swyzak

Direktlänk till inlägg 22 juni 2009

Summering...

Av Johan - 22 juni 2009 09:20

Igår for de två äldsta barnen till svärföräldrarnas stuga och vips hade vi bara Folke kvar hemma... Ett barn, a piece of cake och det var nästan som om Folke njöt i fulla drag av att ha 100% uppmärksamhet, vilket resulterade i en nöjd snacksalig liten kille... Själv hamrade jag iväg på ett distanspass om 12 km som tog dryga 50', på klart bättre ben än jag borde förtjänat efter att ha misshandlat benen på tartanen i lördags, men jag klagar inte.


Veckan som gick renderade ganska exakt 12 mil och 3 bra kvalitetspass varav 2 på bana, det var inte igår det såg ut så... Ruggigt kul träningsvecka faktiskt...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johan - 26 januari 2011 13:33

Njet, lugn i stormen men jag kommer styra om bloggen till en ny plats. Anledningen är att den gått dubbel nu i ett par månader och jag pallar inte köra den på två ställen. Så från och med nu kommer ni kunna hitta den här...   Annars inget nytt......

Av Johan - 25 januari 2011 11:02


  Idag noterar vi att legenden Steve Prefontaine skulle blivit 60 år om han inte alltför tidigt gått bort i en tragisk bilolycka. Så idag jagar vi mil till hans minne... Tisdag betyder också, as usual betyder det snabblaufen på agendan. Idag...

Av Johan - 24 januari 2011 15:31

Spamar helt oväntat med två blogginlägg på en dag, jupp det har tränats igen 10,7 km på lunchen gör detta till en stabil dag med 20 km+ totalt över dagen... Nu ser vi bara framemot att storhandla på ICA Maxi i afton.Nu var det väl inte därför jag blo...

Av Johan - 24 januari 2011 09:12

Måndag igen, som vanligt innehåller helgen så mycket annat att skriva på bloggen så det har rådit radiotystnad, för den skull har det inte varit helt kavlugnt, inte träningsmässigt iallafall. Lördagsförmiddagen sprangs det långpass, 30 km skrapade...

Av Johan - 21 januari 2011 21:37

Jaha när klockan börjar närma sig 21.30 börjar man se lite i kors, kan bero på att Folke tyckte att dagen skulle börja 04.30 imorse... När han i sin tur bara sov en timma på dagis mellan 09.30-10.30 idag så var han än mer korsögd när jag lade hono...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se