swyzak

Direktlänk till inlägg 5 juli 2009

Återbesök i Elsa Anderssons kvarter

Av Johan - 5 juli 2009 21:16

Jepps, dags för denna veckans andra tävling, nämligen Engelbrektstafetten som gick av stapeln i sommaridyllen Norberg, som är mer känt för just Elsa Anderssons kondis. Hur som helst hade vi fått ihop ett lag bestående av Seas (mr tävling 3 dagar i rad), Mr Folkesson (mest känd i Norberg?), undertecknad (mest Suring), LN (mest coach) och på slutsträckan Grimforskan (sedermera dagens snabbaste tjej). Hur som helst så löpte Seas första sträckan och växlade in oss ett par sekunder efter Vallentuna som haft Brandmanna-Mike på första sträckan. Folkesson however lite sliten från ha löpt milloppet kvällen innan (vilket även Seas gjort, och vann) skaffade oss hur som helst en ledning när han växlade till mig. Vi hade resonerat oss fram till att KFUm Örebro kunde vara ett rejält hot, speciellt som dom hade Fast-as-hell Per "Björn Borg" Sjögren på sista sträckan. Så jag gick ut som vanligt med målet att remma så fort som möjligt, men trots just då trygg ledning så var det ingen tid att förlora. Dammade på första kilometern på dryga 3:05 vilket var klart snabbare än jag nog i dagsläget har 5K kapacitet för, försökte anpassa mig något utan att för den skull slå av för mycket... Hur som helst flöt hela sträckan på bra, och det blev småtrögt vid 3,5 km precis som i Norrtälje, jag tappade en ynka sekund till min jagande sträckman från Örebro, strcäktiden min blev 16:13. Men jag kunde avsluta bra och växla över till LN, som var satt mot Niclas Källmen för Örebro på deras 4:e sträcka. Vi tappade lite där och det stod klart att Per Sjögren skulle äta upp dom dryga 30-40" vi hade ut på sista sträckan som Grimforskan löpte på ett grymmers vis och höll undan för jagande 3:e lag... Åt Örebro var inget att göra, men vi tog en 2:a plats... Och framförallt var det ett riktigt bra och kul arrangemang... Pure löpglädje.... Och störtregn efteråt... Men det är en annan stååry...


Veckan sammanfattas upp till drygt 8 mil och en vilodag... Nu stundar tunga träningsveckor framöver, så denna vilodag kom väl till pass! Nu tv!

 
ANNONS
 
Sussie

Sussie

5 juli 2009 22:02

Yeay! Kvällens glädje: Jag har tränat mer än dig den här veckan! Woho!! :-D

http://snusan.bloggagratis.se

 
Ingen bild

laser

6 juli 2009 11:22

Det blir underhållande ibland. Som när man läser meningen "Så jag gick ut som vanligt med målet..." och sedan hoppar över en rad innan läsningen fortsätter. Avdelningen halvbra inställning.

 
Ingen bild

swyzak

6 juli 2009 18:07

Sussie: Thats great...

Laser: Avdelningen för slöläsande typ...? Annars e man ju rätt slöskrivande oxå...

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johan - 26 januari 2011 13:33

Njet, lugn i stormen men jag kommer styra om bloggen till en ny plats. Anledningen är att den gått dubbel nu i ett par månader och jag pallar inte köra den på två ställen. Så från och med nu kommer ni kunna hitta den här...   Annars inget nytt......

Av Johan - 25 januari 2011 11:02


  Idag noterar vi att legenden Steve Prefontaine skulle blivit 60 år om han inte alltför tidigt gått bort i en tragisk bilolycka. Så idag jagar vi mil till hans minne... Tisdag betyder också, as usual betyder det snabblaufen på agendan. Idag...

Av Johan - 24 januari 2011 15:31

Spamar helt oväntat med två blogginlägg på en dag, jupp det har tränats igen 10,7 km på lunchen gör detta till en stabil dag med 20 km+ totalt över dagen... Nu ser vi bara framemot att storhandla på ICA Maxi i afton.Nu var det väl inte därför jag blo...

Av Johan - 24 januari 2011 09:12

Måndag igen, som vanligt innehåller helgen så mycket annat att skriva på bloggen så det har rådit radiotystnad, för den skull har det inte varit helt kavlugnt, inte träningsmässigt iallafall. Lördagsförmiddagen sprangs det långpass, 30 km skrapade...

Av Johan - 21 januari 2011 21:37

Jaha när klockan börjar närma sig 21.30 börjar man se lite i kors, kan bero på att Folke tyckte att dagen skulle börja 04.30 imorse... När han i sin tur bara sov en timma på dagis mellan 09.30-10.30 idag så var han än mer korsögd när jag lade hono...

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11 12
13
14 15 16
17
18 19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ swyzak med Blogkeen
Följ swyzak med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se