swyzak

Direktlänk till inlägg 8 juni 2009

Måndagsbloggen pt. II

Av Johan - 8 juni 2009 11:47

Så var det måndag igen, en måndagsmorgon som kryddades med ett besök hos Doktor Dentista. Innan dess kryddades det hela med löpning till jobbet, 6,5 km avverkades på en bit under 30', kändes bra. Dr. Dentista kunde konstatera nada hål, vilket ju var trevligt...

I eftermiddag stundar lite distancylöpning hem och lämna över stafettpinnen till min kära sambo som ska få ut och hamra backpass (klart avis, då backar e extremt kul), nåväl att laga middag är nästintill lika skoj på fullaste allvar. Sedan stundar sista strykningen av trappan med grundfärg, förhoppningen är att kunna sjunka ned i soffan lagom till ER med en skål B & J....

 
ANNONS
 
Gurra

Gurra

8 juni 2009 12:15

Det är helt klart så att man blir en bättre löpare av alla burkar med B&J på. Den senaste smaken jag testade, med brownies och...hallon tror jag det var, kändes som att äta hög fart ungefär. I alla fall under tiden jag åt. Efteråt kändes det inte riktigt lika kvickt i benen. Men det var värt det!

http://www.omnipotent.se

 
swyzak

swyzak

8 juni 2009 13:11

Gurra: Är det verkligen vetenskaligt bevisat att det är så... sweet! Om inte annat så blir man iaf en gladare löpare av det. Brownies och hallon... undrar om det inte är Bohemian Raspberry, just den smaken som står hemma i frysen och väntar...

http://swyzak.bloggagratis.se

 
Gurra

Gurra

8 juni 2009 17:42

Så var det! Jag får sällan välja glass här hemma, bor med en riktigt glassfascist, men när jag kom hem med BJ-burken Bohemian Raspberry blev det maktskifte, whoa! :)

http://www.omnipotent.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johan - 26 januari 2011 13:33

Njet, lugn i stormen men jag kommer styra om bloggen till en ny plats. Anledningen är att den gått dubbel nu i ett par månader och jag pallar inte köra den på två ställen. Så från och med nu kommer ni kunna hitta den här...   Annars inget nytt......

Av Johan - 25 januari 2011 11:02


  Idag noterar vi att legenden Steve Prefontaine skulle blivit 60 år om han inte alltför tidigt gått bort i en tragisk bilolycka. Så idag jagar vi mil till hans minne... Tisdag betyder också, as usual betyder det snabblaufen på agendan. Idag...

Av Johan - 24 januari 2011 15:31

Spamar helt oväntat med två blogginlägg på en dag, jupp det har tränats igen 10,7 km på lunchen gör detta till en stabil dag med 20 km+ totalt över dagen... Nu ser vi bara framemot att storhandla på ICA Maxi i afton.Nu var det väl inte därför jag blo...

Av Johan - 24 januari 2011 09:12

Måndag igen, som vanligt innehåller helgen så mycket annat att skriva på bloggen så det har rådit radiotystnad, för den skull har det inte varit helt kavlugnt, inte träningsmässigt iallafall. Lördagsförmiddagen sprangs det långpass, 30 km skrapade...

Av Johan - 21 januari 2011 21:37

Jaha när klockan börjar närma sig 21.30 börjar man se lite i kors, kan bero på att Folke tyckte att dagen skulle börja 04.30 imorse... När han i sin tur bara sov en timma på dagis mellan 09.30-10.30 idag så var han än mer korsögd när jag lade hono...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se