swyzak

Direktlänk till inlägg 18 juli 2009

Rubrik saknas

Av Johan - 18 juli 2009 19:15

Ännu en dag som var vigd åt kvalitetspass i träningsväg och badstranden i familjeväg. Hur att kombinera dessa två till det bästa, jo att springa till badstranden, för min del i träningsväg tänkte jag mig långa intervaller något över 21 kp, 3 x 18' med 3' PJ så det innebar i stort att löpa hela vägen till stranden hemifrån, till skillnad från att bli avsläppt halvvägs som annars. Nåväl efter en lång uppv. så skruvade jag upp för den första 18-minutaren, benen svarade riktigt bra och den rullade på bra. Den andra vek av in i en hanterbar motvind och det funkade också bra, men by now hade jag klurat ut att den sista skulle utföras rakt in i motvinden över dom öppna fälten på väg ut mot Ängsö... aw shit! Iofs inget att göra utan bara tugga på, med redan sargade ben, stundtals när vinden mojnade något och ett enstaka hus gav vindskydd, så kändes det så fruktansvärt bra i benen, men för att sekunden efter möta le vind igen. Men när jag via bilen på hemvägen grovt kollade distanserna så inser jag att jag lyckades hålla alla tre lite över 5 km, dvs helt enligt plan. Och det är också ganska typiskt för mig att dom sista intervallerna känns långsamma när in facto dom går snabbast... In alles 24 km innan klockan slagit 12.00

Benen ska förhoppningsvis vara omladdade till morgondagens snabbdistans i XC-förhållanden... Kvalitet 2 dagar på raken, träningsläger style-e!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johan - 26 januari 2011 13:33

Njet, lugn i stormen men jag kommer styra om bloggen till en ny plats. Anledningen är att den gått dubbel nu i ett par månader och jag pallar inte köra den på två ställen. Så från och med nu kommer ni kunna hitta den här...   Annars inget nytt......

Av Johan - 25 januari 2011 11:02


  Idag noterar vi att legenden Steve Prefontaine skulle blivit 60 år om han inte alltför tidigt gått bort i en tragisk bilolycka. Så idag jagar vi mil till hans minne... Tisdag betyder också, as usual betyder det snabblaufen på agendan. Idag...

Av Johan - 24 januari 2011 15:31

Spamar helt oväntat med två blogginlägg på en dag, jupp det har tränats igen 10,7 km på lunchen gör detta till en stabil dag med 20 km+ totalt över dagen... Nu ser vi bara framemot att storhandla på ICA Maxi i afton.Nu var det väl inte därför jag blo...

Av Johan - 24 januari 2011 09:12

Måndag igen, som vanligt innehåller helgen så mycket annat att skriva på bloggen så det har rådit radiotystnad, för den skull har det inte varit helt kavlugnt, inte träningsmässigt iallafall. Lördagsförmiddagen sprangs det långpass, 30 km skrapade...

Av Johan - 21 januari 2011 21:37

Jaha när klockan börjar närma sig 21.30 börjar man se lite i kors, kan bero på att Folke tyckte att dagen skulle börja 04.30 imorse... När han i sin tur bara sov en timma på dagis mellan 09.30-10.30 idag så var han än mer korsögd när jag lade hono...

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11 12
13
14 15 16
17
18 19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ swyzak med Blogkeen
Följ swyzak med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se