e ju klart att d borde varit det oxå...

http://swyzak.bloggagratis.se

 
Dunceor

Dunceor

13 augusti 2009 10:31

Men när man kastar ett par skor får man köpa två par så det gör inget =)

http://dunceor.wordpress.com

 
swyzak

swyzak

13 augusti 2009 10:45

Dunceor: Är det så det funkar? Åtminstone ett par blir det mot slutet av månaden iaf...

http://swyzak.bloggagratis.se

 
Dunceor

Dunceor

13 augusti 2009 15:20

Som singel numera så finns det ingen som kan säga något annat här hemma =)
Jag behöver också uppdatera min skopark lite men jag har enormt svårt att hitta riktigt tunna skor i min storlek. De jag är intresserad av är New Balance RC152, Adidas Adizero PR, Asics Pirahna. Hittar inte dessa någonstans i Sverige eller på webbutik.

http://dunceor.wordpress.com

 
swyzak

swyzak

13 augusti 2009 15:47

Dunceor: Dåså, hemma är vi två som ska ha löparskor, kan bli kostsamt i perioder...

NB dojjerna e jag oxå grymt sugen på, dom verkar slickade och jävligt lätta, dock fanns dom i ett helnummer för stor stl. för mig... Stod dom inte att finna i webbutik utomlands heller?

http://swyzak.bloggagratis.se

 
Dunceor

Dunceor

14 augusti 2009 10:39

Mina NB RC152 är de bästa skorna jag någonsin haft. Jag har letat över hela nätet efter ett par till men helt omöjligt att hitta. Det var ju snack om att NB kom med en uppdatering på dem (jag kände på dem på StM mässan) men de är nu borttagna från NBs hemsida så de verkar inte komma ändå. De skulle vara ännu lättare än RC152.

http://dunceor.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johan - 26 januari 2011 13:33

Njet, lugn i stormen men jag kommer styra om bloggen till en ny plats. Anledningen är att den gått dubbel nu i ett par månader och jag pallar inte köra den på två ställen. Så från och med nu kommer ni kunna hitta den här...   Annars inget nytt......

Av Johan - 25 januari 2011 11:02


  Idag noterar vi att legenden Steve Prefontaine skulle blivit 60 år om han inte alltför tidigt gått bort i en tragisk bilolycka. Så idag jagar vi mil till hans minne... Tisdag betyder också, as usual betyder det snabblaufen på agendan. Idag...

Av Johan - 24 januari 2011 15:31

Spamar helt oväntat med två blogginlägg på en dag, jupp det har tränats igen 10,7 km på lunchen gör detta till en stabil dag med 20 km+ totalt över dagen... Nu ser vi bara framemot att storhandla på ICA Maxi i afton.Nu var det väl inte därför jag blo...

Av Johan - 24 januari 2011 09:12

Måndag igen, som vanligt innehåller helgen så mycket annat att skriva på bloggen så det har rådit radiotystnad, för den skull har det inte varit helt kavlugnt, inte träningsmässigt iallafall. Lördagsförmiddagen sprangs det långpass, 30 km skrapade...

Av Johan - 21 januari 2011 21:37

Jaha när klockan börjar närma sig 21.30 börjar man se lite i kors, kan bero på att Folke tyckte att dagen skulle börja 04.30 imorse... När han i sin tur bara sov en timma på dagis mellan 09.30-10.30 idag så var han än mer korsögd när jag lade hono...

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5
6
7 8
9
10 11 12 13 14
15
16
17 18 19 20 21
22
23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ swyzak med Blogkeen
Följ swyzak med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se