swyzak

Alla inlägg under maj 2009

Av Johan - 21 maj 2009 19:53

Här ovan lite bilder från tisdagens race, Melker i god style...


Annars har denna dagen mest gått i trädgårdspysslandets tecken. Rastade benen lugnt och fint som jag upplevde det på min slinga Gryta Runt 6,5 km, men klockan visade låga 28' så det rullade på hyggligt ändå. Imorgon är det uppdukat för dubbelblock, sedan börjar nedtrappningen for real...

ANNONS
Av Johan - 20 maj 2009 12:44

För Melker då såklart, igår vid Lögarängen i samband med Vårruset avgjordes den multinationella hamburgerkedjans löptävling. Melker värmde upp under ledning av clownen och efter en grov tjuvstart rörde det rättså stora startfältet rörde sig. Jag sprang med Melker runt banan som var hela 500 m lång, Melker tog sig runt i sann progressiv anda, en avvaktande start och en strong finish som, ett bra disponerat lopp (sprang hela vägen). Mäkta stolt liten kille som fick mottaga medalj och en påse med lite gott efter loppet... Givetvis mäkta stolta föräldrar också. Tyvörr fick jag inte ur bilderna ur mobilen, men det kommer vad det lider... Och idag hade dom visst vårruset på dagis också, gäller att smida medans järnet är varmt...


För egen del bjud lunchen idag upp till pass i rocklundaskogen, ganska fuktigt i luften och rätt varmt och skönt, körde en lättare inproviserad och helt ostrukturerad fartlek runt 5:an och sedan tillbaka till jobbet. Skillnaden på att ha kört i lätta skor 2 dagar på rad och sedan byta till mer uppbyggda pjux är enorm... I don´t like, men kroppen kanske gör det! Hur som helst 9,8 km på en god bit under 43' utan att förta sig det minsta... Nu bara en jävligt tuff jobbeftermiddag/kväll sedan blir det ledigt i 4 dagar...

ANNONS
Av Johan - 19 maj 2009 13:55

Utan nå´n som helst tvekan den störst inspirationskällan till min löpning.

Av Johan - 19 maj 2009 12:34

Yepps ikväll smäller det, Melker springer sin tävling, visserligen bara 200 m. Men det är stort för honom och han börjar bli lite nervös eller iaf orolig för det hela, ska väl springa bredvid hela vägen och peppa har jag lovat... Skoj ska det bli iaf...

För egen del i träningsväg blev det ett pass på lunchen, valde två varv runt Svartårundan och sedan turen upp över Djäkneberget, vilket uppskattningsvis är drygt 8 km som avverkades på strax under 36'. Benen once more precis som igår riktigt bra.

Nedan ser ni en bild på Melker i hans senaste springtävling...

Av Johan - 18 maj 2009 10:58

Recharged och nypeppad så tar man nya friska tag mot Sthlm. Inledde morgonen med löp till jobbet 6,5 km på en bit över 29’ på fräscha ben. Kan ju vara fördelen med att inte fått ur max ur kroppen att den heller inte blev sargat. Den värsta krämpan visade sig i form av sendrag i höger hamstring på SJ´s tåg från Götet i lördags kväll, annars tämligen oförstörd. Blir av bara rent logistiska skäl löpning hem idag också, bara lätta 8-9 km. Annars blir det ”bara” uppehållande lunchlöpningar uteslutande, för att krydda det hela med ett avslutande dubbelblock på fredag och sedan skära ned ännu mera i träningen. Vi kommer närmare nu!

Av Johan - 17 maj 2009 20:00

Vet inte riktigt hur, var och vad jag ska skriva om Varvet -09. Ska jag börja med hur man höll på att bli fälld under stegringsloppen, eller med att jag inet mindes ett dugg av banan, än mindre mindes jag alla uppförsbackar... Äh lets keep it simple... Planen var att gå för sub 72' inget att hymla med i efterhand, med redan tidigt kändes det som det var onödigt mycket jobb för varje kilometer... Att vi sedan låg under plan med notering 10:05 efter 3 km kan ju också ha spelat in... Men i alla bra lopp man gjort ha man iaf fått en hyfsat del av loppet gratis så att säga innan man fick jobba för det. Igår var dom tillfällena lätträknade. Höll något över plan 34:10 efter 10 km, men redan innan dess kändes det slitigt och nå´nstans i huvudet insåg jag att det här var inte dagen, efter nästkommande kilometer slutade jag spana kilometertider och försökte bara köra loppet efter bästa förmåga och inte bjuda mig själv lyxen att bryta trots att det vid det här tillfället i loppet var tungt i både sinne och kropp. Även om jag min vana trogen tog folk nästintill hela vägen... När Götaälvsbron tornade upp sig var det inget jag hade ett minne av sedan tidigare år, men här grusades alla förhoppningar om en bra tid. Det släppte dock och benen började kännas bra i utförslöpan och den inledande delen på Avenyn dock bara för att vara falsk marknadsföring, benen trögade upp ånyo och resten var bara en fight för att hålla folk bakom mig, ville inte vända mig om och väntade bara på att jag skulle bli plockad. Sista 1,1 km in till Slottsskogsvallen lyckas jag arlsa till löpningen något och tar mig i mål på 1.13:39, jävligt besviken... All tränings som klockats perfekt, formen har känts sjukt bra... Och jag vet att jag har bra mycket bättre tider i mig... Oså bara skiter det sig... Ska man hitta nå´t fint i det hela så är det väl placeringen som blev 34:a totalt och en 19:e på SM. Bara och spotta i nävarna och ta nya tag... Skriver en post om allt annat roligt som faktiskt hände i GBG en annan dag... This is strictly a race report...!

Av Johan - 15 maj 2009 07:41

Då var det fredag igen, idag innebär det ett par härliga timmar på tåg till GBG, stämplar ut strax innan lunch. Tänkte försöka mig på att sova nå´n timma eller två på tåget då Folke hade en dålig natt så sömnen blev därefter (trots att jag gick ned och sov på soffan efter ett tag). Sprang eller lufsade 6,5 km till jobbet imorse tog mig 31', mest underhållande löpning, lugn, lugn fart, benen ändock lite tröga men en del av det kan ju tillskrivas dålig nattsömn...

Vi får väl se hur dom är på morgondagens placebojogg på förmiddagen, ska iaf bli jävligt kul att köra "Varvet" ånyo. Har en målsättning eller åtminstone en bild av vad jag är kapabel att lyckas med tidsmässigt, sen återstår att se om man lyckas... Låt säga såhär ett bra lopp den 30:e smäller klart högre! Men det är klart man vill alltid göra bra lopp, så aja vi får se.... Det måste löpas om det först!

Av Johan - 14 maj 2009 18:09

Torsdagar innebär alltid ett jävla drag på jobbet, lyckades hur som helst slita mig från jobbet strax efter elva. Körde 2 varv runt Svartårundan, med 7 st koo-lopp inslängda på varv 2... Farten högst beskedlig 6,8 km avverkades på ganska prick 32'. Avrundade med stretch i grönsgräset innan det var matlådetajm. Nu är det bara jobba färdigt tajm, sedan lägga sista touchen på GBG-packningen och imorrn bitti tidig instämpling för att kompensera för tidig hemgång för GBG-resa... Blir mucho lätt distans med packningsväskan imorrn... Ska bara hem och våndas tävlingsdojjor och dricka lite cola och knapra digestive ikväll, när vi nu blir klara... Förhoppningsvis i tid... dvs 21.00

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6 7 8
9
10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22
23
24
25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ swyzak med Blogkeen
Följ swyzak med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se