swyzak

Direktlänk till inlägg 8 augusti 2009

Rubrik saknas

Av Johan - 8 augusti 2009 19:55

Dagens träningspass fick bli på hemvägen från en heldag på stranden. Och det var det första regelrätta långpasset sedan innan Sthlms maran, planen var att köra lugnt första 50' för att köra progressivt sista 70' upp mot 42 kp. Nu vet ju alla som var ute idag att det var en smula varmt och sträckningen för dagens pass bjuder inte mycket till skugga, dock hade min kära sambo dumpat vätska åt mig längs vägen, utan den vet ej fan hur d hade gått, för det blev tight även med den. Hur som helst kändes benen alerta hela vägen, och fartökningen skedde inte i klassiskt swyzze-maner dvs att efter 10' nått målfarten utan jag jobbade mig tålmodigt dit och sista 25' låg jag och plogade i vad jag upplevde som 42 kp. Med drygt 10-15' kändes det rejält att kroppen var urlakad på allt vad vätska och så även energi heter. Då var jag ändå fulladdad med pastasallad och spaniens finest citronkex från stranden när jag begav mig ut. Nåväl, det blev uppskattningsvis 29,5 km idag, med mkt god känsla i löpningen.


Sedan stundade grillning och idag var nog första gången jag kan säga att passet gjorde att aptiten slog bakut, trodde jag skulle kunna äta hur mkt som helst... Men tji... Efter en portion grillat var det slut.... Måste överkompensera detta med B & J nu när magen finally hämtat sig... Imorrn stundar lätta kilometrar med löpning och tydligen badbesök på östra holmen...

 
ANNONS
 
laser

laser

8 augusti 2009 21:58

Jag kan varmt rekommendera "Chocolate Macadamia" om du skulle ha svårt att välja smak. Syndigt god och i nuläget en av få saker som kan få mig att försumma deffen.

Ses vi på ML?

http://www.laser.bloggagratis.se

 
Gustav

Gustav

9 augusti 2009 07:08

Word. Den är inte bara syndigt god, jag får von-joakim-syndrom när jag har burken i handen. Delar inte med mig alls!

http://www.omnipotent.se

 
swyzak

swyzak

10 augusti 2009 12:10

Laser: Just nu harvar jag mig igenom Strawberry Cheesecake, vilken kan riskera att bli uppäten i afton... Jag har lite svårt för chokladglass i allmänhet... Men vi ses på ML givetvis!

Gustav: Då måste den vara bra jävla god?

http://swyzak.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johan - 26 januari 2011 13:33

Njet, lugn i stormen men jag kommer styra om bloggen till en ny plats. Anledningen är att den gått dubbel nu i ett par månader och jag pallar inte köra den på två ställen. Så från och med nu kommer ni kunna hitta den här...   Annars inget nytt......

Av Johan - 25 januari 2011 11:02


  Idag noterar vi att legenden Steve Prefontaine skulle blivit 60 år om han inte alltför tidigt gått bort i en tragisk bilolycka. Så idag jagar vi mil till hans minne... Tisdag betyder också, as usual betyder det snabblaufen på agendan. Idag...

Av Johan - 24 januari 2011 15:31

Spamar helt oväntat med två blogginlägg på en dag, jupp det har tränats igen 10,7 km på lunchen gör detta till en stabil dag med 20 km+ totalt över dagen... Nu ser vi bara framemot att storhandla på ICA Maxi i afton.Nu var det väl inte därför jag blo...

Av Johan - 24 januari 2011 09:12

Måndag igen, som vanligt innehåller helgen så mycket annat att skriva på bloggen så det har rådit radiotystnad, för den skull har det inte varit helt kavlugnt, inte träningsmässigt iallafall. Lördagsförmiddagen sprangs det långpass, 30 km skrapade...

Av Johan - 21 januari 2011 21:37

Jaha när klockan börjar närma sig 21.30 börjar man se lite i kors, kan bero på att Folke tyckte att dagen skulle börja 04.30 imorse... När han i sin tur bara sov en timma på dagis mellan 09.30-10.30 idag så var han än mer korsögd när jag lade hono...

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5
6
7 8
9
10 11 12 13 14
15
16
17 18 19 20 21
22
23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ swyzak med Blogkeen
Följ swyzak med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se